Tăcere la Primărie. Secretarul Grigore Matei înlocuit de Kovacs Radu?

Tăcere la Primărie. Secretarul Grigore Matei înlocuit de Kovacs Radu?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secretarul municipiului Galaţi, Grigore Matei, nu a fost prezent la cele două şedinţe de Consiliu Local care au avut loc de la începutul anului, iar zvonurile care circulă tot mai intens prin oraş spun că funcţionarul ar fi fost suspendat din funcţie, se pare, pe motive medicale. De altfel, aleşii l-au mandatat, recent, pe primarul Marius Stan, să-i analizeze activitatea secretarului Matei şi să întocmească un raport de evaluare a performanţelor lui profesionale individuale în anul 2012. Deşi Primăria tace cu privire la acest subiect, proiectele de hotărâre care au ajuns pe mesele aleşilor locali, la comisii sunt, mai nou, semnate în calitate de secretar de Radu Kovacs. Poate că după ce se va încheia vria municipalităţii cu Gala de Box vor fi lămurite misterele care au învăluit ca o ceaţă Primăria oraşului.

Citit 2967 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 17:18

5 comentarii

 • postat de omul orasului
  Sâmbătă, 23 Februarie 2013 15:41
  vai de noi.... Stan tot incearca sa schimbe oamenii adusi de Nicolae, dar PSD-ul ii da peste mina. Se plingea parca Dl. Stan la putin timp dupa alegeri ca partidele ii trimit biletele ,si ca el nu accepta...uite ca accepta.... de ce KOVACS? Pai fiindca Stan nu l-a mai vrut si atunci PSD-ul l-a infipt ca si secretar ca omul cu pile nu suporta decit functie mare. Ca nu prea il duce capul pe KOVACS... ce mai conteaza? Pilele si influentele sus!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de rainea nicolae(morohai,contabil sef a primariei actual fost la otelul
  Sâmbătă, 23 Februarie 2013 09:51
  stane-staneeeeeee gr.matei a pus legea in fata si nuti convine sau doresti a aduce un colaborator precum adamescu la otelul si ati furat banii nu uita de aiuci ajungi la puscarie vrei sa dai banii din buget la fotbal mai e putin timp si vom auzi ce bani ai dat sportului galatea in gasca cu rainea consilier in doua echipe a primariei
  0
  0
  Raportează
 • postat de Plătitor de impozite şi taxe locale
  Vineri, 22 Februarie 2013 20:20
  Stănică! Grigore Matei ţi-o fi atras atenţia că e ilegal să angajezi firme de avocatură având serviciu juridic în Primărie? Sau că e ilegal să angajezi firmă de avocatură pentru audit imediat după controlul Curţii de Conturi? Păi, cine pe cine controlează? Vezi că peste 4 ani vei da socoteală pentru toţi banii făcuţi cadou în felul ăsta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un vechi consilier stupefiat de tupeul unui nou primar
  Vineri, 22 Februarie 2013 14:47
  ma intreb din ce in ce mai des daca paiatele si maimutoii opariti (ca sa citez un clasic in viata) constientizeaza pregatirea profesionala si experienta pe care un doritor trebuie sa le aiba ,pentru a ocupa o functie de insemnatatea celei de secretar al Consiliului Local . Sau daca zice primarul musai si din porcar , invatat de vaza.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Subordonata
  Vineri, 22 Februarie 2013 11:21
  Radu Kovacs, alt prestidigitator. Seful Directiei Tehnice, supraveghetorul derularii contractelor cu strazi... ;)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.