Eugen Chebac a fost înlocuit oficial cu Gabriela Munteanu
Foto: Foto: Ionatan Țuțu

Eugen Chebac a fost înlocuit oficial cu Gabriela Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plenul Consiliului judeţului Galaţi a constatat ieri, în şedinţă ordinară, încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean a lui Eugen Chebac, asta după ce fostul preşedinte al Consiliului Judeţului a rămas fără sprijin politic din partea UNPR Galaţi. Locul acestuia a fost luat de un alt membru UNPR - Gabriela Munteanu - economist, director executiv la o firmă de brokeraj.

Acest lucru i-a nemulţumit pe membrii grupului PD-L din Consiliul Judeţului. Aceştia, prin vocea liderului de grup Iulian Aramă, au invocat legea alegerilor locale care spune că în cazul în care se vacantează un loc, acesta este ocupat de următorul de pe lista de la alegeri. În cazul de faţă, locul lui Eugen Chebac ar fi trebuit luat de Anghel Căluean, un medic veterinar din Tecuci şi nu de Gabriela Munteanu.

"Vom contesta desemnarea doamnei Munteanu la Contenciosul Administrativ", spune Iulian Aramă. De altfel, grupul PD-L a votat împotriva validării mandatului Gabrielei Munteanu. "Este dreptul lor să conteste, dar ar fi bine să se uite în protocolul de funcţionare a Alianţei, care spune în Anexa 3 că efectele se reflectă şi după alegeri", a replicat Gabriela Munteanu.

Citit 2582 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2012 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.