Gălățean numit secretar de stat la Ministerul Proiectelor Europene

Gălățean numit secretar de stat la Ministerul Proiectelor Europene
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Postul de secretar de stat pe care l-a lăsat liber gălățeanca Andreea-Anamaria Naggar, acceptând funcţia de prefect al județului Galați, va fi ocupat tot de un gălățean. Prin decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu, publicată în Monitorul Oficial din 22 aprilie 2024, Ciprian Manea a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Ciprian Manea a fost subprefect al județului Galați din martie 2022 și până în august 2023, apoi director al Cancelariei la Prefectura Galați.

Conform propriului CV, economistul Ciprian Manea a lucrat 15 ani în sectorul bancar, ocupând diverse funcții în cadrul BRD - Groupe Societe Generale, inclusiv director de agenție. Licențiat în Finanțe-Bănci la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iași, actualul secretar de stat are și un certificat profesional în management, de tip MBA CODECS, obținut în cadrul The Open University Business School, precum și un doctorat în management, acesta din urmă finalizat în cadrul Universității "Dunărea de Jos".

Totodată, Ciprian Manea este vorbitor fluent în limbile engleză și franceză, descurcându-se și în italiană (utilizator de bază).

Citit 3507 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 14:03

3 comentarii

  • postat de Cornel
    Miercuri, 24 Aprilie 2024 21:59
    89.136.0.***
    Primul prefect adevarat al jud Galati va fi cel care va impune respectarea limitei de viteza pe str Domneasca in zona Institutiei Prefectului. Cat timp teribilistii vor circula prin fata institutiei cu 120 km/h, nu putem spune ca judetul este manageriat corespunzator.
    4
    6
  • postat de Cineva
    Miercuri, 24 Aprilie 2024 18:03
    5.13.213.***
    Hai lasati .
    Inteligenta se vede pe chipul sau.
    Totusi ce a facut acest domn pentru galateni pana acum ?
    E bine sa cunoastem oamenii cu greutate .
    1
    9
  • postat de Cristi
    Marți, 23 Aprilie 2024 20:20
    5.13.202.***
    Alt vorbitor de profesie, rotirea cadrelor!
    4
    27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro