Mai merge alianţa PSD – PC la Galaţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deputatul Pâslaru caută încă răspunsul *

Despre alianţa locală a PSD şi PC, deputatul PSD Florin Pâslaru a trebuit să recunoască ieri că scârţâie: „Şi eu îmi pun întrebarea asta: cum merge alianţa între PSD şi PC la nivel local? Şi încă nu am găsit răspunsul…”.

Deputatul a dat şi un răspuns politic: ”Noi suntem într-o alianţă şi alianţa merge bine. Din păcate, există persoane în cadrul Partidului Conservator care au nişte interese particulare foarte puternice şi le pun înaintea intereselor publice ale Galaţiului”.  

Concret, deputatul spune că este în interesul bunei funcţionări a administraţiei locale mărirea preţului biletelor de transport public de persoane, lucru cu care consilierii PC nu sunt de acord.

„Văd că anumiţi consilieri, şi dacă vreţi spun direct – Picu Roman – profită foarte mult şi îşi fac capital politic. În Consiliul Local sunt oameni care vor binele Galaţiului, dar se gândesc şi la binele Primăriei”.

„În momentul în care măreşti preţul biletului – am înţeles că nu foarte mult, nu ştiu exact suma cu care s-a mărit – trebuie înţeles şi Consiliul Local, pentru că sunt sacrificii pe care le face”, a precizat Pâslaru.

Deputatul a răspuns şi la întrebări legate de votul negativ al consilierilor PC privind achiziţionarea unui sediu pentru aparatul Consiliului Judeţului. Amintim că vicepreşedintele Durbacă a reclamat preţul prea mare al achiziţiei. 

În consilii, mereu au fost şi sunt „tot felul de negocieri politice, care nu sunt normale, dar sunt la ordinea zilei”, s-a eschivat social-democratul de a da un răspuns direct.

Citit 1365 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.