Încă un profesor în Consiliul Local - Gelu Homner
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Încă un profesor în Consiliul Local - Gelu Homner
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social-democratul Gelu Homner este cel mai nou consilier local, care a depus jurământul joi după-amiază în plenul legislativului. Proaspătul ales l-a înlocuit pe Nicuşor Ciumacenco în Comisia urbanism şi amenajarea teritoriului, lucrări publice, ecologie şi protecţia mediului înconjurător. Rămâne însă de văzut cine va conduce comisia, având în vedere că fostul consilier era şi preşedintele acestei structuri. Gelu Homner are 44 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Este profesor de istorie la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” şi se mândreşte cu experienţa didactică şi managerială. „Chiar dacă este final de mandat legislativ, sper să mă achit onorabil de activitatea în acest for”, ne-a declarat consilierul.

Citit 3800 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2012 22:45

2 comentarii

 • postat de enea
  Duminică, 08 Aprilie 2012 15:32
  Domnul Homner este un profesionist si un profesor cu vocatie. Din punctul meu de vedere, i se potrivesc mai bine catedra si scoala decat scena politica, dar... felicitari!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Ale(r)gator De Cursa Lunga
  Duminică, 08 Aprilie 2012 14:30
  Nu stiam ca ipocritul asta e in PSD. Cand era director trebuia sa-i fac o bucurie cu o plangere penala pentru ca facea ceeace nu avea voie. Imi pare rau pentru USL dar nu voi vota lista pe care va fi el. Cred ca pot influenta un nr. f. mare de alegatori. Imi pare rau pentru USL dar asta e .... Daca va fi ultimul pe lista, ramane sa ma mai gandesc.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.