Poveşti terifiante la Teatrul Muzical (II) - În genunchi pentru schimbarea lui Florin Melinte

Poveşti terifiante la Teatrul Muzical (II) - În genunchi pentru schimbarea lui Florin Melinte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Corul robilor” de la Muzical a stat în genunchi în faţa aleşilor locali rugând să fie scăpat de teroarea lui Florin Melinte * Florin Melinte a vrut să fie director la Opera Naţională din Iaşi, dar nu a fost primit la concurs *  Primarul Dumitru Nicolae: „Directorul Melinte mi-a cerut concediu de odihnă pentru că este bolnav. Nu am înlocuitor acolo, altfel îl schimbam de mult” *
Aşa cum am promis, de astăzi iniţiem un serial al poveştilor de coşmar petrecute la Teatrul Muzical “Nae Leonard”, situaţii care îl au ca protagonist pe directorul Florin Melinte. Nu sunt noi, de-a lungul timpului le-am relatat, dar fără ca autorităţile să ia vreo măsură. A trecut o săptămână de când viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a cerut demisia lui Florin Melinte, dar nici de această dată nu s-a întâmplat nimic. Abia revenit din Suedia, primarul Dumitru Nicolae ne-a declarat ieri că a găsit pe birou o cerere de concediu depusă de managerul Muzicalului: „Domnul Melinte spune că este bolnav şi a cerut concediul de odihnă pe care spune că nu şi l-a luat în ultimii trei ani, precizând că dacă nu sunt de acord îşi va lua concediu medical. O să verific dacă este aşa. Nu am ieşire, va trebui să iau o decizie până la finele lunii, pentru că nu vreau să mai aud că nu am rezolvat problema la Teatrul Muzical. Voi face o comisie care să ia la mână treburile economice de acolo. Da, ştiu că am mai promis asta, dar acum nu se mai poate! Să fie clar, nu mă voi sfii să dau afară pe toţi cei care ne fac şi ne-au făcut probleme. Nu am înlocuitor pentru el acolo, altfel îl schimbam de mult”, ne-a declarat primarul. Afirmaţia edilului vine la un an după ce  40 de artişti ai Muzicalului, printre care şi cunoscutul actor Paul Buţa, au căzut în genunchi în faţa întregului Consiliu Local spunând, prin vocea lui Ionuţ Negrişanu: „Vă rugăm în genunchi să ne salvaţi de teroarea instaurată în Teatrul Muzical de către această forţă malefică numită Florin Melinte”.
Dezvăluiri înfricoşătoare
Pe 23 noiembrie 2010, în numele colegilor săi prezenţi la şedinţa CL, Ionuţ Negrişanu a dat citire unei scrisori deschise prin care artiştii reclamau „comportamentul deviant al managerului, care-i jigneşte şi îi umileşte pe artişti”. Spusele lor stau şi acum mărturie consemnate, negru pe alb, în procesul verbal al şedinţei : „Ne adresăm domniilor voastre, un număr de 40 de oameni din Teatrul Muzical, solişti, corişti, balerini, instrumentişti, actori, personal tehnic, cu speranţa că, măcar în al 12-lea ceas, mai putem salva ceva dintr-o instituţie de cultură cu tradiţie, adusă în pragul distrugerii de către managerul acesteia, dl Florin Melinte. Ignoranţa şi ura faţă de adevăratele valori ale teatrului, faţă de oameni, până la urmă, a ajuns până acolo încât directorul refuza să elibereze o banală adeverinţă de salariat, cu ajutorul căreia angajaţii să beneficieze de concediu medical sau de ajutoare la căldură, drept prevăzut de lege. Dl. Melinte vine deseori în stare avansată de ebrietate în faţa colectivelor artistice, jignind, persiflând şi umilind artiştii, dând indicaţii penibile, confecţionează cuşti metalice în care să stea fumătorii, ca la grădina zoologica, încuie cu lacăte uşile toaletelor, deoarece crede că salariaţii fumează în aceste spatii. Vă rugăm, domnule Primar şi domnilor consilieri, în genunchi, să ne salvaţi de teroarea instaurată în Teatrul Muzical de către aceasta forţă malefică numită Melinte Florin”, a spus Ionuţ Negrişanu, moment în care cei 40 de artişti au îngenuncheat.
Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco îşi aminteşte de acel moment ca fiind cel mai greu pe care l-a văzut:  „E un lucru pe care sper ca viaţa să nu mi-l mai rezerve pe viitor. Aşa ceva nu e normal!”.
