Critici dure la adresa Poliţiei Locale: "Calcă apa"!

Critici dure la adresa Poliţiei Locale: "Calcă apa"!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Directorul Poliţiei Locale, Cristian Gâscă, se află pe lista neagră a şefilor care vor fi schimbaţi în noua organigramă a Primăriei


În plină şedinţă extraordinară a Consiliului Local, primarul Marius Stan şi-a afirmat sec părerea proastă pe care o are despre activitatea Poliţiei Locale: "Calcă apa". Consilierul local PNL Mihai Bucatanschi a transmis administraţiei locale sesizarea şi nemulţumirile unui gălăţean legat de ceea ce se petrece de multă vreme în zona P-urilor de la Faleză: grupuri de tineri agresivi care deranjează liniştea locatarilor nevinovaţi care nu vor decât să poată dormi noaptea. Primarul Stan şi-a reiterat nemulţumirile faţă de activitatea Poliţiei Locale şi la conferinţa de presă care a urmat şedinţei CL, dar, de această dată, legat de traficul pe bucla de la Elice.

„Am spus în timpul şedinţei că cei de la Poliţia Locală calcă apa. Le-am dat dispoziţie clară, scrisă, prin care le-am solicitat în momentele de vârf ale circulaţiei - şi sunt anumite ore când circulaţia e infernală - să fie prezenţi cu echipaje şi să fluidizeze traficul. Să-i oprească pe cei care vin de pe Prelungirea Traian, să nu mai aibă prioritate, aşa cum au acum, dar se pare că, până nu vom schimba organigrama, nu se va schimba nimic!”, a spus Stan, lăsând să se înţeleagă faptul că directorul Cristian Gâscă este pe lista şefilor care vor fi schimbaţi.

 

Citit 5656 ori Ultima modificare Luni, 01 Octombrie 2012 12:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.