Centrul Cultural "Dunărea de Jos", luat la puricat pentru 2012. Cine va evalua managementul instituţiei gălăţene

Centrul Cultural "Dunărea de Jos", luat la puricat pentru 2012. Cine va evalua managementul instituţiei gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul executiv al Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Galaţi, Cătălin Negoiţă, consilierul în cadrul Direcţiei de Cultură Mariana Buruiană şi directorul executiv al Direcţiei de dezvoltare regională din cadrul CJ, Laura Delia Angheluţă, vor evalua modul în care a manageriat Sergiu Dumitrescu Centrul Cultural „Dunărea de Jos” în 2012. Comisia de Evaluare a fost stabilită joi în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţului Galaţi. Tot joi, consilierii judeţeni au votat şi componenţa Comisiei de soluţionare a contestaţiilor la evaluarea managementului Centrului. Membrii Comisiei sunt consilierii din cadrul Direcţiei de Cultură Marius Mitrof şi Mihaela Olteanu şi şeful serviciului contencios şi probleme juridice, Simina Gociu.

Citit 2621 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 15:15

6 comentarii

 • postat de Coca Mioara
  Marți, 05 Februarie 2013 10:22
  Bine spus, evaluat de AMANTA, mai precis "doamna" care se prezinta reprezentanta Guvernului in teritoriu. Pentru cei care nu o cunosc, va spun eu o cheama MARIANA BURUIANA, o contabila de la Directia de Cultura lasata, acolo, mostenire de chiar SERGIU DUMITRESCU. Sa stiti ca aceasta madam este cea care conduce cu adevarat Centru Cultural. Ia decide ce se intampla acolo si mai ales cum trebuie cheltuiti banii. Mai mult de atat este plimbata cu masinile Centrului, ba prin oras, la la "mosia" de la VIILE sau in Capitala. O mare doamna!!!
  Dar sa revenim putin si la acest "conducator" Dumitrescu. Terorizaza salariatii, cheltuie banii publici si se lauda ca este prietenul lui Balacalbasa si nu il poate da afara nici macar Nica sau Saghian.
  Ca sa isi rasplateasca AMANTA o trimite, la toate cursurile de pregatite profesiona organizate la Centrul Cultural de Camera de Comert. Interesant, nu?!
  Domnilor ziaristi, cred ca ar trebui sa ii acordati mai multa atentie acestui CONDUCATOR pt ca aici nu se implica nici CJ/ul si nici USL/ul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cititor 2
  Marți, 05 Februarie 2013 08:56
  O institutie de tocat inutil banii contribuabulilor pe intalniri si plimbari prin lume.
  0
  0
  Raportează
 • postat de realitatea
  Luni, 04 Februarie 2013 21:00
  Pomana grasa ,la noi in casa , o mana spala ,pe alta, intrati pe usa din fata si iesiti pe usa din spate va rog.bucataria familiei bugetarescu! top top top rusinica....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Popa Pius
  Luni, 04 Februarie 2013 12:54
  Adica Bolovanul Popii va fi evaluat de amanta? Hai ca-i tare! Ca la noi la Dunare!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cititor
  Luni, 04 Februarie 2013 11:39
  Asta-i un fel de evaluare-n familie !
  0
  0
  Raportează
 • postat de ivan cel groaznic
  Luni, 04 Februarie 2013 11:16
  Un titlu bun! "Luat la puricat" nu in sensul de "luat la bani marunti", "verificat la sange", ci in sensul in care maimutele isi purica semenii, sa le faca placere celor puricati.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.