Ieşenii nu l-au primit
Vom continua şi mâine poveştile terifiante de la Teatrul Muzical, nu înainte de a vă spune că în primăvara acestui an Melinte a vrut să fie director la Opera din Iaşi. Potrivit presei ieşene concursul, care a constat în realizarea unui proiect de management pentru Opera ieşeană şi în susţinerea unui interviu a fost câştigat de Beatrice Rancea. Alături de celebra vedetă şi-a mai depus candidatura Florin Melinte, dar candidatura a fost respinsă întrucât, scrie presa din Iaşi, avea deja calitatea de manager al unei instituţii de cultură.

Citit 2571 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2011 21:02

54 comentarii

 • postat de Opus
  Miercuri, 09 Noiembrie 2011 23:46
  Acest dictator betivan si imputit nu mai are ce cauta in Teatrul Muzical!
  Autoritatile trebuie sa se sesizeze odata si odata si sa ii aplice o sanctiune penala echivalenta cu tot raul pe care l-a produs atator oameni de valoare ce au fost nevoiti sa plece : Angela Gazibar, Mircea Holiartoc, Cristiana Popescu, Valentina Popovciuc si atatia altii care au urmat.
  Acest Teatru e un mare iad care trebuie exorcizat si purificat de urgenta in asa fel incat cultura sa renasca altfel Galatiul o sa ajunga o mare rapa.
  Protestati oameni buni, iesiti in strada si cereti-va drepturile!Boicotati teatrul!Cu totii, fara frica!Inainte!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu Picasso
  Marți, 08 Noiembrie 2011 23:28
  Pfff. Ce de javre turbate! Latrati degeaba la luna :) Hai sictir!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu Picasso
  Marți, 08 Noiembrie 2011 23:27
  Pfff. Ce de javre turbate! Latrati degeaba la luna :) Hai sictir!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cititor
  Marți, 08 Noiembrie 2011 00:00
  Bravo celor de la VIATA LIBERA ! Nu multe ziare au curajul sa dezvaluie abuzurile facute de D-ul Manager Florin Melinte . Am auzit multe despre acest personaj , parca desprins din filmele horor si mi-a fost greu sa cred ca in aceasta tara se poate intampla asa ceva intr-o institutie de cultura . Rugam autoritatile sa faca lumina si dreptate sa inlature cancerul din PSD si de la conducerea unui teatru cu renume cum e Teatrul Muzical Nae Leonard
  0
  0
  Raportează
 • postat de ANACONDA
  Luni, 07 Noiembrie 2011 23:50
  MAI DRAGA FLORINEL , FA-TI BAGAJELU SI FUGI REPEDE CA BAG SAMA CA TI SE PREGATESTE CEVA CAM NASPA . PE VREMURI ITI PLACEA SA VII BEAT ACASA SI SA TE INVARTI CU BUZDUGANUL IN MANA. ERAM TANARA SI CAM FIERBINTE SI NU MI-AM DAT SEAMA CAND MI-AI RUPT MAXILARUL DAR AMU NU PREA MAI TINE CU APUCATURI DINASTEA SADO-MASOCHISTE CA FETELE ASTEA S-AU DESTEPTAT SI NU STII CAND TE IMPIEDICI SI-TI RUPI GATUL.....PS....IA-O SI PE LAURICA CU TINE CA-I POAMA NU GLUMA!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Mihai
  Luni, 07 Noiembrie 2011 23:29
  Cum? Ala e inca la putere??? Putoarea dracului!!! si ultima scursura....ce stie ala mah de teatru? Unde se crede mah? pe mosia lu tatsu'? De ce nu-l 'ajuta' mah nimeni .."peste gard".....sau eu stiu, un vant usor inspre rau cu multe pietre in buzunare...ei hai..si legat de maini putin ca sa vedem cum se zbate.....ce?? nu-i place apa?...pai te cre' si io...cand a fost ultima oara cand a pus gura pe asa ceva? Ne pare rau dom'le Belinte.... n-avem inca rauri sau puturi de vin sau alte alcoolice..... dar las' macar asa sa gusti putina apa.....si eventual dati-i branci asa putin mai sus de scurgerea de la Siret colea sha....sa guste si de alea de-ale tuturor de prin galati...
  Aku serios! Dom'le Melinte....chiar nu va e rusine? Si nu neaparat doar de rusine, dar nu va deranjeaza ca a ajuns lumea sa va spurce in toate felurile? Sunteti atat de bolnav sau avid de putere incat sa nu realizati ca lumea NU VA VREA! E cazul sa va o luati la picior si sa va tot duceti ca nu e de stat, e posibil sa se sfarseasca rau de tot ptr. dvs.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fam. Badea
  Luni, 07 Noiembrie 2011 23:17
  wow...greu de crezut toate cate se intampla si ce auzim de aici din strainatate despre situatia teatrului din Galati. Ne pare rau pentru oamenii care incearca sa-si faca meseria si sunt la cheremul unui imbecil. Iesiti in strada stimati artisti....se vede ca in Romania numai asa se petrec schimbari majore.....iar de impotentul de primar ce sa mai zicem.....poate ii gasim si lui un "inlocuitor"... Hai sanatate si credinta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de frenetic admirator....al Melintelui
  Luni, 07 Noiembrie 2011 23:09
  Citez: "Mars, iesi afara cu plod cu tot!!! n-am obligatia sa te primesc....ce, ti l-am facut eu?
