Poveşti terifiante la Teatrul Muzical (III) - Autorităţile, surde şi mute la abuzurile reclamate

Poveşti terifiante la Teatrul Muzical (III) - Autorităţile, surde şi mute la abuzurile reclamate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*„Stări de etilism avansat” * „Ne ameninţă că ne scoate organele” * „Se bate cu pumnii în piept ca el are toate partidele la picioare” * „Noi supravieţuim cu un salariu de mizerie, diminuat în mod abuziv” *
Continuăm serialul poveştilor de coşmar petrecute la Teatrul Muzical “Nae Leonard”, situaţii care îl au ca protagonist pe directorul Florin Melinte şi pe care le-am mai relatat, dar fără ca autorităţile să ia vreo măsură. La şedinţa Consiliului Local din luna septembrie a acestui an, râuri de acuzaţii au curs la adresa directorului Florin Melinte. Dumitru Adi Ciochină, tehnician scenă maşinist, le-a reclamat aleşilor lucruri care, petrecute în orice altă parte, ar fi impus anchete şi măsuri urgente, inclusiv suspendări din funcţie până la clarificarea problemelor reclamate. Plângerea tehnicianului de scenă a rămas doar trecută negru pe alb în procesul verbal al şedinţei, document pe care aleşii şi l-au însuşit. Atât.
Acuzaţii grave
Cităm din document „După un an de zile, continuă acest regim al terorii şi al abuzurilor. Suntem obligaţi să suportăm în cele mai importante momente stările de etilism avansat ale dlui manager. După ce face câteva tururi de forţă cu traiectorii incerte şi limbaj incoerent şi necontrolat, este grijuliu ajutat de cei din grupul său de amici să dispară convenabil, pentru a nu ieşi prea tare în evidenţă. Toţi salariaţii din compartimentul tehnic au îndeplinit în timp şi cu randament optim toate sarcinile generale şi individuale de serviciu, conform fişei postului. În luna iunie, anul acesta, dl. manager Florin Melinte, fiind în stare de chef, cu permisiunea domniei sale de a părăsi instituţia cu o oră mai devreme, cu acordul dumnealui, şi-a permis să rupă biletele de voie la toţi salariaţii teatrului, ameninţându-i cu desfacerea contractului de muncă şi cu ore nemotivate. Mai mult, în zilele de 24 şi 25 septembrie, au avut loc două spectacole importante de succes. După ce am fost lăudaţi ca tehnicul a fost la înălţime şi că ne-am făcut datoria extraordinar, ne-am trezit cu decizii de sancţiune, cu reducerea salariului de bază cu 10 la sută. Iată răsplata domniei sale! Florin Melinte, mai nou, anul acesta se crede Dumnezeu, că el este mason, cavaler de Malta, ne ameninţă că ne scoate organele şi se bate cu pumnii în piept ca el are toate partidele la picioare şi că la unele instituţii se face campanie electorală din patru în patru ani. Noi supravieţuim cu un salariu de mizerie, diminuat în mod abuziv în vreme ce sunt salariaţi care au două venituri, iau şi pensii şi salarii. Ni s-a eliberat cabina de scenă şi ne-a băgat într-un tub, în nişte condiţii insuportabile, invocând ca are inventar. Un abuz şi mai grav este în cărţile noastre de muncă pătate cu date eronate, cu câte 100 de zile nemotivate, zile de concediu fără plată inexistente. Adevărata artă, într-o instituţie de cultură, se face cu dragoste şi căldură sufletească. Permiteţi unor oameni care au obligaţia să vă stoarcă zâmbete şi lacrimi să se dezvolte în faţa domniilor voastre fără teamă, fără a trai veşnic cu psihoza generală ca există o persoană care distruge tot ce e deosebit în această profesie şi în aceasta instituţie. Toţi artiştii şi salariaţii ne-am dori să luaţi o decizie definitivă, pentru că nu mai suportăm această teroare”, a spus Dumitru Ciochină.
De atunci şi până marţea trecută, când viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a cerut public demisia lui Florin Melinte şi a anunţat că PSD i-a retras sprijinul politic, nu s-a întâmplat nimic concret.
Vom continua serialul nostru şi mâine, cu un interviu acordat de artistul Paul Buţa, cel care şi-a simţit sufletul ţăndări atunci când n-a mai putut să îndure şi a părăsit scena Teatrul Muzical şi publicul pe care îl iubeşte cu toată inima.

Citit 3185 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2011 23:25

58 comentarii

 • postat de Opus
  Joi, 10 Noiembrie 2011 00:00
  Acest dictator betivan si imputit nu mai are ce cauta in Teatrul Muzical!

