Un autor celebru pe amazon.com şi directoarea şcolii din Frumuşiţa, noii consilieri locali ai Galaţiului
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Un autor celebru pe amazon.com şi directoarea şcolii din Frumuşiţa, noii consilieri locali ai Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Legislativul local al Galaţiului s-a întregit joi cu doi consilieri ai PP-DD, Ilie Gheţu şi Monica Dascălu. Cei doi au fost validaţi, au depus jurământul de consilier şi au ocupat scaunele lăsate libere de demisionarii Constantin Ene şi Marian Cătălin Poalelungi. Monica Dascălu, în vârstă de 39 de ani, este profesoară, directoarea Şcolii din Frumuşita şi va activa în Comisia de Cultură şi Asistenţă Socială a CL.
Ilie Gheţu, în vârstă de 58 de ani, este om de afaceri, administratorul firmei Bioking SRL Galaţi, care se ocupă de energia verde şi va face parte din Comisia Juridică. Ilie Gheţu a trecut printr-o experienţă teribilă în urmă cu câţiva ani când a descoperit că a cumpărat un superb autoturism de teren Porsche Cayenne S... furat din Italia. Maşina i-a fost confiscată şi restituită proprietarului de drept, iar Ilie Gheţu a rămas cu o pagubă de 16.000 de euro şi cu o experienţă pe care n-ar dori-o nici duşmanilor. Interesant este că politicianul PP-DD a fost candidat, în 2008, la Camera Deputaţilor din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale. Gălăţeanul este, alături de Ioan Farcaş, coautor al unei cărţi supervândute pe amazon.com. Este vorba de volumul „Universul fără taine (Marea teorie unificată a Universului)” care răstoarnă teoriile fizicii, volum pentru care, susţine autorul, a fost propus la Premiul Nobel.

Citit 2325 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 13:40

4 comentarii

 • postat de Farcas Ioan
  Luni, 25 Februarie 2013 11:14
  Consider ca sunt suficient de onest pentru a nu transfera in public un conflict de acest gen. M-am adresat ziarului VIATA LIBERA pentru a semnala ca protestez impotriva articolului din 3 februarie 2013,in care jurnalistul Anca Melinte a formulat total gresit o situatie deja incheiata intre mine si ILIE GHETU inca din luna octombrie 2012. In sustinerea protestului meu am oferit posibilitatea documentarii existenta in pagina 261-262 din cartea UNIVERSUL fara TAINE.Nu eu am creat acest conflict ,ci afirmatiile din articolul sus amintit aparut in VIATA LIBERA din 3 februarie 2013. Aici apare consimtirea tacita a lui ILIE GHETU privitor la articolul publicat de Anca Melinte, consimtire care este radical contrarie realitatii formulate de insusi ILIE GHETU intr-o serie de mesaje telefonice si mai multe scrisori tip e-maill adresate mie, care demoleaza complet orice sansa de acceptare a situatiei create acum. Dupa cum am aratat protestul meu este sustinut si de alte dovezi,care protejate pe cale notariala ,pot fi studiate in caz de nevoie. Deci actualmente este vorba de o reevaluare a unei exprimari si de asezarea unor atribuiri gratuite acum, in ordinea fireasca si mai ales bine ancorata in realitate.Cu respect,Farcas Ioan-autorul cartii UNIVERSUL fara TAINE.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Martor..
  Duminică, 24 Februarie 2013 20:13
  Nu doresc sa imi dau numele..si nu doresc sa fiu partinitor,dar legat de aceasta colaborare dintre cei doi autori al acelui volum,nu stiu ce mai face Domnul Farcas,eu am fost un apropiat al lor cand se lucra la acea carte, amandoi autorii au avut in mod egal acel autorat,si apoi amandoi au convenit sa fie autor si coautor.Pe amandoi i-am vazut in tandem pe la TV si chiar Dl Farcas il pomenea pe colegul sau coautor.Mai stiu ca Dl ILIE GHETU sa zbatut foarte mult pentru promovarea acelei carti.Nu stiu daca cartea este pentru Premiul Nobel,ce stiu e ca era o carte interesanta. Prin neutralitatea mea cred ca Dl Farcas este intr-o pasa proasta de vorbeste cu atata brutalitate fata de colegul sau,de 20 de ani de cand au scris acea carte ,acum a observat are si un coautor?Dar ma rog cred ca sa produs o ruptura intre ei.

