Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
24 comentarii

Galaţiul are nevoie ca de aer de o parcare supraterană şi visează la ea de ani buni, la fel cum are nevoie şi de un sistem inteligent de management al traficului. Ei bine, tocmai aceste proiecte de importanţă majoră se află în pregătire şi au fost lăsate „de rezervă” în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, pentru cazul în care ni s-ar suplimenta fondurile alocate din Programul Operaţional Regional. La fel ca municipiile Suceava şi Târgu Mureş, Galaţiul, desemnat pol de dezvoltare urbană, a contractat în întregime Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. În prezent, oraşul are în implementare toate cele şapte proiectele incluse în PIDU, valoarea totală a contractelor de finanţare fiind  de 19.014.000 de euro fără TVA.

 

Citit 2054 ori Ultima modificare Marți, 27 Martie 2012 18:56

24 comentarii

 • postat de nec Duminică, 08 Aprilie 2012 12:58 Link la comentariu
  0
  0

  noi nu avem o intrare civilizata in oras si voi vorbiti de parcari subtertane. Intrarile in Galati sunt fara lumini ,pacat ca la intrarea in Galati zona Tirighina soseaua are patru benzi stilpii de iluminat exista ,lampile exista ,dar nu au becuri.nustiu ce sa cred in zona aceea jumate din strada ,adica pina la banda este luminata iar cealalta pina la postul de control intuneric bezna.In zona aceea noroc ca mai sunt privatizati si eii mai dau o pata de culoare prinfatadele firmelor cit si iluminatul lor.

  Raportează
 • postat de pepe Miercuri, 28 Martie 2012 22:17 Link la comentariu
  0
  0

  ar trebui sa ne bucure sa aflam ca avem si planuri de rezerva…cat de parcare sub sau supra…la galati vom vedea cand vor bea porcii din zona redbull

  Raportează
 • postat de leo Miercuri, 28 Martie 2012 22:15 Link la comentariu
  0
  0

  bla bla bla…prea multe cuvinte pompoase referitoare la dezvoltarea unui oras, in masura in care nu se face nimic concret in acest sens

  Raportează
 • postat de Zoli Miercuri, 28 Martie 2012 20:20 Link la comentariu
  0
  0

  Din pacate cu incompetenta din structurile locale nu se va putea rezolva nimic. Proiecte pe hartie, DA. Si mai vor sa le readuca si salariile la nivelul anului 2008 ! Cata magarie !!! Cand te duci la Finante sa platesti ceva ca si contribuabil, te trateaza cu curu !
  Toti functionarii au program de gravide crezand ca toti sunt la picioarele lor ! GRESIT.
  Ce ne-a mai ramas noua galatenilor, este sa ne rugam sa avem sanatate sa putem indura INCOMPETENTA !

  Raportează
 • postat de gabita Miercuri, 28 Martie 2012 19:45 Link la comentariu
  0
  0

  cate din aceste proiecte vor fi duse la sfarsit de primaria actuala?

  Raportează
 • postat de yoyo Miercuri, 28 Martie 2012 19:42 Link la comentariu
  0
  0

  cam greu cu traficul la noi la Galati, dar si mai greu e cu definitivarea proiectelor din partea primariei!

  Raportează
 • postat de alma Miercuri, 28 Martie 2012 18:41 Link la comentariu
  0
  0

  am impresia ca aceste proiecte sunt in discutie doar din pricina faptului ca ne aflam in an electoral.

  Raportează
 • postat de horia Miercuri, 28 Martie 2012 18:39 Link la comentariu
  0
  0

  cum cred cei din primarie ca vor duce la bun sfarsit toate aceste proiecte? Ei nu sunt in stare sa finalizeze nimic dar vad ca se vorbeste de un numar destul de mare pentru competenta actualei conduceri.

  Raportează
 • postat de sabrina Miercuri, 28 Martie 2012 17:14 Link la comentariu
  0
  0

  ar fi fost mult mai simplu daca aceste probleme s-ar fi rezolvat pe rand, insa se pare sistemul de management dupa care se ghideaza Primaria lasa de dorit

  Raportează
 • postat de alina Miercuri, 28 Martie 2012 16:51 Link la comentariu
  0
  0

  aceasi lucru mereu ..se incep o gramada de proiecte, dar nu este niciunul dus la bun sfarsit. unde se va ajunge oare daca o sa continuam asa???