  Autoritatile trebuie sa se sesizeze odata si odata si sa ii aplice o sanctiune penala echivalenta cu tot raul pe care l-a produs atator oameni de valoare ce au fost nevoiti sa plece : Angela Gazibar, Mircea Holiartoc, Cristiana Popescu, Valentina Popovciuc si atatia altii care au urmat.

  Acest Teatru e un mare iad care trebuie exorcizat si purificat de urgenta in asa fel incat cultura sa renasca altfel Galatiul o sa ajunga o mare rapa.

  Protestati oameni buni, iesiti in strada si cereti-va drepturile!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Opus
  Miercuri, 09 Noiembrie 2011 23:59
  Acest dictator betivan si imputit nu mai are ce cauta in Teatrul Muzical!

  Autoritatile trebuie sa se sesizeze odata si odata si sa ii aplice o sanctiune penala echivalenta cu tot raul pe care l-a produs atator oameni de valoare ce au fost nevoiti sa plece : Angela Gazibar, Mircea Holiartoc, Cristiana Popescu, Valentina Popovciuc si atatia altii care au urmat.

  Acest Teatru e un mare iad care trebuie exorcizat si purificat de urgenta in asa fel incat cultura sa renasca altfel Galatiul o sa ajunga o mare rapa.
  Protestati oameni buni, iesiti in strada si cereti-va drepturile!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu Picasso
  Marți, 08 Noiembrie 2011 23:30
  Pfff!!! Ce de javre turbate!!! Latrati degeaba la luna. Hai sictir cu voiosie si cu fundurile inapoi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de edy
  Marți, 08 Noiembrie 2011 21:36
  domnule primar ,trebuie sa luati decizia finala ,cu privire la aceasta institutie,prea sfintia sa domnul casian sia dat acordul pentru schimbarea acestu-i malefic.ba mai mult probe sunt ,atat in consliul local ,cat si la i.t.m. la comisia de cultura.,sunt sute de plangeri ,cu abuzuri grave care incalca in mod flagrant drepturile omului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de OAMENI DE CULTURA
  Marți, 08 Noiembrie 2011 20:46
  RUSINEEEE DOMNULE MELINTE ! DACA NU APLECAI URECHILE LA DACTILOGRAFA DE SAVA POATE CA MAI ERA O FARAMA DE OMENIE IN TINE . TE-A INRAIT ATAT DE MULT FRUSTRATA AIA CA ESTI DE NERECUNOSCUT. CRED CA S-AU TERMINAT FEMEILE PTR TINE. AI ALES PANA AI CULES . HALAL DE TINE !
  MULTA LUME A CREZUT CA-TI PLACEAU FEMEILE , ODATA , DAR S-A DOVEDIT CA NU ESTI IN STARE SA LE INTELEGI SI SA LE APRECIEZI . STATUTUL TAU DE MITOCAN , MOJIC SI NEGHIOB NU SE DEZMINTE.
  DU-TEEEEEE INVARTINDU-TEEEE !
  0
  0
  Raportează
 • postat de degringolada
  Marți, 08 Noiembrie 2011 19:13
  Sa ne lase domnul Melinte, sa se duca si sa se cruceasca cu cruciatii lui.....sa-l faca pe Fanica Lupu paharnic si pe Laura Sava dama de curte.....si cand or incepe chiolhanurile....o sa se duca vestea!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Hei!Hei!Hei! Melinte Florin Primarrrrrr!!!!! Facem un oraș muzical!
  Marți, 08 Noiembrie 2011 18:29
  Ăsta-i omul care-l vrem ,e bun de Primar.Păi dacă urlă lumea jos,jos iar Melinte este tot sus,bine mersi și face mișto de toată lumea,inclusiv de ,,vice''. Melinte este vârful culturii gălățene? Oricum,mare balamuc.Dar dramaticul ce director are? Melinte este un fel de VIP? Hai să facem un Primar-Muzical , să facem un bairam în tot orașul,să ne distrăm cu Melinte Primar-Tenor!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mircea banu
  Marți, 08 Noiembrie 2011 18:16
  Nu va lasati frati artisti. Dati-i in cap nebunului betiv, e infect ce poate sa va faca.
  0
  0
  Raportează
 • postat de DIANA MACEA
  Marți, 08 Noiembrie 2011 18:13
  AR TREBUI SA IESITI IN STRADA OAMENI BUNI....SA VA STRIGATI NEMULTUMIRILE EGATI DE GARDUL PRIMARIEI. MELINTE E UN NENOROCIT CARE ISI BATE JOC DE TOT CE E FRUMOS IN SUFLETUL ARTISTILOR...