  Ma numesc N.....si sunt o cunostinta veche de a voastra nu tin nici cu unul nici cu altul,impacati-va si vedeti-va de treaba,poate chiar mai scoateti ceva
  1
  0
  Raportează
 • postat de Farcas Ioan
  Sâmbătă, 23 Februarie 2013 10:53
  Vreau sa adaug ca in sustinerea DREPTULUI LA REPLICA va pot oferi mai multe dovezi in sustinerea celor prezentate de mine ca AUTOR al cartii UNIVERSUL FARA TAINE.Cum aceste diovezi fac obiectul dosarului pe care l-am creat pentru a fi depus uin instanta, unele dintre dovezi va pot fi puse la dispozitie sub forma de copii....originalele fiind protejate deja pe cale notariala. Cu respect,FARCAS IOAN -autorul cartii UNIVERSUL FARA TAINE.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Farcas Ioan
  Sâmbătă, 23 Februarie 2013 10:28
  Protestez in baza dreptului la replica. Ma numesc Farcas Ioan si sunt AUTORUL cartii UNIVERSUL FARA TAINE,publicata in anul 2001 sub egida EDITURII PENTRU LITERATURA SI ARTA, prin finantarea-sponsorizare a dlui.ILIE GHETU,actual consilier PP-DD in Primaria GALATI. Coform articolului publicat in ziarul "VIATA LIBERA" di 3 februarie 2013,,titlul suna astfel>"UN AUTOR CELEBRU PE AMAZON COM.SI DIRECTOAREA SCOLII DIN FRUMUSITA,NOII CONSILIERI LOCALI AI GALATIULUI." Marea problema este ca ILIE GHETU nu a scris macar un rand in cartea UNIVERSUL FARA TAINE...iar dovada se afla in cartea originala la pagina 261-262,unde sunt clar specificate aporturile lui ILIE GHETU. Rolul lui ILIE GHETU este cel de a sustine publicarea cartii doar si exclude prin ceea ce afirm aici ideea de CO-AUTORAT. La elaborarea teoriei din carte ILIE GHETU nu are absoklut nici un aport...deci nu a scris nici un rand macar in aceasta carte...deci de unde ideea de CELEBRITATE a dumnealui,pe care o sustineti in titlul articolului di ziarul "VIATA LIBERA"???!!! Tot in acel articol,ILIE GHETU afirma ca aeasta carte,UNIVERSUL FARA TAINE...este ,citez :"SUPERVANDUTA" pe site-ul Amazon.com....In acest caz,unde sunt banii din vanzari???!!! De 12 ani buni tot dreptul meu de autor asupra cartii s-a limitat la trei pachete cu cate 20 de carti pe care le-am primit de la ILIE GHETU pentru a mi le vinde singur,daca doresc bani. Asta a fost in 2001` si de atunci ILIE GHETU ,imi repeta de 12 ani ca nu se vinde cartea, deci eu ca autor NU AM PRIMIT NICI UN BAN din asa zisele "SUPERVANZARI" reclamate de ILIE GHETU in articolul din 3 februarie 2013 in ziarul"VIATA LIBERA". Mai mult,ILIE GHETU si-a permis sa hacuie volumul initial UNIVERSUL FARA TAINE impartindu-l in fascicole compuse din cate trei-patru capitole din cartea initiala,fara a avea acceptul meu scris ca AUTOR . Va rog fata de cele prezentate aici ,sa verificati adevarul si restabiliti normalitatea in evaluarile pe care ILIE GHETU le etaleaza fatis si in public. De 12 ani buni ILIE GHETU ma minte asupra vanzarilor si SUPERVANZARILOR cartii mele pe site-ul AMAZON com. iar eu nu am vazut un amarat de banut din aceste superumflate vanzari. Si daca ILIE GHETU este CELEBRU si chiar propus la premiul NOBEL cum afirma in articolul din ziarul VIATA LIBERA,...inseamna ca minciuna si lipsa de scrupule si bun simt domnesc si predomina in viata acestui om cu numele ILIE GHETU.Astept sa-mi comunicati pe adresa mea de e-maill ,publicarea acestei repklici in ziarul VIATA LIBERA. Cu respect,FARCAS IOAN...AUTORUL CARTII...UNIVERSUL FARA TAINE.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.