PSD Galaţi nu îşi ascunde candidaţii
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

PSD Galaţi nu îşi ascunde candidaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit preşedintelui PSD Galaţi, Dan Nica, în 26 de localităţi, candidaţii USL la primărie vor fi membri PSD, în timp ce în alte 20 de localităţi vor candida separat membrii PSD şi membrii PNL. "Am decis ca în localităţile în care nu sunt alţi candidaţi cu şanse reale, să candidăm separat PSD şi PNL, pentru a ne maximiza şansele şi a obţine cât mai multe mandate în consiliile locale", a explicat Dan Nica.

Cât priveşte lista de consilieri locali, ea cuprinde atât nume de actuali consilieri (Nicolae Rainea, Ilie Zanfir, Hristache Bogatu), nume cunoscute în administraţia locală (Florin Popa, Ionel Ardean, Ion Ionescu), dar şi nume noi (Marius Humelnicu, Desilia Cocu). 

Şi lista de la CJ conţine nume de actuali aleşi judeţeni (Nicolae Bacalbaşa, Viorica Sandu, Dorin Butunoiu), dar şi nume cu greutate (Dan Lilion Gogoncea, Cornel Hamza), sau nume noi (Pintilie Carmen, Gigel Istudor). Din cele 20 de mandate de cosnilieri locali pe care USL speră să le câştige, proporţia este de opt candidaţi PSD la 12 ACD, iar la CJ, din 27 de mandate eligibile, proporţia este de 14 PSD la 13 ACD.    

PSD Galaţi este primul partid care îşi face publică lista candidaţilor locali şi judeţeni.  

Citit 3597 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2012 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.