Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

 

Pentru că s-au întârziat lucrările la obiectivul de investiţii „Sistemul integrat de management al deşeurilor în municipiul Galaţi” nu s-au virat nici banii de la Uniunea Europeană, neexistând situaţii de lucrări acceptate la plată.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Galaţi, veniturile din fonduri nerambursabile propuse pe trimestrul al III-lea al anului în curs fuseseră estimate la 24.588.000 de lei, dar nu s-au încasat decât venituri din dobânzi în valoare de 58.200 de lei. Cheltuielile au fost ceva mai mari 267.900 de lei, plăţile fiind efectuate din excedentul anului 2010 la Învăţământ prin programul Comenius şi din încasările din dobânzi.

În ceea ce priveşte creditele externe, pentru trimestrul al treilea fusese planificată toată suma anuală pentru tragerile de la Banca Europeană pentru Investiţii, adică 25.783.000 de lei, dar n-a mai fost cazul. Pe parcursul celui de-al treilea trimestru s-au tras din BEI 16494 mii lei, pentru colectarea deşeurilor şi pentru Apă-Canal.

 

Citit 1347 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2011 17:12

4 comentarii

  • postat de gogu Miercuri, 21 Decembrie 2011 15:16 Link la comentariu
    0
    0

    Vestea proasta e ca primarii nostri care au furat care au dormit inlesnind furarea unui munte de bani iar de Galati s-a ales praful. Vream sa fim condusi tot de acestia si pe viitor sau sa-i schimbam? E bine de gandit la aceasta problema daca nu v-ati dat seama pana acum in mainele cui sta Galatiul. Ne trebuie un bun primar care stie sa gestioneze si sa aduca profit Galatiului nu sa-l umple de datorii.

    Raportează
  • postat de rares Miercuri, 21 Decembrie 2011 14:08 Link la comentariu
    0
    0

    aveti dreptate. Trebuie facuta o schimbare radicala la conducerea primariei galatene pana nu va fi prea tarziu!

    Raportează
  • postat de aurash Miercuri, 21 Decembrie 2011 13:59 Link la comentariu
    0
    0

    e absurd ce se intampla. Ca la noi la nimeni. Chiar trebuie sa ducem acest oras de rapa? In loc sa faca sa mearga bine cei din Primarie isi bat joc de aceste investitii.

    Raportează
  • postat de florina Miercuri, 21 Decembrie 2011 13:06 Link la comentariu
    0
    0

    lucrarile ingreunate au de pierdut bani de la Uniunea Europeana. De ce nu s-a reusit sa se termine lucrarile la timp ca sa nu se ajunga in stadiul asta? Cine e vinovat trebuie sa plateasca. Iata ca primaria isi da din nou cartile pe fata si ne arata capabilitatea de a rezolva problemele.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.