Lansare de candidaţi printre rimele tribunului Vadim Tudor

Lansare de candidaţi printre rimele tribunului Vadim Tudor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amfiteatrul Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din Galaţi a fost luat cu asalt ieri la prânz de membrii şi simpatizanţii Partidului România Mare. Aceştia au venit să îi susţină pe candidaţii pentru fotoliile de primari, consilieri locali sau judeţeni şi, cel mai important lucru, au venit să-l vadă în carne şi oase pe preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. Deşi era o veritabilă şedinţă de partid, ea a început într-un uşor stil poetic. Mai mulţi poeţi gălăţeni au fost invitaţi să-şi dea cu părerea despre cea mai nouă carte a tribunului, "Cele mai frumoase aforisme". După ce a ascultat liniştit părerile acestora, Vadim Tudor a dat citire şi principalilor candidaţi pentru funcţiile din administraţia publică gălăţeană: Dorian Laurenţiu Munteanu pentru primăria Galaţi, Marin Costel pentru preşedinţia CJ, Livia Chirilă pentru primăria Tecuci şi Elisi Tănase pentru cea din Târgu Bujor. Finalul a aparţinut tot tribunului, care l-a criticat pe preşedintele ţării, a vorbit despre votul uninominal şi despre alegeri.

Citit 2851 ori Ultima modificare Vineri, 18 Mai 2012 17:54

6 comentarii

 • postat de Platitorul de panouri publicitare
  Vineri, 25 Mai 2012 17:29
  Da, nu cunosc acesti UTCisti de frunte ca nu am fost nici macar pe la UTC. Stiu insa ca cine sta cu Vadim la masa i-ar fi mai bine la coasa, la coasa pe ogor, nu dupa voturi prin obor. Un partid de jegosi se vede dupa membrii pe care ii are si de cine-i reprezentat. PRM e un partid ratat care incearca sa sustina indirect alti candidati cu votul preferential.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mimi
  Marți, 22 Mai 2012 21:32
  La rime si versuri, Vadim este priceput. In politica, vremea sa a apus. Sa-i uram drum bun in viata.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anca
  Marți, 22 Mai 2012 20:40
  Locul lui Vadim e oriunde dar in politica nu cred ca mai are nimic de spus. Ne-a plictisit prezenta sa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ghinda si florica
  Duminică, 20 Mai 2012 01:31
  citirea ,la o ora tarzie, a asa de insipidului articol( nici ca s-ar putea altfel), ma nemultumeste si intristeaza...sigur, in numele Democratiei,oricine, poate solicita mandat.mi-i asa ,rusine, este un act public ,de faradelege,un delict,este insultativ...marin costel,nu-i cu putiinta,cetateanul aste (jurist-isi spune), n-a citit in viata lui o carte ,era prin anii '80 furnalist,pentru asta ( si doar pentru asta) l-au adus la comitetul judetean al UTC,este ,era , nul, ( de asta mi-i rusine)...mi-a fost coleg..inchipuiti-va,l-a ,,prins'' Decembrie '89,in sistem,s-a asociat cu alti ,,colegi'',si ei ,,cultivati,'' si au pus bazele Partidului socialist al Muncii_ilie Verdet -la Galati.--este jalnic,stirpea asta a ,, cancerizat'' judetul,neamul,----au trecut pe la PRM, multi ani, pe la PNL,pe la Partidul Conservator si ....naravul din fire -n-are lecuire- iata-i din nou la PRM...ce sa spui...este inconstienta...nu ca nu vor castiga,ci pentru ca n-au rusine. PS; faptul c-a fost ,, luat in munca'' la UTC,in sine ,nu-i grav, nu era vina lui..dar ,nimic ,farama lui de constiinta,nu l-a impiedicat ,sa se afiseze si sa candideze in Consiliile Judetene ,dupa 1990, ciocoi marunt.ar mai vrea odata...dar cum Carol Dina s-a dus la ceruri iar durbaca-cu ,,d'' mic -aude si-n vis zgomot de catuse,si-a spus ca-i ocazia.iata ca nu-i.
  0
  0
  Raportează
 • postat de D.A.S.
  Sâmbătă, 19 Mai 2012 23:43
  CORECT COMENTARILU TAU ! BRAVO !
  0
  0
  Raportează
 • postat de h. t.
  Sâmbătă, 19 Mai 2012 10:06
  numai figuri sterse si mediocri ....in afara candidatei de la primaria tecuci si a candidatului de la primaria galati ! chiar ne intrebam ce cauta ei printre aceasta masa amorfa de ciumpalaci ...expirati , demodati si limitati !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.