  0
  0
  Raportează
 • postat de bondoaca silviu
  Marți, 08 Noiembrie 2011 18:10
  NU mai putem, suntem in pragul disperarii....ne e teama sa nu se ajunga la gesturi extreme. Domnule primar va rugam sa ne salvati!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de STUDENT
  Marți, 08 Noiembrie 2011 16:14
  VEDEA-LAS ODATA PE MELINTE FUGIND SA RUPA POARTA TEATRULUI CU TOATE CATELELE LUI CURGANDU-LE BALELE DUPA FUNCTIILE PIERDUTE MRRRRRRRRR JAVRELORRRRRRRR
  0
  0
  Raportează
 • postat de pensionara
  Marți, 08 Noiembrie 2011 15:57
  stau si ma crucesc si ma ingrozesc la ce citesc despre teatrul muzical mai bine zis de directorul acestei institutii, locul cel mai elegant si relaxant pt galateni,locul unde uitam de griji,boala si datorii .dar ce se intampla stimate autoritati acolo si stati nepasatori oamenii aia dupoa cum se vede sufera de ani de zile si dvs ca primar si politicieni ati stat cu mainile in san,pai noi ce incredere sa mai avem sa va votam ca in noi aveati baza in pensionarii galatiului......... faceti domnule primar ceva si inlocuiti-l
  0
  0
  Raportează
 • postat de ARTISTII
  Marți, 08 Noiembrie 2011 15:29
  Domnule Ciumacenco,ne-ati promis ca se va face dreptate,avem speranta si incredere in cuvantul dumneavoastra,nu cred ca daca nu vrea primarul,nu se poate face o inlocuire din functie,doar suntem o tara democrata,unde si primarul ar trebui sa respecte legea! noi avem incredere ca sunteti abilitat sa luati o hotarare ferma in aceasta privinta,doar pe dumneavoastra va vom vota anul viitor!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cineva
  Marți, 08 Noiembrie 2011 15:17
  Ce?!!!!!!!!!!!!!!!????????? La repetitiile de la cor nu este cresa????????????? Dar unele spectacole cu ai cui copiii se fac,nu cumva cu copiii angajatilor de la cor si balet??????????? Aaaaaaaaaaaaaaaa deci ajungem tot la vorba cuiva,artistii sunt buni numai pentru a deservi interesele domnului manager,omenia nu este una din calitatile dumnealui!
  0
  0
  Raportează
 • postat de BALETUL
  Marți, 08 Noiembrie 2011 14:59
  AUZITI DOMNUL PRIMAR PARCA NU-I MAI DADEATI VOIE LUI MELINTE SA FACA TURNEE.DE CE UMBLA DISPERAT SI INTIMIDEAZA OAMENII IN FRUNTE CU LUPU(mare maestru de balet )CARE CICA SI-A DAT DEMISIA SI ESTE IN PREAVIZ 15 ZILE.VOR SA SE MEARGA IN TURNEU MUSAI CU BALETUL DE SARBATORI K DACA NU, SE ZICE K SE DESFIINTEAZA TEATRUL.OARE ASA E?SAU MELINTE ARE CEVA BANI DE IMPARTIT CU D-TA DE LA ACEST TURNEU?VREA SA COMUNICE CU BALETUL PRIN INTERMEDIARI,SA FACA PACE,EL NU ARE SANGE SA VB .SI-A LUAT DEJA BANII DE PE TURNEU SI ESTE DISPERAT?DAR CAND AU AVUT OAMENII PROBLEME DE CE A REFUZAT CATEGORIC SA VB?PROBLEMA NR 1 ACUM IN TEATRU SE PARE CA ESTE ACEST TURNEU...........NU CONTEAZA CA PANA ACUM S-A PURTAT CA CU ANIMALELE....IAR LUPU TRAGE PT ACEST TURNEU K POATE NU STITI;OM LA 72 DE ANI O FACE PE ARTISTUL PE SCENA K DE,TREBUIE SA MANANCE SI EL O BUCATA DE PAINE.......
