„Unde-s bani, îs şi duşmani”

„Unde-s bani, îs şi duşmani”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Am avut o dată o performanţă şi pe aia o călcăm în picioare!”, spune liderul PNL, Victor Paul Dobre

Liberalul Marius Stan este candidatul USL la Primăria municipiului Galaţi iar situaţia în care se află acum Clubul de Fotbal Oţelul ar putea avea efecte şi asupra imaginii sale electorale. Întrebat în ce măsură se răsfrânge scandalul din fotbal asupra candidatului Marius Stan, liderul PNL, Victor Paul Dobre, a răspuns că la politică, ca şi la fotbal, se pricepe toată lumea.

„Când nu ai performanţă nu deranjezi pe nimeni, când ai performanţă îi deranjezi pe toţi şi, vorba melodiei, unde-s bani, îs şi duşmani. Am citit declaraţiile domnilor Marius Stan, Ionel Borş, Dorinel Munteanu şi, din nou, Marius Stan şi eu sper ca această frumoasă performanţă care a însemnat câştigarea campionatului să nu o călcăm în picioare, echipa să meargă înainte şi să avem rezultate foarte bune.

Nu e uşor să câştigi de două ori la rând campionatul. Îi e greu şi Barcelonei, d-apoi nouă”, ne-a răspuns Dobre.

Liberalul a mai punctat şi că fotbalul e fotbal, administraţia e administraţie: „Rămân la părerea că Marius Stan este candidatul care va fi în stare să readucă Galaţiul acolo unde-i este locul.

E trist să vezi situaţia în care se află acest oraş, din toate punctele de vedere. Mergem înapoi! Am avut o dată o performanţă şi pe aia o călcăm în picioare!”, a conchis liderul PNL Galaţi.

Citit 1764 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.