Ştiaţi că iarba de pe Brăilei se irigă cel bine pe ploaie?!
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Ştiaţi că iarba de pe Brăilei se irigă cel bine pe ploaie?!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţie de un comic rar întâlnit pe scuarul care desparte cele două sensuri de circulaţie de pe Brăilei! Deşi a plouat aproape toată dimineaţa, mai mulţi angajaţi ai SC "Gospodărire Urbană" SRL Galaţi udau de zor palmierii, panseluţele şi gazonul de pe scuar. "Păi, ce, asta e ploaie, abia de picură puţin. Gazonul are nevoie de apă multă, pământul este uscat, trebuie să udăm, indiferent de vreme", ne-a spus unul dintre angajaţi vădit stânjenit că-l fotografiem.

Noi am fi vrut de fapt să ştim de ce oamenii nu s-au adăpostit de ploaie după care să-şi reia operaţiunea de stropit! "Nu este suficient cât plouă, este nevoie de multă apă în sol. Mai mult, pentru că în perioada asta se plantează multe flori, ele trebuie udate", ne-a spus şi şeful Societăţii Comerciale "Gospodărire Urbană" SRL Galaţi, Eduard Grosu.

Şi pentru ca paleta situaţiilor de tot râsul să fie completă, am verificat şi toate fântânile arteziene din Galaţi: tot timpul cât a plouat au funcţionat fără întrerupere! Cu excepţia "Valurilor" din Mazepa. Probabil, şi în acest sector de activitate, cineva apasă un buton dimineaţa şi îl opreşte seara!

Citit 1714 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.