  Asta este atitudinea lui melinte in fata unei artiste care nu avea cu cine lasa copilul pe perioada repetitiei.
  O fi de neinlocuit individul? Probabil ca da.......
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion manu
  Luni, 07 Noiembrie 2011 23:02
  Dom' primar, opriti Melintiada....dureaza prea mult......orice concurs are un sfarsit.....iar acesta mai are un cusur: e pe viatza....pe viatza artistilor!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de iordache
  Luni, 07 Noiembrie 2011 22:59
  Saracutzul, e bolnavior.........si dumneavoastra l-ati crezut? Domnule Primar, e bolnav de bauturaaaaaa.....are nevoie de dezalcolizare nu de concediu medical.
  0
  0
  Raportează
 • postat de adrian balcan
  Luni, 07 Noiembrie 2011 22:56
  A distrus totul acest Melinte.....da-ti-l afara din tot ce inseamna viata publica!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de conesseur
  Luni, 07 Noiembrie 2011 22:54
  Stiati ca pe perioada ultimei deplasari in Germania, Melinte si-a "insarcinat" propria sotie....care n-are nicio legatura cu institutia, sa semneze si sa stampileze statele de plata ale angajatilor. Venea saracuta de acasa cu cele doua stampile ale teatrului si uite asa se scria istoria salariilor artistilor
  0
  0
  Raportează
 • postat de BALERINA ZAPACITA
  Luni, 07 Noiembrie 2011 22:44
  DRAGI CORISTI BALERINI SI INSTRUMENTISTI:HAI FRATILOR SA-L DAM JOS ODATA K ASTA MAI ARE UN PIC SI FACE200 DE ANI DE CAND OCUPA ABUZIV POSTUL DE MANAGER.SA NU-L MAI PRIMIM PE POARTA TEATRULUI.SA FIM UNITI ACUM CAND E CEASUL,,CA ALTFEL MAI STAM200 DE ANI IN TEROARE.LASATI FRICA SI HAIDETI SA FACEM CEVA PT LINISTEA NOASTRA ..TREZITI-VA ODATA K ASTA RUINEAZA TOT
  0
  0
  Raportează
 • postat de spectatoare
  Luni, 07 Noiembrie 2011 22:43
  Hai sa vedem ce e dupa Melinte, domnule primar Nicolae.......sunt oameni deosebiti in cutura galateana. Cum sa va treaca macar prin cap sa faceti o asemenea declaratie? "Nu exista inlocuitor!!!!!!!" Pai la asa mandrete de golan cum sa gasesti inlocuitor........
  0
  0
  Raportează
 • postat de gigi duru
  Luni, 07 Noiembrie 2011 22:36
  Sa se aleaga preful de minunatul director....cu botu' pe labe...sa nu mai aiba indrazneala sa vomite pe artisti dupa ce isi alcoolizeaza temeinic mintile in vecini, parcurgand agale poteca asfaltata, ascunsa, pe care si-a auto creat-o spre a nu putea fi contorizata frecventa deplasarilor zilnice la locul de flescaire a creerilor. Ar fi putut sa se strecoare tiptil prin fata edificiului de cultura, dar e drumul prea lung si cu mult prea multe posibilitati de a fi vazut si aratat cu degetul
  0
  0
  Raportează
 • postat de marcel
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:36
  Cum poate cineva crede ca aceasta conducere scandaloasa a teatrului Nae Leonard nu poate fi inlocuita?Priviti in jur domnule primar si cu putina buna vointa ve-ti putea gasi un director competent!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un cititor fidel
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:26
  Bravo VIATA LIBERA continuati curatenia in institutiile galatene.Cineva trebuia sa faca acest lucru .Va revine voua sarcina de a face din Galati un oras european si de ce nu si CULTURAL!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un cititor fidel
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:25
  Bravo VIATA LIBERA continuati curatenia in institutiile galatene.Cineva trebuia sa faca acest lucru .Va revine voua sarcina de a face din Galati un oras european si de ce nu si CULTURAL!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un cititor fidel
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:25
  Bravo VIATA LIBERA continuati curatenia in institutiile galatene.Cineva trebuia sa faca acest lucru .Va revine voua sarcina de a face din Galati un oras european si de ce nu si CULTURAL!
