Veţi merge la vot?
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Veţi merge la vot?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe ultima sută de metri înainte de alegerile parlamentare de pe 9 decembrie, am vrut să vedem cât de hotărâţi sunt gălăţenii să meargă la vot şi mai ales dacă-i cunosc pe oamenii care se bat pentru a-i reprezenta în Parlament. Aşadar, veţi merge la vot duminică?

Adrian Neagu, 32 de ani: „Nici nu m-am gândit, dar cred că o să merg. Dar nu mă întrebaţi cu cine votez, că nu ştiu, nu m-am hotărât. Nu cunosc niciun candidat. S-or fi făcut ei cunoscuţi, dar nu am fost eu interesat. M-am cam săturat de politică, candidaţi şi promisiuni. În general am fost la vot”.

Tudoriţa, 46 de ani: „Da, mă voi duce la vot. Ştiu şi cu cine voi vota, dar nu spun. Oarecum sunt informată, dar mai mult merg pe intuiţie. Contează prea puţin ce a făcut până acum, intuiţia contează. Pe asta mă bazez. Sunt convinsă că în fiecare zi se schimbă câte ceva. Ce se schimbă, mai vedem”.

Anica Lungu, 46 de ani: „Probabil voi merge, dacă nu se iveşte nimic altceva în ziua respectivă. S-ar putea să am alte priorităţi în ziua aceea, mai am şi alte probleme... S-ar putea să fie necesar să plec din localitate, dar cred că mă voi duce să votez”.

Gheorghe Negruţ, 65 de ani: „Da, mă duc duminică la vot. M-am dus mereu. Deocamdată nu ştiu cu cine voi vota, sunt în cumpănă. Cu o zi înainte poate mă voi informa mai bine, pentru că în momentul de faţă nu ştiu prea multe despre candidaţi, nici din ce colegiu fac parte. Voi vedea cel mai sigur la faţa locului, pe buletinele de vot”.

Citit 1302 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 22:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.