Cartonaş roşu pentru microbuze - Dezordine în transportul local

Cartonaş roşu pentru microbuze - Dezordine în transportul local
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicolae Rainea este singurul consilier local care circulă numai cu mijloacele de transport ale SC Transurb. De două şedinţe încoace, social-democratul reclamă aglomeraţia creată în staţii precum Ţiglina I sau Centru şi cere Comisiei de Transporturi să ia măsuri, dar nu-l ascultă nimeni. Pentru că nu mai are cartonaşele roşii – i le-a dat lui Mircea Radu – Rainea se încăpăţânează să sesizeze verbal aceeaşi problemă: „Aşa cum sunt eu perseverent nu mă las până când nu rezolvăm. În staţiile din Ţiglina I, şi pe o parte şi pe alta, în Centru dar şi în alte zone vin câte opt microbuze odată şi din cauza lor autobuzele nu mai opresc în dreptul staţiei marcate. Din această cauză, până ajunge la locul în care a oprit autobuzul, călătorul pierde câte două - trei autobuze şi stă de-i vine rău în staţie. Sunt dispus în orice zi să mergem să vedem ce putem face pentru a pune ordine asupra modului în care staţioneaă microbuzele şi autobuzele”, a spus Rainea. Rămâne de văzut dacă sesizarea îi va fi luată în seamă.

Citit 2362 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2011 19:37

9 comentarii

 • postat de ioana
  Vineri, 18 Noiembrie 2011 14:30
  Daca tot veni vorba ;)
  Pe strada Alexandru Cernat , ar putea circula in acest secol , un mijloc de transport???
  0
  0
  Raportează
 • postat de miclovan
  Miercuri, 16 Noiembrie 2011 16:42
  Cel mai bine ar fi daca s-ar elimina aceste dube (caci se stie , ele au fost din fabrica destinate transportului de marfa, dar avand un pret mai mic de achizitie , le-au transformat in asa zise conditii pt transport persoane desi pe partea de suspensie sunt mai degraba destinate transportului de cartofi !) Si inca ceva: daca nu ma-nsel, atunci cand s-au acordat licentele se vorbea ca fiecare Maxi sa aibe in dotare AC ! Unde au disparut aparatele oare ? sau ele au fost doar lipite de caroserie pana au obtinut licenta si apoi D-zeu cu mila! Nu, hotarat , ar trebui sa dispara din transportul calatorilor . Iar dvs domnilor politisti de la rutiera sau locala postati-va va rog la semafor in Tiglina 1 si daca nu stiati, va spun eu ca o sa va faceti planul la amenzi !
  0
  0
  Raportează
 • postat de un galatean satul de atatea...
  Miercuri, 16 Noiembrie 2011 11:51
  Perfecta dreptate, are domnul Rainea.
  Si as dori sa punctez urmatoarele aspecte:
  1. in statia din Tiglina 1, defapt soferii opresc maxi-taxi chiar in fata trecerii de pietoni, ceea ce este ilegal conform Regulamentului de circulatie (se pot produce cele mai crancene accidente), dar Politia Rutiera nu vede asta si culmea cand isi executa misiunile specifice chiar in intersectia cu strada Constructorilor (oare seful Politiei Judetene nu vede oamenii lui la lucru);
  2.parca se stipulase la un moment dat faptul ca tinuta este obligatorie pentru soferi, ai platit bilet, PRIMESTI BILET, se opreste in statie si nu unde doreste fiecare calator. Domnule Picu i-a verificati fisa postului, privind atibutiile pe linia transportului cu maxi taxi si incearca sa te impui daca vrei sa fii respectat. Vezi ca soferii nici cei de la Transurb si nici cei de pe maxi taxi nu mai au tinuta corespunzatoare. Si nu argumentati ca a venit frigul, ca nu lucreaza afara la lopata (pana si muncitorii au salopete).
  Iar dumneavoastra reporterii ziarului dati de stire toate aceste cazuri care nu sunt respectate ca intr-o tara civilizata, ne intereseaza numai mondenitatile sau alte stiri care practic nu sunt stiri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de opinie
  Miercuri, 16 Noiembrie 2011 05:39
  Problema este ca maxi taxi dupa ce nu opresc in statiile destinate lor, mai si incurca circulatia,schimband benzile fara sa semnalizeze sau trec pe rosu la semafor blat. Daca te iei de ei, soferii au un asa tupeu pt ca propietarul este un politist si cu relatiile lui nu iti da nici o sansa de izbanda sa ajungi sa-ti faci dreptate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de opinie
  Miercuri, 16 Noiembrie 2011 05:36
  Problema este ca maxi taxi dupa ce nu opresc in statiile destinate lor, ma si incurca circulatia,schimband benzile fara sa semnalizeze sau trec pe rosu la semafor blat. Daca te iei de eisiferii au un asa tupeu pt ca propietarul este un politist si cu relatiile lui nu iti da nici o sansa de izbanda sa ajungi sa-ti faci dreptate
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionel iliescu
  Marți, 15 Noiembrie 2011 21:16
  sesizati.l pe picu roman.el va rezolva problema imediat.daca il votati primar ne face metrou peste Dunare!ha,haha,ha,
  0
  0
  Raportează
 • postat de dan-t
  Marți, 15 Noiembrie 2011 21:15
  in nici o tara civilizata nu exista maxi taxi. asta spune tot
  0
  0
  Raportează
 • postat de soferul
  Marți, 15 Noiembrie 2011 17:24
  La fotbal si la transport se pricepe oricine.
  Chiar si Rainea si Nicolae.
  Rezultatul se vede...
  0
  0
  Raportează
 • postat de taranul
  Marți, 15 Noiembrie 2011 11:30
  stimabililor, abia acum ati observat haosul din statiile de autobuz ?
  sunt statii ptr. AUTOBUZE, nu ptr. maxi taxi. autobuzele nu sunt obligate sa vina in statii ?
  separati statiile sau eliminati un sistem de transport din doua.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.