Cum a pierdut PRM şansa pe care nu a avut-o niciodată de a-l avea candidat la primărie pe Eugen Durbacă!
Foto: Bogdan Codrescu

Cum a pierdut PRM şansa pe care nu a avut-o niciodată de a-l avea candidat la primărie pe Eugen Durbacă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cascadorii râsului la filiala judeţeană PRM Galaţi! După ce presa a fost convocată de Dorin Meran la o conferinţă de presă în care urma să fie anunţat numele candidatului pentru primărie, preşedintele interimar al partidului, Marin Costel, a ţinut-o sus şi tare că nu acela era scopul conferinţei. Asta în ciuda faptului că printre subiectele anunţate la debutul întâlnirii, Marin Costel a spus că la final se va discuta şi despre candidatul partidului.

În realitate, jurnaliştii au tras o cu totul altă concluzie: ieri, Durbacă era candidatul PRM, azi, nu mai e! Reiese şi din spusele lui Marin Costel:

„Candidatul nostru nu va fi Eugen Durbacă! A fost o discuţie cu dumnealui, dar nu ne-am înţeles. Poate că s-a răzgândit domnul Durbacă sau poate că ne-am răzgândit noi”, a explicat, misterios, Marin Costel atunci când a fost întrebat de ce a mai amăgit presa cu anunţarea candidatului.

„Candidat avem, dar nu vă spun numele. Este un om tânăr, inginer, prosper om de afaceri, dar pe care-l veţi cunoaşte până pe 20 aprilie”, a mai precizat preşedintele interimar al PRM.

Cum s-au „stricat la maţe”?

Că în discuţiile dintre PRM şi Durbacă au fost şi ceva scântei o dovedeşte chiar tonul lui Marin Costel când vorbeşte despre negocieri.

„Când domnul Durbacă a spus că-l susţine pe Bacalbaşa, atunci practic ne-am stricat la maţe. Ca să nu mai vorbim că din negocieri a reieşit că Durbacă vrea să vină cu o întreagă echipă. Eu cred că ne-a testat. Are el alte interese, este un tip cameleon”, mai spune liderul PRM Galaţi.

Întrebat, liderul PC Galaţi, Eugen Durbacă a fost monosilabic. Acesta a negat că ar fi avut vreodată negocieri cu PRM Galaţi în privinţa unei posibile candidaturi la primărie. Mai mult, acesta a spus că „îl susţin pe domnul doctor Bacalbaşa la CJ”.

Citit 2118 ori Ultima modificare Vineri, 30 Martie 2012 09:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.