Ştiaţi că iarba de pe Brăilei se irigă cel bine pe ploaie?!

Ştiaţi că iarba de pe Brăilei se irigă cel bine pe ploaie?!

Foto: Ionatan Ţuţu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
7 comentarii

Situaţie de un comic rar întâlnit pe scuarul care desparte cele două sensuri de circulaţie de pe Brăilei! Deşi a plouat aproape toată dimineaţa, mai mulţi angajaţi ai SC "Gospodărire Urbană" SRL Galaţi udau de zor palmierii, panseluţele şi gazonul de pe scuar. "Păi, ce, asta e ploaie, abia de picură puţin. Gazonul are nevoie de apă multă, pământul este uscat, trebuie să udăm, indiferent de vreme", ne-a spus unul dintre angajaţi vădit stânjenit că-l fotografiem.

Noi am fi vrut de fapt să ştim de ce oamenii nu s-au adăpostit de ploaie după care să-şi reia operaţiunea de stropit! "Nu este suficient cât plouă, este nevoie de multă apă în sol. Mai mult, pentru că în perioada asta se plantează multe flori, ele trebuie udate", ne-a spus şi şeful Societăţii Comerciale "Gospodărire Urbană" SRL Galaţi, Eduard Grosu.

Şi pentru ca paleta situaţiilor de tot râsul să fie completă, am verificat şi toate fântânile arteziene din Galaţi: tot timpul cât a plouat au funcţionat fără întrerupere! Cu excepţia "Valurilor" din Mazepa. Probabil, şi în acest sector de activitate, cineva apasă un buton dimineaţa şi îl opreşte seara!

Citit 1421 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 16:47

7 comentarii

 • postat de Steriopol Joi, 10 Mai 2012 11:20 Link la comentariu
  0
  0

  Nu numai la Galați sunt activități de genul acesta. Și la Tg. Bujor, firma „ SERVPREST” s-a gândit să ude florile care nu existau ,cu ditamai mașina de pompieri (acolo motorină) tot pe ploaie. De, trebuie să avem activitate, că de acolo se iau banii!!!! NU!!!! Apropo: D-lor ziariști nu vă lăsați intimidați. BRavoo !!! AVETI MINTE.

  Raportează
 • postat de mircea-mm Miercuri, 09 Mai 2012 14:32 Link la comentariu
  0
  0

  Alte subiecte mai importante nici nu aveati de dezbatut...Gix, Ciumacenco nu cred ca sta acum sa supervizeze si aceasta situatie minuscula. Cred ca e mai importnta campania si alte probleme ale galatenilor decat udatul gazonului.

  Raportează
 • postat de ioana_marin Miercuri, 09 Mai 2012 14:29 Link la comentariu
  0
  0

  Oamenii isi faceau treaba, poate asa au fost instruiti. Ce vina au ei?

  Raportează
 • postat de gix Marți, 08 Mai 2012 23:46 Link la comentariu
  0
  0

  unde e ciumacenco acum? de ce nu ia masuri? probabil pentru ca acum, ca si pana acum, il doare-n fund de noi!
  daca vreti sa se schimbe ceva in orasul asta, votati cu oricine, numai cu ciumacenco nu! uitati unde ne-a adus orasul in perioada in care a fost viceprimar cu numele si primar cu functia! se vede ca este educat de nicolae!

  Raportează
 • postat de unu Marți, 08 Mai 2012 21:52 Link la comentariu
  0
  0

  Waa! Doar de firul de praf de pe a 5809-a bordura de pe dreapta pe domneasca nu v-ati legat. Dar stii cum e - prostul habar nu are cat de prost e.

  Raportează
 • postat de eu Marți, 08 Mai 2012 19:30 Link la comentariu
  0
  0

  Trag concluzia ca domnul ziarist se spala doar atunci cand protesteaza oamenii cu care intra in contact ... daca ploua, de ce sa mai udam. Bai nene, asa gandeste si taranul roman, care in loc sa nu fi furat instalatiile de irigat, prefera de 20 de ani incoace sa duca icoana pe brazda, ca mai bine te rogi la Dumnezeu decat sa pui tu mana. Sunt ultimul care sa sustina pe vreuna din nulitatile care nenorocesc orasul asta de atatia ani, insa aici nu au nicio vina.

  Raportează
 • postat de MINTE ZIARISTILOR Marți, 08 Mai 2012 17:58 Link la comentariu
  0
  0

  hai ca sunteti caraghiosi! da ce, astia functioneaza cu telecomanda la prima picatura? era mai intelept lucratorul ala de la spatii verzi, cu furtunul: asta e ploaie???? sa aveti minte, dragi ziaristi!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.