  0
  0
  Raportează
 • postat de un angajat
  Marți, 08 Noiembrie 2011 14:57
  Daca nici compartimentul balet nu-si face treaba,atunci,nu mai am ce spune! Compartimentul balet care are program de dimineata pana seara si care joaca in spectacole de balet clasic,spectacole de estrada,spectacole pentru copii,spectacole de opera si opereta...si foarte rar s-au plans oamenii de la balet,dar acum le-a ajuns cutitul la os! una este sa se planga cativa adunati de la mai multe compartimente si alta e sa se planga un compartiment intreg ca nu mai suporta conditiile,bataia de joc si teroarea instaurata de acest asa-zis manager,managerul propriului sau buzunar,nicidecum al angajatilor teatrului,angajati pe care acesta ii foloseste spre a-si indeplini propriile sale interese! toti angajatii sunt nemultumiti,dar le este frica sa ia atitudine,deoarece Melinte se razbuna pe ei! HALAL DEMOCRATIE SI LIBERTATE DE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de PRETENARI
  Marți, 08 Noiembrie 2011 14:49
  INTRADEVAR D-LE PRIMAR NU NUMAI MELINTE E VINOVAT DE CE SE INTAMPLA LA MUZICAL MAI SUNT CATIVA PERSOANE CARE AU GRIJA SA-L IMBROBODEASCA CU MINCIUNI , PENTRU CA , ....CE SA-I FACI , ....MITOMANIA E BOALA GREA, DAR `NEALUI SARACUTUL NU MAI FACE DIFERENTA INTRE IMPROVIZATIE SI ADEVAR PENTRU CA E TULBURAT PERMANENT DE ABURII SAMPANIEI PE CARE O SERVESTE FRECVENT ACASA LA COANA SAVA . ACOLO CADANELE FAMILIEI SAVA AU GRIJA SA NU-I LIPSEASCA NIMIC DOMNULUI "GENERAL" CA ASA I SE ZICE . DE , CE A-I FACI GENERALUL TREBUIE LINS CA SA-I TINA PROGENITURILE FAM. SAVA , CUNOSCATOARE INVERSUNATE IN ALE BORDURILOR DE PE CENTURILE STRAINATATURILOR. BA MAREANE .... PUNE MA PICIORUL ALA DE BARBAT IN PRAG SI NU MAI LASA SACALUL SA-TI BANTUIE FANTOMA !
  0
  0
  Raportează
 • postat de alin
  Marți, 08 Noiembrie 2011 14:38
  Domnule Manager,eu stau si ma intreb,ca un spectator iubitor de cultura,de ce ati angajat artisti care nu-si fac treaba si ,daca este asa ,de ce ii mai platiti? inseamna ca NU SUNTETI UN MANAGER BUN! Logic,nu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de BALERINA ZAPACITA
  Marți, 08 Noiembrie 2011 14:12
  AUZI F.M IA PUPANE-N CUR PE TOTI DE LA BALET,, TEHNIC, COR S.AM.D CA STIM CE ESTI SI CINE POTI SA NE DAI LUNA DE PE CER K TI-AM DECLARAT RAZBOI .IA-TI LINGAII SI DU-TEEEEEEEE.DACA NU, VEI PLECA ORICUM K DE-ACUM SE-NTOARCE ROATA; AI SA TRAGI CE-AM TRAS NOI SAU MAI RAU NU MAI VREM SA AUZIM DE TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI RETINE UN LUCRU VEI PLECA SIGUR CU LAURA, SUC , CONDREA ,VEROPAI, LUPU,VALI, TANTA ETC CU FETELE PLINE DE SCUIPATI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un umil angajat
  Marți, 08 Noiembrie 2011 14:09
  Aveti,intr-adevar ,angajati incompetenti,angajati care au doua diplome de absolventa pt masterclass-ul maestrului Tomita Popescu,masterclass care a fost incununat cu doua concerte care au avut loc pe scena si cu orchestra teatrului;angajati care au avut roluri solistice principale la doua premiere ale teatrului ;angajati care sunt,actualmente ,proaspat masteranzi la canto! La ei va referiti,poate,sau la doamna Valentina Popovciuc,una dintre cele mai bune pianiste din tara ,de ale carei servicii ,se pare ca nu mai aveti nevoie?
  0
  0
  Raportează
 • postat de VOX DEI
  Marți, 08 Noiembrie 2011 13:58
  FLACAU.....ASCULTA AICI.....CA ESTI INCOERENT SI AGRAMAT STIE TOATA LUMEA....DECI, TI-AR FI IMPOSIBIL SA EMITI ASEMENEA VORBE DE DUH......PLUS CA ESTI LIPSIT DE DUH. ASTA NU INSEAMNA CA LAURA SAVA, CEA CARE A SCRIS, PORCARIILE DE MAI JOS AR AVEA..........DAR TOT FOINDU-SE PRIN BIBLIOTECA A INVATAT PAPAGALICESTE NISTE CUVINTE PE CARE LE PEROREAZA IN FATA OPINIEI PUBLICE.
  ADI CIOCHINA ESTE UN OM SIMPLU CARE ARE NEVOIE DE SPRIJIN PENTRU EL SI FAMILIE NU DE BALACARELILE VOASTRE INCOMPETENTE.
  MAESTRUL OANCEA NU A FACUT DECAT SA VA PROSTEACA INIMAGINABIL SI SA "TE" FOLOSEASCA, IMBECILULE, ATRAGANDU-SI OPROBIUL PUBLIC....CU INTENTIA DE A PASTRA MACAR UN DRAM DE CULTURA AUTENTICA PE SCENA PE CARE AI PANGARIT-O TU....ASA INCAT...FELICITARI MAESTRE OANCEA!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de OF
  Marți, 08 Noiembrie 2011 13:56
  mdeah,mentalitate de dictator,presarata cu greseli gramaticale! domnule manager si justitia galateana e o adunatura de incompetenti?de ce aveti atatea abuzuri facute angajatilor,abuzuri care au fost anulate in instanta?de ce angajatii castiga procese si dumneavoastra le pierdeti?
