Când va fi reparat trotuarul din zona „Grand Hotel”

Când va fi reparat trotuarul din zona „Grand Hotel”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

„Nu mai bine repară trotuarul mai întâi şi apoi montează câţi stâlpişori vor?!”, ne-au întrebau gălăţenii care au surprins intervenţia de pe strada Domnească nr. 38 şi ne-au transmis imaginile. Concret, pe trotuarul din zona clădirii de patrimoniu în care a funcţionat, odinioară, „Grand Hotel”, iar mai apoi Primăria municipiului Galaţi, constructorii montau de zor stâlpi de blocare a traficului auto.

La solicitarea noastră, administraţia locală ne-a comunicat că se amplasează acei stâlpi pentru a împiedica accesul autoturismelor pe trotuar. Potrivit autorităţilor, pavajul a fost deteriorat din cauza faptului că maşinile au fost urcate pe trotuar. Municipalitatea ne-a asigurat că se va interveni cu reparaţii şi asupra porţiunii de trotuar degradate, până la momentul modernizării întregului segment al străzii Domnească dintre Biserica Greacă şi Biserica Romano-Catolică.

Citit 1889 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2023 09:07

2 comentarii

  • postat de Roman
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 14:16
    5.13.152.***
    Domnilor care conduceți urbea luati le mașinile domnilor polițiști.S au născut în mașină...ei trebuie să patruleze pe jos orașul asa e în tarile civilizate .Amenzi la orice.Masini parcate aiurea cu miile în fiecare zi sa nu vrei sa faci un ban și nu și cum ...alooo deșteptarea..la fiecare colt de st
    0
    0
  • postat de Galatean
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 05:09
    5.13.203.***
    Pai de ce Politia Locala a permis stationarea lor acolo si la doi pasi de primarie , oare nimeni de atata timp nu a vazut sau a vazut si puti ia puti ia pasat .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.