Două excluderi din Consiliul Local Tg.Bujor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Tg. Bujor, PD-L le-a arătat pisica reprezentanţilor săi de la nivel de localitate, servindu-le o lecţie. Fără jumătăţi de măsură: ai greşit faţă de partid, atunci pregăteşte-te, camarade, să-ţi primeşti „porţia”. Consiliul Local i-a exclus din rândul membrilor săi pe Doina Gociu şi Ion Dimofte, dându-se astfel curs măsurii luate de Biroul Permanent Judeţean al PD-L Galaţi de retragere a sprijinului politic de care cei doi au beneficiat doar două luni – iunie şi iulie 2008.

Operativ, locurile rămase disponibile au fost ocupate de Sorin Mihalea (e din Umbrăreşti, gospodar de rândul întâi în sat) şi Iordache Sandu, fost director la IAS „Dealul Bujorului”. Amândoi, la primul lor mandat de consilier. 

În aceeaşi şedinţă, încă două schimbări. Devenit administrator public, post aflat în schema primăriei, liberalul Cristian Radu şi-a dat demisia  din Consiliu. I-a succedat următorul nume de pe lista PNL – profesoara de psihologie Iolanda Bulgaru, directoarea Grupului Şcolar „Eremia Grigorescu”.

Cea de-a patra „mişcare” s-a produs în ograda celor de la PIN. În locul inginerului agronom Dumitru Ţocu, demisionar pe motiv de incompatibilitate între calitatea sa de funcţionar public la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură şi aceea de consilier, a urcat Neculai Popa, contabil, fost director la Bancoop Tg. Bujor, tatăl a şapte copii.

Citit 2041 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.