  0
  0
  Raportează
 • postat de artistii disperati
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:13
  ce fel de act artistic de valoare a fost °Vaduva vesela° care s-a desfasurat duminica 6 nov.? doamna director artistic Laura Sava a povestit din culise desfasurarea actiunii,deoarece au lipsit unii dintre solistii principali,si asta fiindca ,intr-un teatru profesionist,cu pretentii,lipsesc solistii dublura,care ar trebui sa performeze in cazul in care se intampla astfel de situatii.De fapt,realitatea este ca sunt solisti dublura,chiar din randul angajatilor teatrului,dar fiindca indraznesc sa tina capul sus si au un punct de vedere,diferit de acela al domnului manager dictator,sunt exclusi de pe scena!ba chiar ,la ordinele dumnealui,sunt dati si afara din repetitii sau nu sunt lasati sa intre in teatru,sau li se ia abuziv din salariu!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vasile
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:12
  Pe Melinte asta o sa il doara funduletul mult timp de acum incolo. Asta trebuie urmarit si batut pana se pisa pe el de frica. Nu am nici o treaba cu Teatrul Muzxical dar citesc ce scriu oamenii astia aici si imi vine mie sa il incing.
  0
  0
  Raportează
 • postat de artistii!!!
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:02
  Domnule primar,de ce dureaza atat de mult demiterea acestui monstru?Cam cat de mult mai avem de indurat pana va hotarati dumneavostra sa ne ascultati pe noi,angajatii Teatrului Muzical?Nu se poate munci asa.Ne-am saturat sa fim umiliti si sa-l suportam pe Domnul Florin Melinte,care vine beat la teatru si opreste repetitiile ca sa tina speach-uri lipsite de sens,care ne ameninta cu concedierea de fiecare data cand indraznim sa-l contrazicem.A trebuit sa facem greva ca sa aduca niste aeroterme ca muream de frig in teatru.Acest Domn Director a adormit la o repetitie generala(pentru ca a venit beat crita),si dupa ce l-a trezit distinsa doamna Laura Sava,a dat ordin sa se faca repetitia de la inceput ca el n-a vazut-o! Exemple de acest gen avem multe Domnule Primar!Vrem sa fim lasati sa muncim in liniste ,pace si armonie,nu in teroarea instaurata de Domnul Melinte!Am muncit de mici pentru pentru a deveni artisti.Nu va mai bateti joc de noi si lasati-ne sa ne facem meseria!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Costel
  Luni, 07 Noiembrie 2011 21:00
  mai vinovati decat Melinte care este un bolnav de megalomanie sunt cei din jurul lui care il slujesc cu credinta chiar daca acum se dau drept victime gen :fam Oancea, Laura Sava, Fanica Lupu si alte lichele.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gigi
  Luni, 07 Noiembrie 2011 20:57
  Este incredibil ca un primar si presedinte al oraganizatiei municipale PSD sa declari ca nu ai inlocuitori pentru Melinte. Este cea mai mare jignire adusa oamenilor de cultura galateni. Nu pot sa calific asa cum ar trebui aceasta declaratie din respect pentru tamplele albe ale acestui primar care a tolerat toate golaniile lui Melinte.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gigi
  Luni, 07 Noiembrie 2011 20:54
  Este incredibil ca primar si presedinte al organizatiei municipale PSD sa declari ca nu ai inlocuitori pentru Melinte. Este cea mai mare jignire adusa oamenilor de cultura galateni. Mai mult nu pot sa comentez din respect pentru tamplele albe ale acestui primar care a tolerat toate gonaliile lui Melinte.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fflorin ion
  Luni, 07 Noiembrie 2011 19:32
  Gata ...fara Melinte...Oare nu e impresionat de imaginea lui Gadafi expus, mort spre a fi fotografiat ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Publicul
  Luni, 07 Noiembrie 2011 19:23
  Lasatiartistii sa_si faca treaba linistiti fara teroare . Dati_l jos pe Melinte ! Nu mai ingenunchiati artistii
  0
  0
  Raportează
 • postat de GEORGIANA SAVA
  Luni, 07 Noiembrie 2011 19:01
  De ce vorbiti asa de taticutul meu adoptiv ? ....El care m-a lasat sa musc din fructele lui .....de mare ....offfff...ce om bun ..... nu stiti voi...Cand tata nu-i acasa el are grija ca mama sa fie activa si cu zambetul pe buze. Ce daca fura de la teatrul ala , cum naiba s-o numi el, ca eu nu prea stiu sa citesc pentru ca nu a avut nimeni grija de mine cand eram mica .Mama era tot timpul ocupata cu dactilografiatul la biblioteca printre sticlele lu tati .....dar ce va pasa voua, voi aveti de toate : salarii mici , tot felul de probleme pe care vile face taticutul Melinte , familiii ,COPIIi, ce sa mai , de toate ,iar euuuuu........nimic doar un cap urat si gol de care se foloseste mami din cand in cand cand ea e obosita de tata melinte, ma mai joc si eu putin la butoane sa scriu ceva prost la avizier ca acolo am voie sa ma joc cel mai des
  0
  0
  Raportează
 • postat de george s
  Luni, 07 Noiembrie 2011 18:42
  Offfff !!!!!!!!!!! Doamneeeeee!!!!!!!!!!!!! Nu se poate sa lasati la conducerea acestui teatru un personaj atat de hulit de oameni . Sunt surprins sa citesc toate aceste lucruri pe care le-a scris ziarul Viata Libera , ziar care in sfarsit scoate la lumina ticalosiile lui Melinte , se pare ca si acolo s-a schimbat ceva . . . . . . . . . . .Intotdeauna o chimbare aduce ceva bun cu ea . . . . . . . Nu mai zaboviti domnilor consilieri locali si faceti ceva sa fie bine pentru orasul nostru ! Inlaturati buruienile si aduceti oameni care stiu ce-i omeniia si care stiu sa respecte mai ales femeile si copiii!