  0
  0
  Raportează
 • postat de F.M.
  Marți, 08 Noiembrie 2011 13:28
  Buna ziua,
  Imi permit sa va raspund, o singura data, suficient:
  Pentru toti neavenitii care ma contesta am un mesaj : "Daca voi nu ma vreti, eu va vreu ".
  - Ciochina e un mic muncitor necalificat, "tehnician ar fi doar in visul lui"
  - Oancea e un lingau fatarnic care nu si-a vazut decat interesul si a jucat pe doua fronturi visand la postul de manager
  - Toata gloata de masinisti ii rog sa isi bage mintile in cap si sa munceasca. Jocul de carti in cabina lor nu este permis indiferent de declaratiile date pe la ziar. Fumatul in degajament este de asemenea un gest incalificabil, desi ei vor sa para curati ca lacrima.
  - Un alt personaj celebru de la tehnic, dl.Radu Gheorghe : Intrebare: La "mititica" tot asa vehement erai?
  - Pentru Balet : Lasati gandurile vulgare si va rog sa va limitati doar la participarea actului artistic !
  - Pentru Cor : la repetitii, la teatru nu este gradinita !

  - Colaboratorii sunt chemati pentru ca oamenii din Teatru nu isi fac treaba pentru care sunt platiti ! - Sanctiunile sunt rezultatul muncii lor !
  - Ciumacenco si-a cautat-o cu mana lui !
  0
  0
  Raportează
 • postat de PELINTE
  Marți, 08 Noiembrie 2011 13:25
  Are Galatiul asta doi directori de toata jalea: aroganti, vulgari, semidocti, cu grave probleme de comportament, chiar grobieni...
  Nu-i cunoasteti? Sunt niste ,,somitati"...: Melinte si Dumitrescu. Alooo d-nu Nica, d-nu Nicolae sunteti acasa??
  Domnule Primar, jigniti lumea culturala autentica a orasului spunand gogomania ca un aveti cu cine il inlocui pe paranoicul ala de manager.
  Anca poate te uiti si dupa cortina de la Centrul Cultural și il vei prezenta asa cum este si pe celălalt ,,stâlp” al culturii galatene: S Dumitrescu...
  0
  0
  Raportează
 • postat de iulia
  Marți, 08 Noiembrie 2011 13:21
  asa este,de fiecare data cand ne apropiem de Teatrul Muzical,simtim o energie negativa,o stare de lehamite si de revolta,stare pe care,ca artisti, trebuie sa ne-o reprimam,mai ales pe scena,in fata publicului : ' THE SHOW MUST GO ON...INSIDE MY HEART IS BRAKING,MY MAKE-UP MAY BE FLAKING,BUT MY SMILE...STILL STAYS ON!'
  imi vine sa plang......poate Dumnezeu Isi va intoarce fata si spre noi si va face o minune...
  0
  0
  Raportează
 • postat de CAPRARIU MIHAI
  Marți, 08 Noiembrie 2011 12:53
  se pare ca este un adevar faptul ca melinte il are la mana pe primarul Dumitru Nicolae,cu ce?tot se va afla pana la urma ,demonstrati ca nu este adevarat domnule primar,prin incetarea contractului de management a lui melinte florin,totusi l-a jicnit pe domnul vice primar care este mana dumneavoastra dreapta ,ar fi bine sa luati masuri spre bine unei intregi institutii
  0
  0
  Raportează
 • postat de dubasari
  Marți, 08 Noiembrie 2011 12:48
  Ba, m-a spart lu, alias Tatiana Zaharova, cu artistii ei basarabeni.
  0
  0
  Raportează
 • postat de APOSTOLICUM
  Marți, 08 Noiembrie 2011 12:43
  Mecanismul de facut bani la Teatrul Muzical: Melinte regizorul, inainteaza o oferta de regie teatrului. Laura Sava analizeaza oferta si propune, prin referat, incheierea contractului. Melinte managerul incheie contractul cu Melinte regizorul. Tare, nu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de lu
  Marți, 08 Noiembrie 2011 12:04
  DAR DE TOTI ARTISTII BASARABENII MATURATI FRUMOS DIN TEATRU DE CATRE MELINTE,ISI MAI ADUCE AMINTE CINEVA? PARE CA DE LA EI S-A DEZLANTUIT BLESTEMUL BE BARBA BIETULUI BETIV-BAU.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iorga.N
  Marți, 08 Noiembrie 2011 12:03
  Cum poate creste spiritul civic al Galatiului cu astfel de oameni pusi in fruntea institutiilor de cultura?Nu uitati cuvintele lui Iorga;;FARA STEAG DE CULTURA UN POPOR E O GLOATA''
  0
  0
  Raportează
 • postat de petru
  Marți, 08 Noiembrie 2011 12:00
  La adapostul anonimatului SORIN OANCEA si MARIUS RADUCANU sunt tari ca fularul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de acelasi cititor fidel
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:56
  Bravo VIATA LIBERA mai ajutatii si pe cei napastuiti! Tineti-o tot asa!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iancu Margareta
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:47
  Chiar trebuie sa moara oameni in acel teatru domnule Nicolae?......pentru ca pana la urma aici se va ajunge......natura umana, atunci cand este supusa in mod repetat si consecvent la umilinta si batjocura reactioneaza in modurile cele mai neasteptate.....grija mare....ca in capul domniei voastre se vor sparge borcanele....
