Pregătiri pentru organizarea de șantier la Palatul „Gheorghiu”

Pregătiri pentru organizarea de șantier la Palatul „Gheorghiu”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gălățenii care se așteptau ca, din această săptămână, să vadă deja muncitorii montând schele la Palatul „Simion Gheorghiu” ne-au întrebat motivul pentru care nu au început lucrările, așa cum a anunțat administrația locală. Cei care au avut curiozitatea să ajungă în spatele imobilului de patrimoniu de pe strada Domnească nr. 24 au putut vedea mormane de crengi cu frunze, proaspăt tăiate, și cioatele rămase de la niște copaci retezați. A mai rămas un arbore înalt crescut atât de aproape de unul dintre zidurile dărăpănate ale construcției, încât pare să-l „sprijine”, ca să nu se dărâme.

Explicațiile pentru faptul că nu am văzut nici constructori, nici materiale de construcție, nici utilaje le-am primit de la Compartimentul de presă al Primăriei. Conform autorităților, deocamdată constructorul face pregătirile necesare pentru organizarea de șantier. Abia de marți, 14 mai 2024, ar urma să vedem muncitorii amenajând șantierul de lucrări.

Reamintim că pentru "Renovare integrată - Reabilitare imobil str. Domnească nr. 24 - proiectare și execuție", contractul de lucrări a fost încheiat cu asocierea Rovis Lider SRL - Servland SRL - ATU Consulting SRL. Valoarea contractului este de 17.837.082 de lei fără TVA, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 20 de luni.

Citit 2928 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 16:40

3 comentarii

  • postat de Traian
    Duminică, 19 Mai 2024 12:40
    86.120.239.***
    Mai trebuie un proiect sau studiu cum să ne pregătim să începem.
    0
    0
  • postat de ADYtza74
    Luni, 13 Mai 2024 20:36
    109.166.129.***
    Se respecta prețul cel mai mic și termenul?
    0
    3
  • postat de MM
    Vineri, 10 Mai 2024 13:30
    5.13.178.***
    Este posibil ca firmele să înceapă lucrările până-n preajma alegerilor din 9 iunie.Apoi tipic lucrărilor din Galați,urmează o stare de lentoare până la campania pt parlamentare și prezidențiale.După toată agitația cu alegerile,urmează suplimentări de fonduri și prelungiri de termene de finalizare.
    4
    29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro