În Galaţi, panourile publicitare cresc peste noapte!
Foto: foto: Bogdan Nistor

În Galaţi, panourile publicitare cresc peste noapte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Că în oraşul Galaţi se construieşte şi se dărâmă aproape zilnic câte ceva fără ştie cei îndrituiţi să elibereze autorizaţii nu mai este o noutate, dar să vii în mijlocul unei intersecţii extrem de aglomerate şi să torni ilegal fundaţia pentru un viitor panou publicitar este parcă prea de tot! Sesizarea a venit de la un gălăţean, care ne-a şi trimis o poză din timpul lucrărilor.

"Pe lângă faptul că au lăsat în urmă o mizerie de nedescris - pământ şi nisip pe carosabil şi în interiorul scuarului - muncitorii au lucrat mai tot timpul cu bidoanele de bere la gură", ne povesteşte extrem de indignat omul care ne-a trimis poza. De altfel, în imagine ne apare un grup de şase muncitori, dintre care doar unul lucrează efectiv. Restul probabil că era grupul de manageri ai firmei! Am mers şi noi astăzi pentru a vedea dacă lucrurile s-au îndreptat şi am găsit aceeaşi grămadă de pământ la locul "faptei". Am cerut lămuriri mai întâi de la Primărie, pentru că fundaţia este pe domeniul public. "Lucrarea respectivă nu are autorizaţie, serviciul nostru nu a aprobat nicio fundaţie pentru panou publicitar în acea zonă", ne-a declarat Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Tot de la ea am aflat că responsabilitatea pentru disciplina în construcţii şi afişaj publicitar aparţine Poliţiei Locale. "Noi nu ştim nimic, dar vom verifica", spune şeful Poliţiei Locale, Cristian Gâscă. Acesta mai spune că executantul riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 100.000 de lei. De altfel, problema panotajului publicitar din Galaţi este una veche şi, se pare, fără sfârşit. Într-un număr viitor al ziarului nostru veţi putea citi mai multe pe acest subiect.

Citit 2398 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 18:12

10 comentarii

 • postat de marius
  Miercuri, 09 Mai 2012 16:33
  Daca doriti sa va descotorositi de astfel de impertinenti si vreti cu adevarat un oras mai civilizat si mai dezvoltat economic din toate punctele de vedere votati un om integru si anume Constantin Telegan.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marian
  Miercuri, 09 Mai 2012 16:18
  Emi, cred ca nu il cunosti pe Ciumacenco indeajuns ca sa vorbesti asa despre el sau esti pus de cineva. Ciumacenco merita sa fie ales in functia de primar. Cu ajutorul lui vom avea si noi un oras mai normal!
  0
  0
  Raportează
 • postat de costy
  Miercuri, 09 Mai 2012 12:17
  faina poza. dorel munceste si 5 colegi se odihnesc. sunt de la primarie? ca prea semana stilul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Me
  Miercuri, 09 Mai 2012 12:13
  fara prea multe comentarii, politia trebuie sa le dea jos daca nu au pe ele numarul autorizatiei.

  daca se trimit adrese etc, trece campania si nu mai sunt interesati de panou.

  sa vezi cum dam de lucru la someri. unii vor ridica panouri, iar altii le vor darama.
  rezultatul? ce se vede din trei ani de mandate. nebunie totala. si un dintarul mai vrea odata?
  0
  0
  Raportează
 • postat de votantul furios pe primar
  Miercuri, 09 Mai 2012 12:07
  daca tot nu este nimeni interesat hai sa o punem de o afacere. instalam cu totii panouri si le inchiriem.

  ei pun un panou cu sus cutare, noi punem un panou langa cu jos cutare. sa vezi distractie atunci

  sau le dam jos seara, ca tot nu sunt autorizate sau platite. fiecare panou sa aiba nr de autorizatie.ca altfel le dam jos. in ultima instanta este si orasul nostru nu numai al lor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Maria
  Miercuri, 09 Mai 2012 10:31
  de acum vor aparea si mai multe panouri. Sa vedem ce va fi de zis cand la tot pasul fiecare candidat va impanzi orasul cu tot felul de promisiuni. Mai sunt cateva zile si va incepe campania si parca ii vad fata lui Bacalbasa, lui Stan, Ciumacenco pe panouri de dimensiuni enorme si unde promit ei marea cu sarea!
  0
  0
  Raportează
 • postat de @emi
  Miercuri, 09 Mai 2012 09:38
  emi, esti prost/proasta! dai repede in ciumi! citeste ca lumea intai: nu vezi ca astea se amplaseaza peste noapte fara nici un fel de autorizatie!!!! asteptam raspunsul de la Viata libera in legatura cu panourile lui paslaru
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cosmin
  Miercuri, 09 Mai 2012 09:25
  Pana la urma, care e procedura legala pentru a putea instala un panou publicitar ? Inteleg ca Primaria nu da aprobare, atunci cum rezolvam problema ca sa putem lua banii atat de necesari urbei si din astfel de activitati ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de emi
  Miercuri, 09 Mai 2012 09:23
  Din COMISIA DE URBANISM face parte CIUMACENCO !Vedeti cate a facut pentru noi acest viceprimar, care se vrea primar?!un rahat de om!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adi
  Miercuri, 09 Mai 2012 00:19
  Verificati va rog si amplasarea unei fundatii pentru un viitor panou publicitar pe trotuarul ce coboara de la McDonald spre intrarea in stadion. Azi am zarit cum ieseau din asfalt 4 suruburi :)). Maine sigur va rasari un panou.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.