Ponta îl acuză pe Toader de "blat" în cazul Boldea
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Ponta îl acuză pe Toader de "blat" în cazul Boldea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Declaraţie şocantă a liderului PSD, Victor Ponta, la ultima sa vizită făcută în cursul acestei săptămâni la Brăila. Preşedintele social-democaţilor spune că liderul PDL Galaţi, Mircea Toader, ar fi făcut o înţelegere cu Mihai Boldea, potrivit căreia acesta din urmă ar fi trebuit să plece din ţară, primind în schimb promisiuni că nu i se va ridica imunitatea parlamentară.

"Am văzut că în timpul acelei şedinţe, în care urma să se discute despre ridicarea imunităţii lui Boldea, mai mulţi parlamentari ai puterii erau scoşi pe uşile laterale, tocmai pentru a nu se asigura cvorumul necesar,  numai că noi am adus mai mulţi deputaţi de-ai noştri. Probabil că aceea Mihai Boldea este acum extrem de supărat, i s-a promis un lucru care nu s-a respectat", spune Ponta.

Preşedintele PDL Galaţi, care este şi liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, s-a declarat uimit de spusele lui Victor Ponta. "Este o idioţenie! Eu sunt în dispută cu Mihai Boldea de mai bine de doi ani. N-aş fi putut să fac acest lucru nici măcar pentru un prieten", a precizat Toader, adăugând că, dacă afirmaţiile au fost făcute într-un spaţiu public, îl va da în judecată pe liderul PSD.

Citit 3218 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2012 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.