  Raportează
 • postat de ela Miercuri, 28 Martie 2012 13:11 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru @sofer

  In parcarea subterana din Piata Centrala nu se poate intra din cauza ca este inchisa si ocupata de masinile celor cu marfa. Asa ca nu este vorba de lene si comoditate. Personal, am vrut de nenumarate ori sa parchez la subteran si nu mi s-a dat voie sau pur si simplu era pusa bariera. Mai documenteaza-te, domnule "sofer".

  Raportează
 • postat de tudose_stefan Miercuri, 28 Martie 2012 11:24 Link la comentariu
  0
  0

  Primaria s-a obisnuit sa ne duca cu vorba, dar asa nu se mai poate! Trebuie sa ii schimbam odata, sa aducem altii cu mai multa ambitie si care sa se ocupe intradevar de probelemele noastre si ale orasului nostru.

  Raportează
 • postat de daniel123 Miercuri, 28 Martie 2012 11:20 Link la comentariu
  0
  0

  Proiecte incepute sunt in tot Galatiul. Dar, cand se vor finaliza? Cred ca raspunsul nu-l vom primi prea curand...

  Raportează
 • postat de Alexandru Stoian Miercuri, 28 Martie 2012 10:49 Link la comentariu
  0
  0

  ca la noi la nimenea,parca socola ar apartine de galati si nu de iasi. se apuca de alte proiecte, fara se la finalizeze pe altele. fac asfaltari pe milioane de euro,ca sa le strice alte proiecte si tot asa. ajunge! imi doresc ca alegerile din vara sa aduca oameni capabili si nu tot felul de bosorogi comunisti.

  Raportează
 • postat de ion Miercuri, 28 Martie 2012 10:29 Link la comentariu
  0
  0

  ....Pentru a astupa de doua ori pe an groapa de la elice, de la rondou spre tig3-4, asfalt de unica folosinta, etc. Vega si Tancrad si firmulitele lor conexe. rusine..nimic de calitate nu ati facut in galati.

  Raportează
 • postat de domus Miercuri, 28 Martie 2012 10:28 Link la comentariu
  0
  0

  m-am saturat de vorbe goale asa cum spunea cineva mai jos.si aceste proiecte sunt doar promisiuni pentru ca se apropie campania pentru locale si trebuie sa ne minta cumva,dar sper sa nu le reuseasca.

  Raportează
 • postat de ion Miercuri, 28 Martie 2012 10:25 Link la comentariu
  0
  0

  Ce rost are? Avem ditamai parcarea la casa de cultura a sindicatelor dar se tine inchisa si toti judecatorii corupti, avocatii cocalari si clientii lor infractori parcheaza in intersectie. De ce nu intervine politia si in cazul lor?? Pai nu e mai bine sa stea la japca cu radarul?? O pacare subterana cu un singur nivel nu este greu de facut si are avantajul ca permite si un parc la nivelul solului, impacand si parcarea si nevoia de spatiu verde. DAR CINE SA DARAME GARAJELE DIN SPATELE TRIBUNALULI? NU MAI BINE MARIM IMPOZITE SI TAXE, CA APOI SA LE TRANSFERAM CATRE VEGA SI TANCRAD??

  Raportează
 • postat de ion Miercuri, 28 Martie 2012 10:24 Link la comentariu
  0
  0

  Ce rost are? Avem ditamai parcarea la casa de cultura a sindicatelor dar se tine inchisa si toti judecatorii corupti, avocatii cocalari si clientii lor infractori parcheaza in intersectie. De ce nu intervine politia si in cazul lor?? Pai nu e mai bine sa stea la japca cu radarul?? O pacare subterana cu un singur nivel nu este greu de facut si are avantajul ca permite si un parc la nivelul solului, impacand si parcarea si nevoia de spatiu verde. DAR CINE SA DARAME GARAJELE DIN SPATELE TRIBUNALULI? NU MAI BINE MARIM IMPOZITE SI TAXE, CA APOI SA LE TRANSFERAM CATRE VEGA SI TANCRAD??

