Un deputat de Galaţi candidează la şefia CJ Buzău

Un deputat de Galaţi candidează la şefia CJ Buzău
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Deputatul de Galaţi Sorin Titus Muncaciu a fost desemnat de către Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, la alegerile locale din 9 iunie. 

Conducerea AUR şi-a motivat alegerea prin experienţa politică şi administrativă a lui Muncaciu, precum şi prin parcursul său profesional ca medic în SUA, unde a activat aproape 30 de ani.

"Cea mai bună variantă într-un oraş atât de bolnav este un doctor", au spus reprezentanţii AUR despre alegerea lui Sorin Muncaciu, care s-a întors în România după pensionare şi a fost ales deputat de Galaţi în 2020. Muncaciu s-a născut la Cluj-Napoca şi are 70 de ani.

Citit 1285 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2024 20:36

2 comentarii

  • postat de Votant din pacate
    Miercuri, 17 Aprilie 2024 08:53
    81.12.150.***
    Nascut la Cluj, ales la Galati si acum participa pentru Buzau.... Nu conteaza, bani sa iasa....
    2
    6
  • postat de Ghe
    Luni, 15 Aprilie 2024 17:46
    5.13.142.***
    Dacă va fi ales, cel mai probabil ca va dar pentru Buzău ce a făcut ai pentru Galați.... Adică nimic.... Eu pana acum nici măcar nu am auzit de numele acestuia în zona Galați... O fi fost sub acoperire....
    5
    14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro