Aleşii PDL Galaţi nu votează moţiunea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PDL a luat decizia ca niciunul dintre parlamentarii săi să participe la votul moţiunii de cenzură, tocmai pentru a evita situaţiile jenante petrecute la moţiunea trecută când unii dintre reprezentanţii săi au votat din greşeală pentru căderea Guvernului Boc.

Pe principiul „poate se mai împiedică, se mai zăpăceşte şi greşeşte”, democrat-liberalii au decis ca niciunul dintre ai lor să nu se atingă de bilele albe şi negre ale votului. Această decizie este susţinută şi de cel mai „răzvrătit” dintre parlamentarii partidului, deputatul Mihail Boldea.

Politicianul ne-a asigurat că nu va vota şi ne-a prezentat şi argumentele acestei decizii: „Sincer, mă aşteptam ca PSD şi PNL să fie cu adevărat pregătite, din moment ce de patru luni vorbesc despre moţiunea de cenzură”.

„Din punct de vedere politic, ar fi trebuit să aibă numărul de voturi necesare pentru a trece moţiunea, să racoleze sau să coopteze parlamentari care să voteze în favoarea moţiunii. În plus, ar fi trebuit să prezinte o alternativă clară, un guvern, în cazul căderii cabinetului actual”.

„Faptul că au prezentat un program, o strategie politică, nu ajunge pentru a scoate ţara din criză. Una este să vorbim de voturi şi alta de necesităţi, de obiective clare, precum depăşirea crizei”.

„Ideile lor nu au nimic practic, contravin condiţiilor propuse de FMI, pe care nu le putem ignora. Niciunul dintre parlamentarii PDL din Galaţi - Mircea Toader, Carmen Axenie şi Marius Necula - nu va vota moţiunea”, ne-a declarat deputatul Mihail Boldea.

Citit 604 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.