Gălăţeni din Aviaţie, ei vă vor votul!

Gălăţeni din Aviaţie, ei vă vor votul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii din Colegiul nr. 9, format din Cartierul Aviaţie: Aurel Vlaicu, Micro 13B, Micro 14, 38, 39 A, B şi C şi Micro 40 nu sunt în acest moment reprezentaţi în Parlamentul României. Motivul? Mihail Boldea, care a câştigat mandatul pe uşa din dos a redistribuirii, a demisionat de după gratii din Parlament, nu înainte de a-şi cere „drepturile” băneşti de ales al neamului. Iată care este oferta actuală a partidelor pentru Colegiul nr. 9.

USL mizează pe social-democratul Aurel Nechita, medic, decanul Facultăţii de Medicină Galaţi, care în urmă cu patru ani şi-a adjudecat (8.948 de voturi) peste 44,9 la sută din voturile valabil exprimate, dar, culmea, a rămas acasă. Nechita ar putea pierde doar la redistribuirea care i-a jucat festa şi în 2008, ne îndoim însă că din cauza candidatului ARD Nicolae-Viorel Trif, care, după ce a pierdut mandatul de consilier local PDL se pregăteşte să piardă şi ultimul bastion, funcţia de director la Agenţia Teritorială Galaţi a Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilitate Publică. Pe buletinul de vot vor figura contracandidaţii lui Nechita de acum patru ani: stomatologul Carol Reves de la UDMR, care a adunat atunci 80 de voturi, şi jurista Anişoara Răchitosu, de la PRM, al cărei succes electoral a totalizat 834 de voturi. În cursă s-au mai înscris economistul Gheorghe-Adrian Cîrdei de la PP-DD şi ecologistul Doru-Georgel Cristea.

Gălăţenii din Aviaţie vor decide şi senatorul pe Colegiul nr. 4 dintre candidaţii pe care vi i-am prezentat deja: Eugen Durbacă (USL), Mihai Turcu (ARD), Portik Istvan (UDMR), Aurel Stancu (PP-DD) Costel Marin (PRM) şi Marian-Cătălin Poalelungi (PER).

Citit 2363 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2012 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.