Doamne, câte kitschuri! Poftiţi la mărţişoare!

Doamne, câte kitschuri! Poftiţi la mărţişoare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul a intrat deja în febra Mărţişorului. Primăria municipiului Galaţi a eliberat până acum nu mai puţin de 161 de autorizaţii comercianţilor stradali care vor să îmbie doamnele, domnişoarele şi domnii cu oferta cu şnur roş-alb de 1 Martie. Din păcate, puţine dintre mărfurile vândute în chip de mărţişoare sunt demne de a fi oferite, cele mai multe fiind nişte kitschuri îngrozitoare! Măcar aveţi de unde alege!

Citit 1762 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2013 13:37

6 comentarii

 • postat de Liviu
  Miercuri, 27 Februarie 2013 16:52
  Sunt de acord ca ceea ce vezi pe strazile orasului geme de prost gust si marlanie. Nu inseamna ca daca faci martisoare trebuie sa le faci si proaste dar din pacate multe sunt niste gunoaie de plastic sau tinichea vopsite. Iar cocalarul galatean pe care il intalnesti la tot pasul le cumpara cu sacosa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Miercuri, 27 Februarie 2013 09:03
  Daca nu-ti convine ce vezi si auzi prin orasul asta, poti pleca linistita, nimeni n-o sa-ti simta lipsa. Bunul simt, daca exista, te obliga sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine. E valabil si pentru "mimi".
  0
  0
  Raportează
 • postat de mimi
  Miercuri, 27 Februarie 2013 07:40
  in orasul asta totul este un Kitch, s-au adus kitch-uri pentrau ca asta se cere de piata Galatiului, gradul de cultura al locuitorilor este mult sub mediocru si nici sanse sa le schimbi mentalitatile si modul de comportare nu sunt
  0
  0
  Raportează
 • postat de Aonim
  Marți, 26 Februarie 2013 22:11
  Marfa adusa e cea care se cumpara. Nu cred ca ar fi adus marfa care nu s-ar fi vandut!
  0
  0
  Raportează
 • postat de CETATEAN
  Marți, 26 Februarie 2013 21:00
  Daca aveau bani, cei care fac aceste martisoare , ar fi stat acasa!Asa incearca sa-si castige painea de zi cu zi...!Ce e rau in asta?De ce va place sa aruncati cu noroi in oamenii care muncesc cinstit?Inainte erati un ziar demn de tot respectul, acum sunteti o simpla gazeta de scandal!!!RUSINE!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de anya
  Marți, 26 Februarie 2013 19:44
  Da ce ai vrea, sa vezi martisoare din platina ? de firma?Sunt dupa buzunarul oamenilor care duc grija zilei de maine.Mai esti si arogant(a).
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.