  0
  0
  Raportează
 • postat de unul din sutele de mii de alegatori ai acestui oras
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:32
  Domnilor de la Viata Libera, am si eu o rugaminte ca cetatean al acestui oras si alegator. Va rog sa fiti prezenti in sala de consiliu cand se va hotara (sau nu demiterea lui melinte) sa pozati pe toti consilierii care voteza pentru demisie si care nu si sa puneti pozele in ziar cu explicatiile de rigoare. Nu de alta dar se apropie cu pasi repezi alegerile si vrem sa stim si noi care din ei sunt cu adevarat preocupati de binele oamenilor si de cultura Galateana. Sa stim si noi cine merita sa fie votat si cine nu.Ca vorbe frumoase auzim in timpul campaniei dar cand e vorba sa rezolve o problema reala si presanta a oamenilor o dau cotita. Nu mai conteaza cei peste o suta de oameni din teatru care sufera nedreptati, nu mai conteaza cultura Galatiului care se duce de rapa, ci doar interesul personal al unora. Pai sa-i voteze respectivul cu sute de mii de maini in locul nostru. Noi o sa ne mai gandim cine merita sau nu sa fie votat ,...dupa cand si cum se vor "rezolva" problemele.
  0
  0
  Raportează
 • postat de DANGELO
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:24
  DOMNULE PRIMAR....ANALIZATI, ANALIZATI SI ZVARLITI-L AFARA PE MELINTE.....IN MOMENTUL IN CARE DOMNIA VOASTRA AVEATI CONFERINTA DE PRESA SI POVESTEATI CUM O SA ANALIZATI SITUATIA DIN TEATRU, DOBITOCUL PE CARE IL MENAJATI ERA IN TEATRU SI NU CONTENEA CU JIGNIRILE SI AMENINTARILE LA ADRESA CORPULUI DE BALET....EU ZIC CA E BINE...NU?....
  0
  0
  Raportează
 • postat de decameron boccaccio
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:15
  Stie tot poporul CE e melinte.....l-au sustinut doar fiindca le facea jocurile si le baga banutzi in visterie. Acu luati-l acasa si spalati-va pe capete cu el....noi nu-l vrem......noua nu ne aduce niciun beneficiu. Din contra ne omoara pe capete......luati-l si pupati-l in bot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Veropai
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:10
  Felicitari cotidianului Viata Libera, era momentul sa ia cineva taurul de coarne si sa-l izbeasca de pamant. Luati aminte domnule primar....nu aveti nevoie de inocuitor....pur si simplu alungati-l ca pe un catel.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ioan Radu
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:08
  Sa dea Dumnezeu sa cada de asa de sus incat sa se zguduie pamantu' si sa afle o lume intreaga ca Teatrul "Nae Leonard" a scapat de ciuma.......Asta reprezinta individul cu aere de semidoct....o molima, o epidemie de ignoranta, cretinism, sovinism, avaritie si betie...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dacul Liber
  Marți, 08 Noiembrie 2011 11:08
  E o vorba romaneasca din batrani care spune ca rahatul iese totdeauna la suprafata,Melinte si acolitii confirma inca o data aceasta. In spatele megalomaniei si a dorintei disperate de a ''conduce'' sta un mare ZERO.Melinte pozeaza in manager,afirma ca e,aduce saci de diplome pentru a sustine afirmatia, dar faptele faptele lui,comportamentul,realizarile lui ne spun altceva : dictatorasul asta de doi bani e un frustrat,un neprofesionist,un lingoterapeut de marca pe la ''curtile boieresti'',un meschin,mai pe scurt - un rebut al societatii imbalsamat si pus in fereastra Teatrului pe post de ...manager.Halal sa va fie onorati politicieni ai plaiurilor galatene ca promovati si sustineti in functii de conducere asemenea dejectii sociale cu chip de om ! Nu va doresc decat un singur lucru : luati-l pe Melinte sa va "managerizeze" putin si gospodaria si familia dvs.,poate asa o sa va dati seama cine e si ce-l duce capul !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nicoleta Postolache
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:55