  Raportează
 • postat de sofer Miercuri, 28 Martie 2012 09:51 Link la comentariu
  0
  0

  la piata Durbaca a facut parcare subterana si nu parcheaza aproape nimeni in ea..pt ca omul e obisunt sa parcheze masina in locul unde merge..sa nu fac nici un pas..asa ca..

  Raportează
 • postat de Ionel Miercuri, 28 Martie 2012 09:29 Link la comentariu
  0
  0

  Astia testeaza piata si electoratul cu subiecte care mai de care, ca se apropie campania electorala: ba ca-i parcare, ba ca-i pod peste Dunare, ba ca-i aeroport, ba ca leaga Galatiul de cine stie ce coridoare europene. Praf in ochi. Un lucru e simplu si clar daca nu ai culoarea politica nu primesti nimic ( e cazul Galatiului de 7-8 ani). In orasul asta nu s-a mai construit nimic, nu a aparut nimic nou, ei abia se chinuie sa intretina ceea ce avem. In plus daca noul primar nu va fi un om influent, cunoscut si competent politic nu are nici o sansa sa faca ceva in Galati. Astea sunt regulile......fara candidati ad-hoc ci doar oameni cunoscuti, realisti, informati, care sa stapaneasca problemele orasului si sa stie cum sa le transmita mai departe spre centru pentru finantare. Altfel ne vom uita cu jind la viitoarea centura a Tecuciului.

  Raportează
 • postat de radu Miercuri, 28 Martie 2012 09:26 Link la comentariu
  0
  0

  Primaria ar trebui sa duca la bun sfarsit proiectele care le-au inceput si care sunt necesare pentru cetateni si dupa aceea sa viseze sa alte proiecte.

  Raportează
 • postat de cosmin Miercuri, 28 Martie 2012 09:14 Link la comentariu
  0
  0

  nu putem sa ne asteptam la o finalizare a proiectelor atat timp cat se incep multe odata...

  Raportează
 • postat de Vali Miercuri, 28 Martie 2012 09:10 Link la comentariu
  0
  0

  Zona cea mai "urat mirositoare", dpdv al traficului si lipsei locurilor de parcare e cea de la Palatul de Justitie unde toti mafiotii impreuna cu judecatorii si avocatii deopotriva parcheaza bolizii lor pe unde apuca si de cele mai multe ori direct in strada. Nu odata am spus ca cel care a proiectat si aprobat construirea unui asemenea obiectiv fara sa prevada si locuri de parcare ar trebui impuscat (cu bile de vopsea permanenta). Acolo si traficul este infernal si solutia cea mai buna, chiar daca e putin costisitoare, ar fi construirea unui pasaj subteran cu tot cu parcare subterana. Iar pentru cei care se uita la gropi si caini vagabonti, la gunoaie si praf le spun asa: domnilor, aceste lucruri intra in normalitatea oricarei municipalitati si nici nu se poate pune problema unei dezbateri publice pentru asa ceva. E de la sine inteles ca primaria trebuie sa aiba grija de strazi, caini si mizerie! Noi ar trebui sa ne limitam la doar atat? Doar normalul si minimul ne poate satisface pe noi ca cetateni ai Galatiului (orasul in care nu se intampla nimic)?

  Raportează
 • postat de Tony Miercuri, 28 Martie 2012 06:08 Link la comentariu
  0
  0

  Bai panaramelor ...voi nu sunteti in stare sa faceti drumurile cat de cat (dati prin gropi peste tot) nu puteti termina blocurile de la rondou in Tiglina, Sala Sporturilor,,etc vai maiculita voastra de saracani ...si visati la parcare subterana ...la sat galati . Mai bine ati curata si spala drumurile infecte, cainii vagabonzi luatii acasa ca si asa duceti o viata de caine, si cate si mai cate pana la parcarea subterana, Auzi tu parcare subterana la tara la galati..Fi-mi-ar scarba.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.