Marius Stan, în genunchi, la picioarele Excelenţei

Marius Stan, în genunchi, la picioarele Excelenţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Entuziasmul, glumele şi aplauzele au ţinut de cald în sala friguroasă a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, unde a avut loc vineri seara Gala Premiilor PNL şi un concert cu “Direcţia 5”.

Ca să dezgheţe atmosfera, gazda, Mihai Manoliu, a început cu un banc: „Emil Boc şi Traian Băsescu, după moţiune, stau la un pahar de vin. Se termină sticla şi preşedintele întreabă: Emile, mai luăm ceva? Da, dar de la cine?”, răspunde Boc.

Ca de obicei, Marius Stan a înmânat trofeele premianţilor. Impresionat de cele două medalii de argint câştigate de elevul Mihai Răcoreanu la Olimpiada Naţională de Fizică şi la Olimpiada de Ştiinţe UE, preşedintele Oţelului a făcut un gest inedit de respect şi recunoaştere a valorii. S-a aplecat şi i-a legat şiretul la pantof tânărului olimpic, premiat de liberali pentru rezultate deosebite la învăţătură (FOTO 1).

Premiat pentru cultură, la cei 89 de ani ai săi şi 62 de cărţi publicate, general de brigadă în rezervă Neculai Staicu Buciumeni a fost aplaudat de întreaga sală, în picioare.

Aplauze a primit şi Ana Porgras care s-a adresat gălăţenilor printr-un mesaj video (FOTO 2): „Eu cred că am reuşit să bucur milioane de români cu medalia de aur obţinută la Campionatul Mondial de la Rotterdam şi îmi doresc foarte mult să cuceresc medalii atât la următoarele ediţii ale mondialelor cât şi la Jocurile Olimpice din 2012”.

„Pentru că m-am născut şi am crescut în Galaţi, mă bucur că le-am produs o mare bucurie gălăţenilor mei. Chiar dacă nu mă mai antrenez în oraşul natal, nu pot uita importanţa pe care a jucat-o Galaţiul în viaţa şi cariera mea. Doresc să le mulţumesc antrenorilor Agripina şi Paul Gâlea pentru că mi-au îndrumat primii paşi în gimnastică. Le transmit gălăţenilor toate gândurile bune şi le mulţumesc pentru că sunt alături de mine”.

Invitaţi pe scenă să ridice premiul acordat gimnastei de liberali, antrenorii Agripina şi Paul Gâlea aveau ochii în lacrimi.

Aplauzele şi ovaţiile pe care le-a primit antrenorul Dorinel Munteanu (FOTO 3) au rivalizat cu cele adresate preşedintelui Crin Antonescu. Preşedintele Marius Stan l-a asigurat că: „La Galaţi nu se procedează ca în alte părţi când vrei să scapi de cineva, îi dai un premiu şi după un şut în fund”.

După ce anul trecut a primit marele trofeu al Galei PNL de la Galaţi – Premiul de Excelenţă -  acum Crin a fost premiat ca fiind „Personalitatea publică a anului”.

Citit 1036 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.