Permutări în societăţile CJ-ului - Picu Roman a fost dat afară

Permutări în societăţile CJ-ului - Picu Roman a fost dat afară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi, Picu Apostol Roman, a fost eliberat din funcţie pe baza unei hotărâri votate aproape în unanimitate de consilierii judeţeni. 30 dintre cei 33 de consilieri judeţeni au fost de acord cu înlăturarea lui Picu Roman, pe motivul "desfiinţării locului de muncă ocupat de acesta". Picu Apostol Roman intrase în dizgraţiile şefului PC Galaţi, Eugen Durbacă, după ce în timpul campaniei electorale l-ar fi susţinut pe faţă pe candidatul independent Nicuşor Ciumacenco.

Locul lui Picu Roman la şefia Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat va fi luat de Cătălin Agache, un social-democrat care până acum a ocupat funcţia de director adjunct la acelaşi serviciu. Cătălin Agache a fost învestit în funcţie cu votul a 30 de consilieri judeţeni, dar va ocupa postul cu caracter temporar. Surse din cadrul USL spun că după ce va fi scos la concurs, postul va reveni tot unui conservator.

Citit 3811 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2012 17:31

9 comentarii

 • postat de dezamagit
  Marți, 10 Iulie 2012 22:26
  apoi na durbi nu a realizat ce CIUMA a crescut langa el...ce-i drept i-a dat cu flit cu mult inainte de a se hotara sa-l sustina pe ciumacenco ;l-a sustinut pe ciumacenco pt ca era singura sansa sa mai ramana pe scena politica dupa ce a umblat cu miloaga pe la multe partide cerand loc eligibil...sa-l fi vazut in ultimile saptamani de consilier prin primarie cand il ocolea toata lumea ca pe o CIUMA... asa ca durbaca e ok ca l-a lovit cand l-a durut mai tare ...na nu o va duce rau si macar vom mai fi protejati de a apare pe stiicla asa o ipocrizie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de grosulet
  Marți, 10 Iulie 2012 13:03
  Nimeni nu-l plange pe Picu docherul,ci pe Jascu Ciprian de pe la mai toate televiziunile care-l papa bine de tot impreuna cu ibovnica sa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de albinita
  Marți, 10 Iulie 2012 08:48
  si nu este asa cum a spus crin, depolitizarea de pdl-isti, si inlocuirea lor cu usl-isti, cine crede ca aceste naravuri vor disparea se inseala amarnic, pina nu se iese in strada si curatata tara asta de toate lichelele politice, nu se face nimic, asa vom muri noi si generatiile care vor urma
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 10 Iulie 2012 05:47
  Nu va mai plangeti. Ati vrut usl acum luati usl.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mama mare
  Marți, 10 Iulie 2012 01:58
  nu-l mai plangeti voi pe Picu care-i putred de bogat, are afacerile lui asa ca-l doare drept in pix de posturile pc-ului!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un bou mare
  Marți, 10 Iulie 2012 00:06
  Surse din cadrul USL spun că după ce va fi scos la concurs, postul va reveni tot unui conservator
  Aceasta expresie arata totul: facem un concurs, il trucam, desi stim rezultatul, si punem pe cine stim... Ce imbecili, ca tara de jigodii, si ne mai intrebam de ce era bine sub turci, maghiari, austrieci...
  0
  0
  Raportează
 • postat de sportiv
  Luni, 09 Iulie 2012 23:26
  d-nul Picu detinea functia de director pe vremea cand nici nu avea studii, adica nu avea faculate, sa-i sarute mana lui Durbaca ca l-a facut asa cum e acum, a muscat mana care l-a hranit!
  0
  0
  Raportează
 • postat de sceptic
  Luni, 09 Iulie 2012 20:59
  apoi domle ideea e ca trebuie facute permutari nu?sa mai pape cascaval si altii?ideea e ca d-lpicu a crezut ca va domni vesnic asa ca si-a adus muuuuuuuuuuulte neamuri la unitate...va pleca dar cine plange?apoi na a tras si el saracu cu ciumacenco poate poate se capata cu un post de director pe la primarie unde sa pape mai mult...na oricum nu e de plans a facut ceva cascaval...
  faza dura e de fapt ca alternativa la acest gen de politician nu e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si o sa murim inselati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marian
  Luni, 09 Iulie 2012 20:48
  Bai ce nesimtiti, scoatem postul la concurs si postul va reveni stim noi cui. nu va este rusine golanilor ordinari, la ce bun atunci organizarea unui concurs? Aaaaa, asta este depolitizarea trambitata de Antonescu se pare.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.