A dispărut un post de la Centrul Cultural: Economii cu un director

A dispărut un post de la Centrul Cultural: Economii cu un director
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii judeţeni au hotărât desfiinţarea funcţiei de director adjunct de la Centrul Cultural Dunărea de Jos şi înfiinţarea compartimentului „Relaţii publice”. Astfel, postul Aureliei Bogatu Matei, care era director adjunct la CCDJ, a dispărut. Modificarea organigramei s-a produs la propunerea preşedintelui CJ, Nicolae Bacalbaşa, care ar vrea, astfel, să facă economie de bani. Propunerea de hotărâre a trecut de votul consilierilor judeţeni cu mare uşurinţă, chiar dacă democrat-liberalii anunţau aici o intervenţie pentru a împiedica dispariţia postului. Anterior, într-o conferinţă de presă, Ion Ştefan a acuzat conducerea CJ de faptul că ar ţine funcţionarii publici sub teroare şi că face o „epurare politică, pe principiul cine nu e cu noi e împotriva noastră”.

Citit 1944 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Septembrie 2012 22:56

3 comentarii

 • postat de bacalbasa
  Joi, 27 Septembrie 2012 10:01
  am desfiintat acest post pt a infiinta compartimentul 'Relatii Publice'.
  dau un om afara si angajez alti 5(cinci).
  asa vrea seringa mea de anestezist,actual pres la judet.
  0
  0
  Raportează
 • postat de raguel
  Joi, 27 Septembrie 2012 08:31
  Economie cu un director ? Din cate am auzit economia va insemna 700 lei pe luna... In acest timp, cel care a premeditat desfiintarea acestui post de director, dumitrescu sergiu, va continua sa faca "economii" in buzunarul propriu in stransa legatura cu firma GESTROM si PERFECTA, cheltuiind lunar cateva sute de milioane pe tot felul de prostii. Unde s-a mai vazut ca o tipografie sa poata presta servicii de catering ? ei, uite ca dumitrescu sergiu face asta si nimeni nu ia nici o masura, nici auditul de la CJ (care intre noi fie vorba si-a tras in repetate randuri partea din toate afacerile de la CCDJ). UNDE MAI SE FACE ECONOMIE AICI MUSUIU BACALBASA ? Sau, intrebati de ce o simpla contabila (beţivă pe deasupra) de la Direcţia de Cultură şi Patrimoniu vine în CCDJ şi face legea peste angajaţi, fiind invitată de dumitrescu sergiu în toate proiectele şi deplasările în străinătate a ale CCDJ, fiind şi plătită pentru asta, încălcându-se total legea. Chiar, inepta doamnă a fost plecată cu incompetentul de dumitrescu 10 zile în Grecia ! Ce să-i faci, fiecare instituţie are buruiana ei... Să înţelegem că asta e altă economie ? Păi, musiu bacalbaşa , dacă vrei să faci economie de ce ai mai înfiinţat la CJ un post de couny manager plătit cu aproape 10.000 de lei lunar ? De ce nu desfiinţezi cei 5 directori de la Protecţia Copilului ? Sau, de ce la o şedinţă extraordinară ai înscăunat un PC-ist total incapabil şi fără rost la Direcţia Plantelor ? Sau, ce faci cu zecile de directori de la CJ ? Şi, nu în ultimul rând de ce pleci săptămânal în străinătate , pe bani publici la tot felul de activităţi inventate de matale ? Aşa cum o să faci în curând la Bruxelles ! Faci economie, hoţule şi securistule ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de asistenta
  Joi, 27 Septembrie 2012 06:26
  Ion Ştefan a acuzat conducerea CJ de faptul că ar ţine funcţionarii publici sub teroare şi că face o „epurare politică, pe principiul cine nu e cu noi e împotriva noastră”. Daca atat stie bacalbasa sa faca, cum poti sai ceri sa faca altceva, de asta a fost votat, nu sa faca ceva pt judet - in 3 luni a fost plecat de 3 ori din tara pe banii nostri, asta nu spune nimic de modul cum acest om simplu si modest intelege sa conduca judetul? cine a votat bacalbasa a crezut ca voteaza un om care munceste? la 70 ani abia isi taraie .....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.