  0
  0
  Raportează
 • postat de OAMENI CARE IUBESC TEATRUL MUZICAL
  Luni, 07 Noiembrie 2011 18:27
  NE-AM SATURAT SA SUPORTAM INJURIILE SI BATJOCURA ACESTUI TIRAN SI A VITELUSEI LUI CEA MITOMANA LAURA SAVA . FOARTE BINE CA S-AU TREZIT IN SFARSIT CEI CARE L-AU SUSTINUT POLITIC PE ACEST MALEFIC SI DIABOLIC PERSONAJ A ARTEIGALATENE. ..........................RUSIIIIIIINEEEEEE!!!!!!!!!..............................................AR TREBUI GONIT CU PIETRE ASA CUM SE FACEA ODINIOARA TRADATORILOR..........
  0
  0
  Raportează
 • postat de ARTISTII
  Luni, 07 Noiembrie 2011 18:17
  JOS TIRANUL !!!!!! OPRITI MACELUL LA TEATRUL MUZICAL !
  0
  0
  Raportează
 • postat de publicul satul de melinte
  Luni, 07 Noiembrie 2011 18:13
  In sfarsit s-au trezit PSD-istii , asa , poate vor convinge cetatenii urbei ca sunt un partid in care sa aiba incredere, fara lichele ca Melinte asta, care nu a facut decat sa aduca o jignire la adresa artei galatene. Noi , publicul spectator, suntem insultati atunci cand vedem pe scena numai acoliti de-ai domnului Melinte care ne crispeaza urechile . BRAVO ZIARULUI VIATA LIBERA !
  0
  0
  Raportează
 • postat de lumi
  Luni, 07 Noiembrie 2011 18:09
  e trist ca nu-si da nimeni seama ca melinte nu e vinovat saracul. el este doar bolnav. vinovatii sunt cei care-l sustin; nicolae, oancea, sava, etc.oricum ar fi, trebuie curatat putrgaiul din teatru. acolo nu se mai face arta. toate sunt chiciuri pt ca sa-si mai bage melinte si oancea niste banuti in buzunare. pacat de putinii oameni cu adevarat "artisti" care au ramas . pacat de teatru, pacat de arta, pacat de galateni. in final, ei au de pierdut
  0
  0
  Raportează
 • postat de RETEA
  Luni, 07 Noiembrie 2011 17:01
  Caderea lui Melinte este iminenta. Nicolae este in corzi si nu stie cum sa faca . Daca il da jos pe Melinte, nebunul incepe sa vorbeasca prostii, mosul n-o sa-i poata inchide gura, hop DNA-ul, vai de noi,
  0
  0
  Raportează
 • postat de RETEA
  Luni, 07 Noiembrie 2011 16:41
  JOS GOLANII !!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de JOJO
  Luni, 07 Noiembrie 2011 16:30
  Am si eu o intrebare pentru Domnul Primar : " In afara de fatzada teatrului si scena ,ati vazut cum arata aceasta institutie??? A probabil ca ati mai vazut si luxosul birou al domnului Manager Florin Melinte! Stiti cumva cati bani s-au alocat pentru acele incuietori digitale (cum de altfel vezi doar prin filme) si pentru acele monitoare LCD care efectiv stau degeaba prin foaierul teatrului?Din banii cui, ma intreb!? A din banii bugetarilor! Dar a vazut vreodata domnia sa Primarul cum arata sala de balet a TEATRULUI MUZICAL "NAE LEONARD"? VA FACEM O INVITATIE PRIN INTERMEDIUL ZIARULUI "VIATA LIBERA" , SA VA DELECTATI CU MIROSUL DE MUCEGAI , BA CHIAR DE HOIT (in special vara cand sunt temperaturi ridicate), sa vedeti cum e umflat parchetul si ce bine arata el ,cand toata lumea stie ca balerinii ar trebui sa danseze pe un plan drept si nu pe denivelari de teren, dar bineinteles ptr asta nu sunt bani. VA MULTUMIM VIATA LIBERA !!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de balerina zapacita