  Nu are cum sa-l dea afara ca il are de nas cu plicurile pe care i le dadea lunar in urma achizitiilor de recuzita. Domnii de la garda, DIICOT, Politia economica uitati-va prin facturi la preturile de achizitie si comparati-le cu preturile pietei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vocea spectatorilor galateni
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:46
  alooooooooooo Mos Nicolae,de ziua matale,in loc sa ne aduci daruri,te rugam sa ne lipsesti de CEL MAI DE PRET DAR AL TEATRULUI MUZICAL,NUMIT FLORIN MELINTE!!!!!!!!!!!!! Si poate il scapi si din brate si cade unde ii este locul!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de PSD
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:46
  Cum poate un primar sa declare ca nu exista oameni de cultura care sa-l inlocuiasca pe acest personaj malefic ? Cu ce il are la mana Melinte pe acest primar de nu renunta inca la el? Ce oare se ascunde in spatele acestor marsavii? VA RUGAM ,VIATA LIBERA , SA NE DESLUSITI MISTERUL CE SE ASCUNDE IN SPATELE CORTINEI!......Cu totii am crezut la un moment dat ca primarul Dumitru Nicolae este un om bun , drept ,modest si gospodar , dar se pare ca a reusit sa ne pacaleasca pe toti, dovada fiind mentinerea in functie a acestui Dracula a culturii galatene.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fish
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:42
  Celui care minte, lui Florin Melinte, dati-i voie sa se scuze cu rinjetul pe buze. Vinovata este Sava, ea cu referat m-a sesizat. Cand stragea cearceafu-n cur la hotel la Iasi in pat. Eu sunt doctor ea e doctor, suntem noi doi doctori mari. Eu fac bine la baieti si fetite, iar ea-i experta in magari.
  0
  0
  Raportează
 • postat de OF
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:33
  nu sunt bani la Teatrul Muzical,e criza dom'le,nu avem hartie igienica la baie,nici sapun,nu avem caldura,nu avem voie sa tinem becurile aprinse in cabine,sau sa aducem un resou de acasa ca sa ne putem face meseria omeneste,fiindca se consuma curent!
  NU SUNT BANI DECAT PENTRU COLABORATORI ADUSI DIN ALTE ORASE SAU TARI,CARE BENEFICIAZA DE CAZARE ,REDUCERE LA TRANSPORT SI ONORARII CONSISTENTE!!!!!!!!!!!!!!!! IN TIMP CE ARTISTII TEATRULUI SUNT DATI DEOPARTE,NU SUNT LUATI IN TURNEE,SAU SUNT OBLIGATI SA STRABATA TARA PT A-I SERVI INTERESELE DOMNULUI MANAGER!UN EXEMPLU AR FI TURNEELE PRIN TARA CU TUDOR GHEORGE,UNDE ARTISTII ERAU OBLIGATI SA STRABATA TARA SI SA AJUNGA LA 2 NOAPTEA ACASA PENTRU UN ONORARIU DE 12 SAU 30 RONI SAU ,DUPA CAZ,PE GRATIS,INTERES DE SERVICIU!POI ERA CONTRACT SEMNAT INTRE MANAGERUL FLORIN MELINTE SI TUDOR GHEORGHE,BANII CARE TREBUIAU SA REVINA ANGAJATILOR,SE DUCEAU PE CHELTUIELI PT LUMINA IN TEATRU!IN TIMP CE COLABORATORII DE LA IASI LUAU UN ONORARIU DE 200 RONI PE SPECTACOL!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de grinch
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:31
  Cazut din luna....luna tulburelului, a venit sa faca regii si spectacole megalomaniace in Teatrul Muzical "Nae Leonard". Sa plece, coborati-l de pe piedestalul pe care l-ati urcat si de care se pare ca s-a sudat temeinic!!!!!!!!!!
  Un individ bolnav de beutura si avid de putere....atat...in rest doar ifose si fentarea profesionalismului. Sa sufle in tzeava, daca mai stie ce e aia.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de PELINTE
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:25
  Are Galatiul asta doi directori de toata jalea: aroganti, vulgari, semidocti, chiar grobieni...
  Nu-i cunoasteti? Sunt niste ,,somitati"...: Melinte si Dumitrescu. Alooo d-nu Nica, d-nu Nicolae sunteti acasa??
  Poate Anca Melinte il va prezenta asa cum este si pe S Dumitresc...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fish
  Marți, 08 Noiembrie 2011 10:22
  Da, aceasta Tanta, specialista-n CLANTA. Ea iti face totul bine, dar nu-ti da CHITANTA. Alo ! ROOM- SERVICE? La camera 69 o doresc pe Tanta si promit solemn, ca nu-i CER chitanta. Melinte intermediarul si clientul miliardarul,stiu. A se citi cu diacritice.
