Centru multifuncțional de trei milioane de euro, la Valea Mărului

Centru multifuncțional de trei milioane de euro, la Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Miercuri, 12 iulie, la Valea Mărului a avut loc recepția unui centru multifuncțional pentru activități didactice și sportive. Lucrarea este una deosebită, mai ales pentru mediul rural, noul imobil fiind prevăzut cu demisol, parter și alte două niveluri, la ultimul etaj aflându-se o sală de sport.

În plus, elevii vălmăreni vor beneficia de laboratoare de fizică-chimie și de informatică, dar și de o bibliotecă, dotarea de ultimă oră a acestora fiind inclusă în cei aproape trei milioane de euro, cu tot cu scumpiri, cât valorează, în integralitatea sa, proiectul cu finanțare europeană, finalizat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Recepția a avut loc în prezența oficialilor Inspectoratului de Stat în Construcții, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și a proiectanților, constructorilor, beneficiarului și a altor specialiști.

"Puțini au crezut și totuși există! O școală pentru viitor! Trei milioane de euro pentru generațiile ce sunt și cele care stau să vină!", a menționat primarul vălmărean Florin-Virgil Doca-Vălmăreanu, pe pagina sa de Facebook.

Cel mai probabil, noul centru multifuncțional "Doamna Nica" va fi inaugurat la toamnă, cu ocazia începerii noului an școlar.

Citit 4838 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iulie 2023 10:01

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Miercuri, 19 Iulie 2023 04:22
    86.126.145.***
    generațiile ce sunt și cele care stau să vină! :)))))))))))))))))) :DDDDD :)))) :DDDDDDD Nu mai vine nimic bre, vine moartea pe alee
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.