Investiţii în pregătire - Încă două magazine Carrefour la Galaţi

Investiţii în pregătire - Încă două magazine Carrefour la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Abia ce s-a deschis noul magazin Carrefour în Piaţa din Micro 19, care este în continuare luat cu asalt de gălăţenii curioşi sau prinşi în febra cumpărăturilor de Sărbători, că alte două investiţii răsar la orizont. După cum am aflat de la viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, Carrefour a solicitat eliberarea certificatului de urbanism pentru un magazin în Complexul Siret. Un supermarket similar ar urma, spune viceprimarul, să fie deschis şi la Maşniţă, unde Grupul Carrefour are deja toate documentele necesare, iar spaţiul unde ar urma să funcţioneze este deja pregătit şi renovat.

Citit 3842 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2011 17:09

29 comentarii

 • postat de Laverne
  Duminică, 28 Octombrie 2012 05:16
  Hey there! I'm about to start my own blog and was wondering if you know where the best place to buy a website url is? I'm not
  even sure if that's what its known as? (I'm new to this) I'm referring to "http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/25578-investitii-in-pregatire-inca-doua-magazine-carrefour". How do I go about getting one of these for the website I'm making?
  Thanks a lot
  0
  0
  Raportează
 • postat de raul
  Vineri, 29 Iunie 2012 10:42
  @galateanca, dar salariatii din Carrefour ce sunt, nemti, francezi sau...romani ? daca strainul vine aici si investeste, e bine ptr ca se creaza locuri de munca CIVILIZATE, cu marfa proaspata si de calitate si la PRETURI CONVENABILE, nu ca cele din chioscurile cele mizere aflate in bataia soarelui?! vor fi demolate toate chioscarile in curand ca sa arate si orasul noastru civilizat, nu ca in tarile lumii a treia, asta e si scopul. Ia ziceti unde va spalati pe maini dupa ce va kakati?! Mergeti si angajati-va acolo, daca sunteti in stare. Nu era bine si pentru romanii ce lucrau in fabrica de la Jucu, cate locuri de munca s-au pierdut cand s-a inchis fabrica Nokia? si asta de ce din cauza fiscalitatii mult prea mari, taxe peste taxe, din cauza lipitorilor din sistemul bugetar, ptr care platim taxe si impozite !?
  0
  0
  Raportează
 • postat de galateanca
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 21:15
  dragi romani va dau un stire,pe data de 15 si 30 ale lunii sa va duceti la francezi,nemti,sa va cereti drepturile salariale,ca doar din magazinul lor cumparati,banii in buzunarele lor bagati.e normal sa muriti de foame,daca va place la supermerket.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Jeni
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 15:30
  In micro 19 "noua alimentara" a mai ocupat 6 metri din spatiul pe care ne deplasam, si acela era asa stramt. Ciudata schimbare la fata a orasului. Schimbam o tiganie cu alta. Da sustinuta de latraiii de serviciu.Tradatorilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nicu
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 15:19
  Dle Tudor, asteptam idei nu minciuni. La Potcoava de Aur in buricul targului ai vazut gramezi de pamant, in Micro 19 ai vazut balarii?
  Nu domnule, acolo este un vad comercial bun. Si daca la potcoava au pus o sigla noua a schimbat fata orasului?
  Doua table vopsite nu insemana comert civilizat. De ce nu spui nimic de spatii de parcare, de felul cum suntem sufocati.
  Sa faca magazine in afara orasului, sa ii coste utilitatile, nu sa folosim pasarela ca sa iesim din bloc.
  "nimeni nu va obliga sa intrati in ele". Nu asta este problema ci ca imi incalca dreptul de cetatean. Ma sufoca camioanele lor zilnic. Acum pricepi?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tudor
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 14:10
  Multi au conceptia asta ca nu ne trebuie, sunt destule. Da, sunt, dar nu peste tot, in M19 si M21 sunt ingramadite mai multe, dar in alte zone duc lipsa. Iar in al doilea rand nu va obliga nimeni sa intrati in ele, e bine ca mai refac si zona. De obicei in locurile unde au venit aceste magazine erau mormane de gunoaie, pamant, etc. Mai schimba peisajul asta monoton al unui oras comunist. Oricum au zis ca au de gand sa faca si unul mare ca la Braila. Si asta nu e tot, mai vor si cei de la Kaufland sa faca inca unul, Penny face inca unul, Lidl vin cu 4, apoi ar veni si Cora din 2012 sau 2013.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vali
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 14:02
  daca aveti argumente domnule vice primar, veniti in agora
  0
  0
  Raportează
 • postat de vox
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 13:00
  Un om destept ar lua aminte. vox populi, vox dei
  0
  0
  Raportează
 • postat de jan
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:58
  noi cei lezati de magaria asta de magazin alimentar ne-am vorbit sa nu cumparam de la ei decat atunci cand o sa fie civilizatie. vrem si dreptul nostru de cetateni sa fie respectat. am trimis la toata lista de prieteni ideea de a nu cumpara de la ei. avem oferta in jur, nu ne plangem.
