Concurs de proiecte pe 13 septembrie: Doi candidaţi pentru şefia Muzicalului

Concurs de proiecte pe 13 septembrie: Doi candidaţi pentru şefia Muzicalului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Experienţa managerială este una dintre principalele condiţii generale cerute candidaţilor la funcţia de manager al Teatrului Muzical „Nae Leonard”


Luni, 3 septembrie, a fost ultima zi de înscriere în competiţia pentru fotoliul de manager la Teatrul Muzical "Nae Leonard", scos la bătaie de Primăria municipiului Galaţi. Consiliul Local a stabilit clar condiţiile de participare la concurs, caietul de obiective, regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului şi celelalte detalii. Analiza proiectelor de management se va încheia peste o săptămână, iar interviul în cadrul căruia pretendenţii la postul de manager îşi vor susţine proiectele va avea loc pe 13 septembrie.

De la Primăria Galaţi nu am putut afla decât că sunt doi candidaţi aliniaţi la start pentru postul de manager, datele lor fiind confidenţiale. Ştim, însă, cu siguranţă că unul dintre concurenţi este actualul director interimar, Teodor Niţă. Rămâne de văzut cine va câştiga cursa pentru şefia instituţiei de cultură.

Din Comisia de concurs pentru încredinţarea managementului la Teatrul Muzical „Nae Leonard” fac parte consilierul local PDL Victor Dobrea şi doi reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniul Naţional Galaţi. Soluţionarea contestaţiilor la este sarcina unei alte comisii formate din consilierul local PNL Mihai Manoliu, Cristina Simionescu, solista Operei Române din Iaşi şi Sandu Cristian, dirijor al Operei Română Cluj-Napoca.

Citit 1796 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2012 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.