PD-L cere negocieri pe bugetul judeţului

PD-L cere negocieri pe bugetul judeţului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pretenţiile PD-L Galaţi exprimate în conferinţele de presă seamănă mai degrabă a opoziţie de catifea decât a opinii de partid aflat la putere.

Recent, într-o conferinţă de presă, consilierul judeţean PD-L Iulian Aramă (foto) a făcut un apel către conducerea Consiliului Judeţului Galaţi în privinţa viitorului buget al judeţului. Iulian Aramă a cerut consultarea tuturor partidelor politice reprezentate în CJ pentru construcţia bugetului judeţean şi acordarea de sume pentru echilibrarea bugetelor locale în mod echidistant, după nevoile fiecărei unităţi administrative teritoriale şi nu după coloratura politică. Democrat-liberalii vor să se asigure că primarii portocalii din judeţ nu vor rămâne să bată din buze mărunt, după bani.

„Considerăm că este momentul oportun pentru a analiza necesităţile tuturor localităţilor şi alocarea acelor sume care să asigure buna funcţionare a tuturor entităţilor locale. Este, dacă vreţi acea stare de normalitate care ar trebui să definească atmosfera de lucru din CJ Galaţi şi nu starea anormală din mandatul 2004-2008, mandat în care nu a existat o strategie de dezvoltare, iar în ceea ce priveşte repartizarea sumelor aceasta s-a făcut discreţionar, ţinând seama doar de interese mărunte, de grup sau de partid”, a declarat Iulian Aramă.

Desigur apelul la consultarea celor patru partide care formează Consiliul Judeţean – PSD, PC, PNL şi PD-L – este îndreptăţit. Ne întrebăm, însă, de ce nu a fost formulat într-o şedinţă la nivel local a coaliţiei dintre PSD-PC şi PD-L sau direct la şedinţele pe comisii ale CJ, fiind preferată varianta unei conferinţe de presă.

Lăsat în opoziţie pe plan local, PD-L bate şaua să priceapă… guvernarea.

Citit 1156 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.