În Galaţi, panourile publicitare cresc peste noapte!
Foto: foto: Bogdan Nistor

În Galaţi, panourile publicitare cresc peste noapte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Că în oraşul Galaţi se construieşte şi se dărâmă aproape zilnic câte ceva fără ştie cei îndrituiţi să elibereze autorizaţii nu mai este o noutate, dar să vii în mijlocul unei intersecţii extrem de aglomerate şi să torni ilegal fundaţia pentru un viitor panou publicitar este parcă prea de tot! Sesizarea a venit de la un gălăţean, care ne-a şi trimis o poză din timpul lucrărilor.

"Pe lângă faptul că au lăsat în urmă o mizerie de nedescris - pământ şi nisip pe carosabil şi în interiorul scuarului - muncitorii au lucrat mai tot timpul cu bidoanele de bere la gură", ne povesteşte extrem de indignat omul care ne-a trimis poza. De altfel, în imagine ne apare un grup de şase muncitori, dintre care doar unul lucrează efectiv. Restul probabil că era grupul de manageri ai firmei! Am mers şi noi astăzi pentru a vedea dacă lucrurile s-au îndreptat şi am găsit aceeaşi grămadă de pământ la locul "faptei". Am cerut lămuriri mai întâi de la Primărie, pentru că fundaţia este pe domeniul public. "Lucrarea respectivă nu are autorizaţie, serviciul nostru nu a aprobat nicio fundaţie pentru panou publicitar în acea zonă", ne-a declarat Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Tot de la ea am aflat că responsabilitatea pentru disciplina în construcţii şi afişaj publicitar aparţine Poliţiei Locale. "Noi nu ştim nimic, dar vom verifica", spune şeful Poliţiei Locale, Cristian Gâscă. Acesta mai spune că executantul riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 100.000 de lei. De altfel, problema panotajului publicitar din Galaţi este una veche şi, se pare, fără sfârşit. Într-un număr viitor al ziarului nostru veţi putea citi mai multe pe acest subiect.

Citit 2606 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.