Viceprimarul Ciumacenco cere numirea urgentă a unui director la Teatrul Muzical

Viceprimarul Ciumacenco cere numirea urgentă a unui director la Teatrul Muzical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De pe 1 decembrie 2011, Teatrul Muzical „Nae Leonard” nu mai are oficial director general şi este lăsat în voia sorţii. Artiştii şi salariaţii care s-au bucurat atunci că au scăpat de managementul lui Florin Melinte se află acum în aceeaşi situaţie în care erau când ex-directorul pleca în concediu şi o lăsa la cârmă pe Laura Sava.

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, cel care a provocat demisia lui Melinte, consideră că orice zi care în care se tărăgănează numirea unui director la Teatrul Muzical face rău instituţiei, dar şi autorităţii locale.

„Domnul primar spunea de foarte multe ori că autoritatea locală nu are putere. Autoritatea locală nu poate avea putere dacă nu exercită puterea. Cred că domnul primar ar trebui să ia hotărârea să numească un director, indiferent pe cine, dar să numească un director. Orice amânare face rău şi dă impresia de bâlbă, dă impresia unui oraş care nu este condus aşa cum ar trebui să fie condus. Este unul dintre subiectele în care eu cu omnul primar nu suntem poate pe aceeaşi lungime de undă, dar asta nu înseamnă că suntem supăraţi, pur şi simplu doi oameni pot avea puncte de vedere diferite”, a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Citit 1396 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2012 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.