Târgu Bujor: De unde salarii pentru 41 de oameni?

Târgu Bujor: De unde salarii pentru 41 de oameni?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul social-democrat al orajului Târgu Bujor, Ştefan Arfire (FOTO), îşi face griji pentru plata pe următoarele două luni a 41 de persoane. Putea fi, însă, şi mai rău:

„Anul acesta o ducem mai bine, pentru că avem banii asiguraţi pentru cheltuielile de personal din Primărie, mai puţin pentru cei 38 de însoţitori ai persoanelor cu handicap şi pentru cei trei salariaţi din şase de la Evidenţa Populaţiei. La Evidenţă, probabil o să mai avem luna septembrie. Dar octombrie şi noiembrie nu. Pentru decembrie se face plata în ianuarie, aşa că o să-mi fac griji atunci”, ne-a declarat primarul.

Evident că n-a stat până acum cu mâinile în sân aşteptând să-i pice bani din cer. „Eu am făcut o intervenţie la Direcţia de Finanţe Publice încă din februarie, de când am primit bugetul şi ei mi-au răspuns că la nivel de judeţ nu sunt prevăzute sume în totalitate pentru acordarea drepturilor băneşti. A rămas să se facă o rectificare de buget ca să ne dea diferenţa de 120.000 de lei. Sperăm să se rezolve”, ne-a declarat primarul Ştefan Arfire.

Citit 670 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.