Marian Popa, vicepreşedinte la nivel naţional

Marian Popa, vicepreşedinte la nivel naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marian Popa, liderul PNŢCD Galaţi, a fost ales, la recentul congres al partidului, vicepreşedinte la nivel naţional. Popa este singurul gălăţean dintre cei 31 de vicepreşedinţi câţi numără conducerea partidului care îl are în frunte pe Vasile Lupu. Marian Popa este sută la sută convins că, sub conducerea lui Lupu, PNŢCD va avea o şansă reală la alegerile din 2012, dacă Victor Ciorbea nu va „lucra” partidul.

Ţărănistul gălăţean a ieşit ieri într-o conferinţă de presă încercând să lămurească apele în care se scaldă, în prezent,  PNŢCD. Marian Popa a admis că, în momentul de faţă, nu mai puţin de trei aripi – Vasile Lupu, Eugen Moiescu şi Victor Ciorbea - îşi dispută moştenirea politică lăsată de partidul istoric al lui Corneliu Coposu.

Popa susţine cu toată convingerea aripa Lupu şi l-a pus la zid pe Victor Ciorbea. „Ciorbea este disperat să ia partidul pentru că este implicat într-un dosar legat de averea şi patrimoniul Uniunii Generale a Sindicatelor din România şi chemat la DNA. Va trebui să ducem o luptă grea cu Ciorbea, în instanţă, unde este favorizat de foştii lui colegi din magistratură”, a declarat Popa.

Citit 1020 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.