  Luni, 07 Noiembrie 2011 16:19
  dle primar,dece nu-l lasi pe CIUMACENCO sa-si faca treaba si tot te opui cand e vorba de melinte?inchide pt2 secunde ochii si sa vezi cat de repede se da jos un nemernic din functie.fa-te ca nu vezi n-auzi.ce ?arta se face in teatru numai de cand e melinte dictator?trageti-i odata presul de sub picioare...aveti de pierdut la alegeri don primar acum cu povestea asta facuta public in mass-media.....rusine sa le fie celor care-l pupa-n bot
  0
  0
  Raportează
 • postat de sora
  Luni, 07 Noiembrie 2011 16:16
  trebuie distrus conceptul de "melinte"...definitiv
  0
  0
  Raportează
 • postat de zina
  Luni, 07 Noiembrie 2011 16:13
  Cum naiba de permitem acestor specimene sa ne conduca?!!....E clar ca un betiv notoriu,frustrat si distrus psihic umileste si distruge tot ce-i sta in cale!!
  Nu mai trebuie asteptata nici un fel de decizie,trebuie dat la o parte pur si simplu...salariatii de acolo,de la teatru constituie o forta imbatabila...
  0
  0
  Raportează
 • postat de orchestra
  Luni, 07 Noiembrie 2011 16:08
  vai,saracul de melinte isi ia concediu de odihna acum cand este de kkt la cur,k tot n-a avut el concediu de3 ani cica.si tontul de primar i-l aproba k doar il crede pe el saracu k e bolnav.pe artistii care au ingenunchiat in consiliu nu-i crede ce au suferut cu boul de melinte k i-a inbolnavit fizc si psihic cu dictatura lui.de fapt se stie k asta e procedeul lui cand are controale de pe la itm sau finante pleaca in concediu.dar anul asta cand a plecat cate 2,3 saptamani in germania egipt si ucraina de unde mortii lui a avut liber?isi ia concediu 6 luni pe an ca asa da si cfs-uri la lingaii lui cate 6,8,10 luni consecutiv k doar e teatrul lui si poate. vrem public sa se afiseze concediu k tot a zis primarul k o sa verifice daca avut concediu.......rusine primareeeeeeeeee ,trezeste-te k daca o mai tii asa ai sa mai castigi cu partidul o p....a
  0
  0
  Raportează
 • postat de eliazar
  Luni, 07 Noiembrie 2011 16:05
  ...cred ca i s-a dat prea multa importanta...noi toti,numai prin faptul ca vorbim despre el si-l facem important...cei de la Teatru' Muzical trebuiau sa faca front comun si sa-l dea jos....nu avea cum sa-i dea pe toti afara....absolut toti,repet!!....altfel este mai greu,pe partide,pe gasti...se destrama toata actiunea!!...
  Nu este tarziu nici acum...sa-i fie interzis sa mai intre in institutie...n-ar avea ce sa faca decat sa-si dea demisia!!
  Dar lumea este lasa si iresponsabila si nu exista unitate....si de asta suferim toti...si asta-i valabil si la nivel de natiune....
  Ceausescu a murit,dictatorii mor rand pe rand,dar spiritul lor inca mai dainuie pe cate undeva!!...
