Cine va fi şef la Evidenţa Persoanei? Concurs suspendat la Primăria Galaţi

Cine va fi şef la Evidenţa Persoanei? Concurs suspendat la Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a suspendat concursul care trebuia să aibă loc săptămâna trecută pentru ocuparea funcţiei de şef la Serviciul Evidenţa Persoanei. Motivul? Potrivit anunţului publicat pe panoul din faţa sediului administraţiei locale, ANFP a luat această decizie pentru că nu s-a putut întruni comisia de soluţionare a contestaţiilor depuse în cadrul probei de selecţie a dosarelor.

Pentru funcţia publică de conducere a acestui serviciu s-au înscris şase persoane, dar numai patru au fost declarate admise: Ionel Burtea, Gabriela Bucur, Daniela Popescu (actuala şefă a serviciului) şi Petruţa Silion. Dosarul fostului şef al serviciului, Florin Tofan, a fost respins pe motiv că „nu îndeplineşte condiţia de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice”.

Vă reamintim că, în toamna anului trecut, prin dispoziţia primarului municipiului Galaţi, Marius Stan, în locul agentului şef de Poliţie, Florin Tofan, a fost desemnată la cârma serviciului din cadrul Primăriei municipiului Galaţi Daniela Popescu, bârfele care circulau prin oraş la acel moment susţinând că Tofan a fost înlocuit tocmai cu secretara lui. Rămâne de văzut ce va decide ANFP în privinţa contestaţiilor şi când va fi reprogramat concursul.

Citit 3385 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2013 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.