Teodor Niţă, director pentru cinci ani la Teatrul Muzical

Teodor Niţă, director pentru cinci ani la Teatrul Muzical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de ieri, pentru următorii cinci ani, Teodor Niţă este, oficial, managerul Teatrului Muzical „Nae Leonard”, după ce aleşii locali au aprobat rezultatul final al concursului de proiecte de management pe care acesta l-a câştigat cu nota 9,50.
Teodor Niţă le-a mulţumit aleşilor pentru încrederea acordată mai ales în perioada interimatului şi a mărturisit, că, artist fiind, un ochi îi râde, unul îi plânge. „Un ochi plânge pentru că ieri mi-am dat demisia din funcţia de decan al Facultăţii de Arte, tocmai pentru a pune capăt unor speculaţii legate de incompatibilitate”, a spus managerul. Deşi legal nu exista o incompatibilitate, a preferat să facă acest lucru pentru ca planurile sale privind Teatrul Muzical să fie dincolo de orice suspiciuni şi speculaţii.

Citit 2001 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 22:07

2 comentarii

 • postat de pentru ada
  Joi, 09 Mai 2013 15:41
  Draga Ada! Te-ai lamurit? Nu-ti placea activitatea Teatrului Muzical inainte. Acum iti place? Cand era amortit teatrul cand se jucau 4-5 spectacole / saptamana sau acum cand se joaca doar unul singur? Ti-a placut seria de Firfirica (3 spectacole la rand in saptamanile din aprilie) si acum Saracu' Gica? Un repertoriu ce-l caracterizeaza pe Nita si demn de un public pe care il reprezinti tu draga! Halal cultura in Galati!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ada
  Vineri, 19 Octombrie 2012 08:16
  Felicitari , sper sa faceti cat mai multe lucruri interesante in teatrul acesta sa-l scoateti din amorteala in care este prin cat mai multe spectacole noi ,variate, si de cea mai buna calitate! De asemni sper sa aveti cat mai multi invitati renumiti, atat din tara cat si din afara ei, Din pacate galateanul nu are parte de cultura asa cum ar trebui, macar sa fie la nivelul Brailei, din pacate Galatiul ramane deocamdata un oras muncitoresc, unde oamenii nu au posibiliatea sa vada ceva de calitate, poate ca macar de acum incolo se vor schimba lucruile incepad de la Teatrul Muzical,! desi dintodeauna mi-am dorit ca si la noi sa existe Orchestra Simfonica.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.