  0
  0
  Raportează
 • postat de BUTAFORIE
  Luni, 07 Noiembrie 2011 15:54
  BRAVO VIATA LIBERA K AJUTATI ARTISTII SA-SI FACA PUBLIC SITUATIA DE ACOLO.NUMAI EI AU STIUT PANA ACUM CE AU SUFERIT CU DEMENTUL SI ALCOOLICUL DE MELINTE.FACETI PUBLIC TOTUL DAR CU MAJUSCULE POATE VEDE SI D-NUL PRIMAR PE CINE TINE IN BRATE.N-ARE CU CINE IL INLOCUI ?MINCIUNI.CE DRACU IL MAI TINE IN FUNCTIE CAND ARE PROCESE PENALE, PT ABUZ SI DELAPIDARE K MARIUS STAN PT UN PROCES NU POATE SA FIE PRIMAR.DARMELINTE CU SUTE DE PROCESE SI BEAT MANGA ZILNIC ARE VOIE SA STEA100 DE ANI PE SCAUN.TREZESTE-TE DOMN PRIMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de BUTAFORIE
  Luni, 07 Noiembrie 2011 15:52
  BRAVO VIATA LIBERA K AJUTATI ARTISTII SA-SI FACA PUBLIC SITUATIA DE ACOLO.NUMAI EI AU STIUT PANA ACUM CE AU SUFERIT CU DEMENTUL SI ALCOOLICUL DE MELINTE.FACETI PUBLIC TOTUL DAR CU MAJUSCULE POATE VEDE SI D-NUL PRIMAR PE CINE TINE IN BRATE.N-ARE CU CINE IL INLOCUI ?MINCIUNI.CE DRACU IL MAI TINE IN FUNCTIE CAND ARE PROCESE PENALE, PT ABUZ SI DELAPIDARE K MARIUS STAN PT UN PROCES NU POATE SA FIE PRIMAR.DARMELINTE CU SUTE DE PROCESE SI BEAT MANGA ZILNIC ARE VOIE SA STEA100 DE ANI PE SCAUN.TREZESTE-TE DOMN PRIMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de andropov
  Luni, 07 Noiembrie 2011 15:52
  Extraordinar!!....s-au "terminat oamenii' de valoare din orasul Galati...numai Melinte poate sa conduca-pardon,sa distruga din temelii,o institutie de cultura.!!...asa vrea alesul urbei noastre si alti "alesi" din umbra!!...
  Trebuia" dat jos" de mult si trimis la pupitrul lui de fanfarist,sa"toarca' in legea lui o melodie diafana...din claranet...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ionut NEGRISANU
  Luni, 07 Noiembrie 2011 15:25
  Salut gestul de solidaritate cu angajatii Teatrului Muzical "Nae Leonard" si cu starea culturii galatene, de care face dovada cotidianul Viata Libera. Imi permit sa-mi afirm din nou, dezacordul si indignarea fata de ceea ce inca se petrece in institutia ce ar trebui sa genereze cultura autentica si nu acte de umilinta, violenta si lipsa de omenie, toate "parfumate" imbelsugat cu esentele tari ale unei culturi la fel de renumite in patria dealurilor dogorate de podgorii.
  Fara a face uzanta de cuvinte triviale, pentru a insuma intr-o fraza cariera fulminanta a pseudo-managerului stiintifico fantatic as putea spune cam asa:
  "Melinte Florin a baut, a mictionat, a regurgitat si a varsat cu o deosebita maestrie, cu o intelepciune demna de un doctor in "ARTE" pe intreaga cultura locala dar si pe histrionii ce cu umilinta s-au "CHINUIT" ani de-a randul sa-si exprime bucuria pe scena"
  0
  0
  Raportează
 • postat de MUUUUUUU
  Luni, 07 Noiembrie 2011 15:17
  DON PRIMAR COMUNIST ,NU SE DEZMINTE .ISI BATE IN CONTINUARE JOC DE INTELIGENTA NOASTRA SI NE OFENSEAZA SPIRITUL.OM BATRAN CU MENTALITATI RUGINITE ,NU VREA SA VADA CA MELINTE PARANOICUL FACE TOT CE VREA....E ADEVARAT CA A DOUA LUI SOTIE' LAURA SAVA IL URMEAZA ORBESTE ,PLUS ALTI CATELSI.SPER CAND SE VA PRABUSI IN PRAPASTIE SA CADA TOTI DUPA EL. NU DORESC RAUL NIMANUI INSA MULTI AU PATIMIT .RUSINE PRIMARE ,TARA NU VA MAI VREA .JOS MELINTE!
  0
  0
  Raportează
 • postat de sorin condurache
  Luni, 07 Noiembrie 2011 15:03
  Sper ca presedintele filialei PSD Galati, Domnul Nica, este un om integru si nu va apleca urechea la minciunile unei hahalere, fara sa aiba o discutie (daca va considera necesar) si cu salariatii teatrului.
  Nu lasati un impostor, fost colaborator al Securitatii, sa umbreasca activitatea unui partid cu renumele PSD. Aruncati-l afara ca pe o masea stricata.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dragos Popescu
  Luni, 07 Noiembrie 2011 14:41
  Cum si-a putut permite managerul unei institutii de cultura sa-si umileasca subalternii? Ce cod al conduitei morale ii da dreptul sa se comporte ca un proprietar de sclavi pe mosia lui? Cine il "tine in brate" pe acest "domn", care sub influenta elixirului bahic jigneste, insulta si calca in picioare personalitatea unor OAMENI fie ei actori, personal tehnic, sau administrativ? De ce este crezut numai el si "stimata doamna" Laura Sava, catelusa lui slugarnica, care il protejeaza si ii este partasa la toate actiunile impotriva personalului teatrulu, iar marea masa a salariatilor este ignorata?