  0
  0
  Raportează
 • postat de jojo
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:54
  este o alimentara de cartier. Si pe ea scrie market. Nici o regula nu a fost respectata. Doua bucati de tabla bine vopsite nu inseamna comert civilizat. Unde sunt parcarile cerute de lege? Tot asa vor fi si celelalte 2 marketuri cu care se lauda ciumacenco? Nu avem nevoie de asa tiganeala. Nu trebuie ocupat si putinul spatiu care mai este cu asemenea idiotii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de lori
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:48
  mai oameni buni, chiar nu va dati seama ca aceste mari magazine nu sunt interesate decat de a-si vinde marfa lor, produsa in tara lor. Ar trebui sa fim mai nationalisti, sa cautam sa consumam produse fabricate in tara noastra sa dam de munca la ai nostri si nu la ai lor. Cate magazine din jur nu se vor inchide, subjugate de acest market!eu cred ca ar trebui sa ne intristam in loc sa ne bucuram, bucurie este atunci cand un producator deschide un magazin propriu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nana
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:30
  Domnul Ciumacenco a mai negociat din 2008 pana in 2011 deschiderea acestui Carrfour...De ce nu a vrut sa se deschida in 2008 cand investitia era mult mai mare?pt ca nu-i conveneau ce avantaje are,ia trimis la braila si acum zice ca a facut lucru mare in galati...sa fim,seriosi!noi avem nevoie de multe altele si ne trebuiesc rezolvate probleme mult mai importante si mai mari,iar viceprimarul deschide magazine. Defapt se apropie alegerile si vrea sa iasa in fata cu miraculoasele lui investitii de 2 lei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de crinu
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:27
  Ati construit pe trotuare, pe strazi si ne-ati sufocat cu magazinele voastre. Nu mai vrem asa ceva. Ne-am saturat, sunt multi care nu au ce sa puna pe masa si voi veniti acum in timp de criza sa ne invadati cu aceste dughene?
  0
  0
  Raportează
 • postat de lotru
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:22
  eu stiu ca ciumy vrea sa iasa in fata cu "investitia" asta, dar va rugam sa nu ne aruncati praf in ochi cu aceasta alimentara. Daca voiau sa faca investitii, deschideau un mall ca cel de la braila, acolo unde se duc toti galatenii cu tot cu banii lor. acolo se merge la cumparaturi, la cinema, la strand...Dar fosila asta de primar invechit, atunci cand au venit cei de carrefour sa deschida un mall in galati, acum cativa ani, nu a fost de acord, s-au poate ca pesedistii erau mai flamanzi decat erau cei de la carrefour dispusi sa dea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de andu
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:20
  Niste investitii care sa prezinte avantaje mai importante pentru cetateni nu au in plan?
  0
  0
  Raportează
 • postat de paula
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:19
  cine o sa cumpere si cu ce din atatea supermarketuri ? Domnul viceprimar sa se gamdeasca la modernizarea orasului si la locuri de munca pentru tineri nu la supermarketuri....
  0
  0
  Raportează
 • postat de sutiu
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:13
  Dar oare au bietii oameni banuti pentru a-si face cumparaturile in astfel de magazine...??!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de utu
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:10
  doamnee...iar magazine..asta e grija lor principala, a celord e la primarie???
  0
  0
  Raportează
 • postat de coco
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 12:09
  de supermarketuri ducem noi lipsa? sau de un viceprimar caruia sa-i pese mai mult de rezolvarea problemelor adevarate din oras? Ar fi cazul sa se orienteze catre investitii mai utile galatenilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nelu_br
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 11:54
  După prostia cu Alcom ați rămas cu niște spații și ne trageți în piept acum la mișto cu minimagazine scumpe sub sigla Carrefour.Păi nu era mai bine un magazin mare cum este la Brăila unde regimul de preț este depozit,mai ieftin?Prostie de Primărie de Galați.Nu aveți viziune totul este făcut de azi pe mâine,incoerent.
  0
  0
  Raportează
 • postat de camelia
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 11:50
  De dughene de astea de cartier m-am saturat....Nu ne incalzeste cu nimic. Mai bine si-ar indrepta atentia spre adevaratele probleme ale galatenilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ana
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 11:48
  Acum pt ca se apropie alegerile D-nul Ciumi vrea sa iasa la inaintare cu porcariile astea de supermarketuri..
