Amplă modernizare a bazei sportive din Pechea
Foto: Imagine generică din portofoliul CNI

Amplă modernizare a bazei sportive din Pechea
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Autorităţile din comuna Pechea își manifestă interesul pentru reabilitarea și modernizarea bazei sportive locale, o investiție centrată pe amplasamentul actualului stadion

Pe lângă intervențiile propriu-zise la arena de fotbal, pe latura de nord a acesteia se intenționează realizarea unui teren pentru handbal cu dimensiunile de 22x44 metri, dotat cu porți, plasă de protecție și iluminat. Suprafața de joc se va realiza în sistem elastic cu mixturi asfaltice.

În plus, conform caietului de sarcini din SICAP, se are în vedere amenajarea unui spațiu de fitness în aer liber dotat cu echipamente specifice, mese de tenis și mobilier urban. Suprafața va fi realizată cu zgură.

Nu în ultimul rând, beneficiarul solicită construirea unei anexe cu vestiare și grupuri sanitare la demisol, peste care este propusă o scenă. Mai concret, pe latura opusă accesului principal se va amplasa această construcție cu regim de înălțime demisol, în care se vor dispune funcțiuni necesare desfășurării competițiilor sportive.

Toate aceste modernizări, dar și celelalte cuprinse în solicitările menționate pe portalul e-licitatie.ro, au fost evaluate de autoritatea contractantă la valoarea de 6,77 milioane de lei, exclusiv TVA. Pentru aceste lucrări complexe, UAT Pechea a primit două oferte, din partea companiei Lemacons SRL și de la asocierea Gendav SRL - Gendav Construcții Montaj SRL, pe care le are în evaluare până cel târziu pe 11 august. Desemnarea constructorului se va face în baza criteriului "prețul cel mai scăzut".

Citit 1100 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2023 13:40

1 comentariu

  • postat de eu
    Vineri, 21 Iulie 2023 14:01
    86.124.201.***
    Doar așa putem renunța la a ne mai da cu topoarele în cap, la a mai viola babe și copii, la a mai bea de dimineață și până seara ..... Și, menținând ritmul, poate peste ani și ani, măcar jumătate dintre noi nu vor mai asculta ce-i învață derbedeii care apar la televizor și încasează puternic pe spat
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.