Operatorii de transport, ameninţaţi

Operatorii de transport, ameninţaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD Florin Pâslaru (FOTO) susţine că doi dintre cei mai mari operatori de transport din Galaţi au fost ameninţaţi de membri marcanţi ai PDL Galaţi să nu cumva să închirieze un autocar, microbuz sau orice fel de mijloc de transport către Bucureşti organizaţiilor sindicale şi asociaţiilor de pensionari în ziua de 27 octombrie.

Pâslaru afirmă că în acest fel democrat-liberalii vor să-i împiedice pe protestatari să ajungă la Bucureşti în ziua în care se decide soarta Guvernului Boc.

„Vineri, pensionarii mi s-au plâns că nu au putut închiria nimic spre Bucureşti. Am sunat şi eu la operatori şi mi-au spus că sunt de acord să le dea mijloace de transport în ziua moţiunii, dar către alte destinaţii, nu spre Bucureşti”.

„Nu vă pot spune despre ce operatori este vorba, dar ştiu că au fost ameninţaţi de către oameni cu funcţii importante în PDL. Personal consider că este o încălcare grosolană a drepturilor omului şi a Constituţiei, modul în care democrat liberalii înţeleg să folosească instituţiile statului ca mijloace de presiune la adresa operatorilor  de transport, pentru a împiedica oamenii ajunşi la limita supravieţuirii să-şi exercite un drept câştigat, dreptul de a protesta”, ne-a declarat deputatul Florin Pâslaru.

Citit 904 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.