Eugen Chebac - nemulţumit de transportul din judeţ

Eugen Chebac - nemulţumit de transportul din judeţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Şi eu sunt nemulţumit de felul cum funcţionează transportul public  de persoane în judeţul Galaţi pe Programul judeţean de transport persoane, pentru că nu a fost urmărit îndeajuns de bine. Anual, Consiliul are posibilitatea de a modifica programul şi vă asigur că în luna iulie, când se încheie, va fi un nou program de transport, care va fi upgradat la condiţiile necesare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţului (CJ), Eugen Chebac.

Autoritatea Judeţeană de Transport din cadrul CJ va trebui să aibă „o discuţie mult mai amplă şi la obiect cu operatorii”, spune preşedintele, care crede că la licitaţii unii operatori de transport au câştigat fără a avea de fapt maşini, acestea apărând ulterior - de unde şi cererile de schimbare a maşinilor înregistrate. „Am mari semne de întrebare”, spune preşedintele: probabil că actele maşinilor participante la licitaţii au fost împrumutate, crede Chebac.

CJ Galaţi a aprobat, în ultima sa şedinţă, Regulamentul pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate şi a caietelor de sarcini pentru acest serviciu. A fost votat, de asemenea, un regulament similar pentru cursele regulate speciale judeţene.

Citit 1133 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.