Scandal în PSD Galaţi - citymanagerul Popa a fost reclamat

Scandal în PSD Galaţi - citymanagerul Popa a fost reclamat

Foto: Ionatan Ţuţu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Aşa cum anticipam în ziarul „Viaţa liberă”, mandatele consilierilor PSD Daniel Apetrăchioaie şi Stelian Lupu s-ar putea încheia mai devreme de 10 iunie, mai ales că la şedinţa de partid din 2 aprilie, condusă de citymanagerul Florin Popa, au fost îndepărtaţi de la conducerea zonelor de responsabilitate. Stelian Lupu a susţinut un veritabil protest la începutul şedinţei de Consiliu Local. Ţinta a fost city managerul Florin Popa. „Pentru că cele spuse şi întâmplate în şedinţă au şi conotaţii penale, mie şi lui Daniel Apetrăchioaoe fiindu-ne încălcate drepturi fundamentale prevăzute în Constituţie, situaţia va face obiectul unei reclamaţii penale. În plină şedinţă ne-a jignit, a afirmat că eu şi Daniel am lipsit de la o activitate de partid deoarece am însoţit viceprimarul la inaugurarea unui obiectiv important pentru municipiu cu scopul de «a linge pahare»”, a protestat Lupu. Consilierului nu i s-a permis să-şi încheie lunga dizertaţie, considerându-se că e până la urmă o problemă internă a PSD. De altfel chiar şi primarul Dumitru Nicolae, i-a spus că rufele se spală în familie. Cert este că în PSD scandalul e gata să de dezlănţuie. Şi cine ştie ce capete vor mai cădea…

Citit 2980 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2012 22:44

4 comentarii

 • postat de Ionut Miercuri, 11 Aprilie 2012 08:53 Link la comentariu
  0
  0

  Ceea ce pare a nu vrea sa inteleaga o parte a presei, cea care vrea sa vada si mai mult scandal si sange, este ca acesti oameni, au fost exclusi dintr-un motiv foarte simplu si foarte logic. Si anume acela, ca PSD este in acest moment intr-un proiect politic, foarte bine stabilit. In conditiile in care s-a stabilit un traseu, e normal sa se ceara tuturor membrilor sa-l urmeze. E la fel de normal si faptul ca acest drum nu poate fi impus nimanui. Fiecare are libertatea de a-l alege pe al lui. Dar in acelasi timp tr sa se inteleaga faptul ca nu poti pleca la un drum cu niste oameni pe care nu te poti baza, oameni care au alte orientari politice sau alte simpatii.
  Era mai demn, mai corect politic si mai barbatesc ca acesti oameni, sa-si fi dat demisia in momentul in care si-au prezentat optiunile politice si cred ca s-ar fi evitat aceste dicutii fara rost si mai mult de atat, ar fi fost priviti cu mult mai mult respect de fostii colegi.

  Raportează
 • postat de nica Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 19:26 Link la comentariu
  0
  0

  popa este monitorizat de un am pentru spaga de 10% pe care o cere(si in avans)....toti banii castigati necinstit vor fi folositi pe avocati si altele....plus pachete 1

  Raportează
 • postat de un nene Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 10:09 Link la comentariu
  0
  0

  popa s a trezit acum de la lingau la a aduce injurii colegilor lui, [t. ca el un lingau cu acte in regula,ca multe alte persoane din jurul lui nica , s a trezit in ipostaza de fi un atacant al partidului dar el saracul a fost rezerva o viata intreaga, asa ca acum cand deschide gura iesa doar cuvinte pe care el saracu nu le stie, ca e automat bagat acum. voi credeti ca orasul nu ar fi putut arata mai bine de atat? ba da si inca poate dar doar dc. acest citymanager realizeaza ca e incapabil de a avae acest post ,pt. o persoana lipsita de viziune ca el.

  Raportează
 • postat de p0p4 pr05tu1 Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 01:20 Link la comentariu
  0
  0

  Popa asta, sau Don Juan de las Licitationes, este asa de prost incat a semnat condamnarea la moarte a PSD Galati :))) . Va fi ejectat din functie in cazul in care castiga Stan alegerile :)))) caci odata ajuns acolo, stan va da primaria pe mana PNL-ului, iar PSDeii vor fi eliminati de peste tot :))) imaginati-va noul consiliu local Galati :))) daca USL are 50% sa zicem sunt 14 consilieri USL (dintre care 6 PSD, 5PDL, 3PC) iar cativa din PDL si altii care vor mai fi.... Omu asta mai vrea inca 4 ani ciolanul, indiferent de pretz, dar odata cu vanzarea PSD Galati, a apus pentru 2 oameni, tot partidul :))))) Si-au batut joc de primar, de viceprimar, de tinerii din PSD si de tot ce a insemnat PSD. Au dovedit ca este mai important ciolanul decat Galatiul, iar acesti oameni (Popa si slugile lui) nu au ce cauta in PSD. Doctrina Social-Democrata este pentru oamenii de mijloc nu pentru cei ca popa, cu salarii de peste 10.000 de lei!!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.