  0
  0
  Raportează
 • postat de ghilotina
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 11:40
  inca o data primaria ne ofera ceea ce nu avem noi nevoie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de doru
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 11:38
  nici bine nu s-a deschis primul si gata mai apar doua ca ciupercile dupa ploaie. Oare Galatiul are nevoie de atatea magazine cand puterea de cumparare e din ce in ce mai mica?????
  0
  0
  Raportează
 • postat de rodax
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 11:06
  Pt. Me Pai ce-ar fi sa deschideti dvs. un magazin romanesc la acelasi nivel ca alea straine?Dar va dau eu un exemplu de magazin romanesc de succes:Dedeman,care din pacate nu e de produse alimentare....Dar cu o floare nu se face primavara.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Me
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 09:57
  Pt Rodax
  Draga Rodax, faci confuze intre management strain si interese straine.
  Eu votez pentru inlocuirea lui Ciumacenco cu un manager strain, caruia sa ii dau un caiet de sarcini. Si o sa fim multumiti de mangerul strain.
  Cand vine vorba de interese straine, , aici mai discutam. O tara care nu isi apara interesele dispare.
  "Analfabetii secolului 21 nu sunt aceia care nu stiu sa citeasca, ci aceia care nu pot intelege".
  Cum sa dai o ramura intreaga a economiei nationale strainilor? Tot profitul din comert merge in mana strainilor si noi ne bucuram de margele colorate si de cateva vanzatoare angajate. Vreau si magazine romanesti la acelasi nivel cu cele straine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de rodax
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 09:37
  Cand cineva nu se pricepe sa faca ceva,este bine sa lase locul celor care se pricep.Asa si cu noi.Nu prea ne pricepem sa conducem,asa ca este bine sa-i lasam pe straini sa ne conduca.Au dovedit ca sunt mai priceputi decat noi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 09:17
  . Inghesuiala la deschidere pentru un balon sau o sacosa ,eventual un kil de zahar cu pret ca la Bila sau de portocale.Inghesiuala si in interior datorita rafturilor prea apropiate . Dupa ce ofera ,aceast " Armonia" (aluzie la confratele mai mare de pe centura Brailei ,decedat de mult ) concurat de supermarketurile din zona si chiar de oferta din piata alaturata, nu-i vad un viitor rentabil decat cu mule eforturi .Apropo ,cine o fi fost proiectantul scarilor , o fi stiind ce inaltime trebuie sa aiba o treapta si ca in partile fara trepte scarile trebuiau sa aiba balustrazi . O fi observat cineva ca o scara blocheaza accesul pe trotuarul aleei ,cum vii dinspre str Brailei si ca esti nevoit sa faci cale intoarsa daca nu poti sari peste zidul inutil, ramas din vremuri apuse ? Daca tot veni vorba de vremuri apuse , am intrat in interiorul noului magazin pentru a-mi schimba imaginea cu care ramasesem ,despre vechea "Alimentara" , acolo unde ani de zile am stat la cozi pentru a lua pe degradantele cartele , tacamuri , paine ,zahar ,uleiul si din cad in cad cateva oua.Recunosc ca am stat mult in fata raftului cu lactate amintindu-mi cum plecam pe la ora 22 cu scosa cu sticle pentru laptele necesar celor trei copii si ma asezam la coada ce se forma in spatele magazinului , unde stateam pana a doua zi la ora 7 , cum eram apostrofat de vesnicii pansionarii de la coada , da ce-i trebuie zdrahonului asta lapte. Copii ai au tinut minte si acum contribuie la sustinerea pensiilor pe alte meleaguri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Me
  Miercuri, 21 Decembrie 2011 08:16
  Este o tiganie ordinara pentru ca nu au locuri de parcare si va trebui sa folosesti pasarela ca sa iesi din blocul tau.Mastodonti de masini pentru aprovizionare vor bloca totul in jur. Copii sunt cei mai expusi acestui flagel.
  Dentistul acesta care isi zice vice primar si o liota de latrai ne incalca noua galatenilor toate drepturile. Vreau sa fiu tratat ca cetatean cu drepturi nu sa fiu privit ca un client cu foamea-n gat. Vreau sa cumpar produse romanesti, nu toxinele lor ambalate in celofan lucios. Pentru margele de sticla vindem ce mai avem prin tara, cum ar fi comertul.
  Si economic este o tradare de neam si tara. Pentru 20 de arginti am vandut intreg comertul strainilor. Vice primarului sa ii fie bine, restul sunt carne de tun. Alcomul nu era falimentar, avea vad bun. Managerii erau dupa chipul si asemanarea lui Ciumacenco. Fara reactie din partea noastra tradatorii ne vand si pe noi, la pachet.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.