  Nu exista persoana ce nu poate fi inlocuita, mai ales ca atat calitatile profesionale cat si manageriale ale domnului Melinte lasa de dorit. Stimati Domni din conducerea Primariei municipiului Galati, inlaturati acest personaj, intradevar malefic, care va aduce numai deservicii si care taraste in noroi numele celor care il sustin !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Luni, 07 Noiembrie 2011 14:14
  Din Academia Catavencu citire : "Directorul Teatrului Muzical „Nae Leonard“ Galaţi, flautistul Florin Melinte, e revoluţionar (dosar nr. 6831/01.11.2004), dar CNSAS a descoperit şi că a fost „turnător“ la Securitate. Se poate spune că sufla la două instrumente – la flaut şi la Securitate. În dosarul nr. 11019/2/2009, instanţa de la Curtea de Apel Bucureşti a dat în 08.06.2010 sentinţa prin care a constatat calitatea de „colaborator“ a lui Melinte. Melinte este şi bugetar de lux. Dacă salariul prim-ministrului e de 1.500 de euro, s-ar spune că, salarial, Melinte e egalul premierului, pentru că primeşte lunar 6.489 de lei. Plus hectarul, plus spaţiu comercial."
  Alooo domn` primar care dormi in ghete, mai aveti din astia in partid? Sau de aceea nu dati turnatorul afara, pt ca nu mai aveti altul ca el... Rusine sa va fie la toti cei ce tineti in brate asemenea lichele.
  0
  0
  Raportează
 • postat de je
  Luni, 07 Noiembrie 2011 13:36
  ma bagasi-ar pwla in masa asta e sudat pe post?
  aplicatii metoda kenedy!
  0
  0
  Raportează
 • postat de nelu.burghelea
  Luni, 07 Noiembrie 2011 13:08
  mafieeeeeeeeeeeeeeeee,peste tot,tara lui papura voda,,,,,,,,,,,,,,,,,daca moare alcolicul tiran nu mai merge nimic,se inchide institutia ?unde esti tu Tepes doamne sa termini cu toti marlani si ,ai urmeaza,,,,,,,,,,,,,,,,,,trasi in tepa unul si sa vezi cu se reglementeaza situatia
  ,pus si inscriptia ,,,,,,,,Cine face ca el............ca el pateste
  0
  0
  Raportează
 • postat de offfffffff
  Luni, 07 Noiembrie 2011 09:56
  deci vorba lui Badea..romanul cand nu vrea rezolve o problema..ghici ce face? raspuns..face o comisie ! Se pare ca domunul primar stie exact cum trebuie rezolvata problema- facand o comisie! Nu are inlocuitor..sunt atatia oameni de valoare in acel teatru..l-a scos cumva la concurs si nu -s-a prezentat nimnei????Sa-i fie rusine acestui primar, si clicii lui psd-iste ;imi aduc aminte cat s-au umilit acesti oameni ai scenei care au , ingenuncheat in fata domniilor voatre si implorad sa se faca dreptate in acel teatru..iar raspunsul care a fost domnilor? Mi-e sila!! sunteti cu totii bugetari platiti din banii nostri si va bateti joc cu buna stiinta de noi cetatenii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gina
  Luni, 07 Noiembrie 2011 09:40
  Nu cred ca nu are inlocuitor ! Oricare dintre noi poate fi inlocuit ! Avem cadre super dotate si cu buna crestere si respect fata de semeni ! Daca acest Melinte, intra in coma alcoolica , asteptam sa-si revina si sa se intoarca la postul de manager sa-si bata joc in continuare de artisti ? Daca Melinte , piere, moare Teatrul? Dupa tot ce se scrie e bolnav mintal ! Sa chinui niste oameni de cultura, e inadmisibil ! Prea multa umilinta ! Hai sa fim seriosi, avem cu cine continua,dar cred ca nu se vrea . D-le primar, sa nu uitam ca suntem muritori si locurile noastre vor fi ocupate de cei carora trebuie sa le predam stafeta la timp si cu fruntea sus!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de doru
  Luni, 07 Noiembrie 2011 06:00
  Aceiasi veche si periculoasa mentalitate, ca si in cazul Apaterm si nu numai,cand se instaleaza in functii importante loaze de partid "nu am inlocuitor ,altfel il schimbam de mult".Mai sa fie!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.