Cornel Hamza şi Tania Bogdan sunt noii vicepreşedinţi ai CJ Galaţi
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Cornel Hamza şi Tania Bogdan sunt noii vicepreşedinţi ai CJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La aproape o lună de la alegerile locale, Consiliul Judeţului are în sfârşit vicepreşedinţi. Şedinţa de astăzi nu a avut niciun fel de surpriză, astfel că Tania Bogdan şi Cornel Hamza au fost aleşi vicepreşedinţi cu o majoritate covârşitoare de voturi.

Ambii au primit câte 30 de voturi pentru şi câte două împotrivă. În acest moment, disputa dintre PSD şi PNL pe de o parte şi Eugen Durbacă - cel care ar fi avut promisiuni că primeşte un post de vicepreşedinte - s-a încheiat.

Liderul PC a fost asigurat, se pare, că va primi un colegiu senatorial bun în toamnă, motiv pentru care a renunţat la lupta pentru scaunul de vicepreşedinte.

"Mai este mult până la alegerile din toamnă. Nu mă gândesc încă la ele", ne-a răspuns sec liderul conservatorilor gălăţeni, întrebat dacă are încredere în promisiunea celor de la centru, dat fiind faptul că primise promisiuni şi pentru funcţia de vicepreşedinte.

Pe de altă parte, Tania Bogdan vrea să militeze pentru continuarea proiectelor europene începute în mandatul trecut, prioritizarea problemelor din spitalele gălăţene şi din învăţământul special.

Citit 2379 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2012 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.