  0
  0
  Raportează
 • postat de amalia
  Marți, 08 Noiembrie 2011 09:52
  propun sa trecem la vot cite persoane sustin caderea libera a lui melinte si cite nu il mai sustin si vom vedea cine i-au mai ramas aproape,pe aici nu prea vad pe nimeni care sa il mai apere nici cu o parere,ciitorii ziarului se cam sterg cu el pe unde pot.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ANTI-AMNEZIA
  Marți, 08 Noiembrie 2011 09:50
  CINE ESTE PERSONJUL? GHICITI ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de un angajat de la teatru
  Marți, 08 Noiembrie 2011 09:26
  mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  0
  0
  Raportează
 • postat de TANTA
  Marți, 08 Noiembrie 2011 09:05
  va zic ceva dar sa nu spuneti,stiti cati angajati din compartimentul balet au plecat de-a lungul anilor amenintati de melinte si lupu?am ramas din garda vehe doar eu ca stiu sa dau pe goarna si asa mi-am pastrat postul de solista.mai lasati-l vreo10 ani pe melinte in post sa pot trai si eu k m-i se rupe sufletul.......lasati fraierii sa vorbeasca.
  0
  0
  Raportează
 • postat de balerina zapacita
  Marți, 08 Noiembrie 2011 08:54
  da,asa e;de-a lungul timpului au fost nevoiti sa plece din teatru artisti de valoare gen PAUL BUTA LUMINITA PANAITOPOL,MIRCEA HOLIARTOC,CRISTIANA DUMITRESCU, si lista continua...melinte avand cu acestia procese pierdute la care autoritatile nu s-au simtit.ARTISTIIn-au mai suportat umilinta directorului si s-au retras mult prea devreme.domnule d. nicolae nu credeti k a venit timpul k acest nimeni trebuie sa plece departe de arta,departe de natiune,k locul lui e in jungla langa CITTA si TARZAN?haideti treziti-va pana nu e prea tarziu si lepadati-va de el.lasati ARTISTII sa-si faca meseria cu drag si placere nu biciuiti de tiran......observati ca folosesc majuscule doar la cei ce merita respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ANTI-AMNEZIA
  Marți, 08 Noiembrie 2011 08:47
  Cel care a urzit toata lucrarea asta cu Melinte este un geniu. Eu cred ca il cunosc. Va este cunoscut si voua, celor de la muzical si nu numai. Este o persoana a carei nume nu apare in nimic din ce s-a scris si s-a comentat . Va provoc . Cine credeti ca este personajul ? Am nimerit-o sau nu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de PENSIONARA
  Marți, 08 Noiembrie 2011 08:43
  MULTUMIM VIATA LIBERA CA NE DATI ACESTE SERIALE SPRE CITIRE,NU NE MAI UITAM LA NARCISA SALBATICA E MULT MAI INTERESANT CE SPUNETI DE MELINTE ASTA.POATE SE UITA SI NEA PRIMARU LA FILMUL ASTA,SI SE TREZESTE ODATA DIN LUNGA-I ADORMIRE.SCAPATI DOMLE DE LICHEAUA ASTA K JIGNESTE ARTA GALATEANA.ALTUL NU S-A NASCUT PT AFI DIRECTOR ACOLO?
  0
  0
  Raportează
 • postat de CITITOR
  Marți, 08 Noiembrie 2011 08:37
  ALOOOOOOOO DOMN PRIMAR M.GEOANA NU MAI ARE SPRIJIN PSD SI A FOST DAT AFARA DIN PARTID.MELINTE CAT TREBUIE SA MAI STEA/?NU-L MAI TINETI IN BRATE CA VA COCOSATI REPUTATIA DE PARTID PSD CE SUNTETI.LUATI ODATA MASURI CA NU SE TERMINA LUMEA DACA IL DEMITETI PE CRETIN
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adi
  Marți, 08 Noiembrie 2011 01:03
  Camera ascunsa in nasture/cravata etc = caz rezolvat
  0
  0
  Raportează
 • postat de intrebare
  Marți, 08 Noiembrie 2011 00:35
  stiti ce ma suprinde ..ca acum cand Melite l-a suparat tare pe Ciumacenco injurandu-l in fata, acum ati inceput acesta campanie ..dar pana acum unde ati fost voi deontologilogii lu` peste prajit?? De cativa ani de zile oamenii astia se dau de ceasul mortii cu acest personaj care este tinut in brate de PSD, de cativa ani sunt bat la portile primariei cu umilintele si injosirile la care sunt supusi, si de atata vreme nu s-a facut asa o valvataie.. acum ca l-a injurat pe Ciumi..gata..v-ati hotarat?
  0
  0
  Raportează
 • postat de mmmnnn
  Marți, 08 Noiembrie 2011 00:21
  Ce va asteptati de la un mason si cavaler de malta? Dumnezeu nu bate cu parul ...
  Toti isi vor primi rasplata dupa faptele lor.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.