Toader vrea să închidă biroul parlamentar al lui Boldea
Foto: Sorin Pană

Toader vrea să închidă biroul parlamentar al lui Boldea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

La aproape două săptămâni de la descinderile care au avut loc la biroul parlamentar al deputatului Mihail Boldea, activitatea pare să fi îngheţat complet în locul în care oamenii veneau de regulă să-şi spună ofurile. Vecinii spun că n-au mai văzut pe nimeni urcând în birou in ziua descinderilor.

"L-am mai văzut parcă, acum vreo două zile pe domnul Mircea (n.r. - probabil Mircea Bivol, şeful de cabinet al lui Boldea) trecând pe aici, dar n-a urcat în cabinet", spune vânzătoarea unui magazin din zonă. În tot acest timp, sumele forfetare alocate cabinetului parlamentar sunt trimise la Galaţi, iar oamenii de acolo îşi încasează banii. Şi maşina deputatului se plimbă toată ziua prin oraş, evident pe benzina Camerei Deputaţilor. Deşi nu mai face parte din echipa lui, liderul democrat-liberalilor gălăţeni, Mircea Toader, speră însă să pună capăt acestor lucruri care nu par să fie deloc în regulă.

"Luni, voi sesiza Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor în legătură cu situaţia de la Galaţi. O să propun suspendarea plăţilor aferente cabinetului lui Mihail Boldea, urmând ca acestea să fie reluate în cazul în care instanţa îl va elibera", spune Mircea Toader. Acesta mai spune că, teoretic, biroul parlamentar ar fi trebuit în acest moment să funcţioneze, chiar şi în lipsa deputatului Mihail Boldea.

Citit 1949 ori Ultima modificare Vineri, 30 Martie 2012 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.