Primăria trage semnalul de alarmă! Alimentele UE se distribuie încă o săptămână

Primăria trage semnalul de alarmă! Alimentele UE se distribuie încă o săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că distribuirea ajutoarelor alimentare din programul european PEAD va continua până la sfârşitul săptămânii viitoare, în zilele de lucru, între orele 8.00 şi 15.00. După această dată, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură va decide dacă distribuirea va continua sau ce se va întâmpla cu produsele alimentare rămase.

Cine nu şi-a ridicat pachetele

Municipalitatea le reaminteşte celor 4.500 de gălăţeni aflaţi în şomaj (indemnizaţi sau nu) care până acum nu şi-au ridicat alimentele că sunt aşteptaţi în complexul “Tudor Vladimirescu”, strada Domnească nr. 160 bis. Cele două pachete alocate fiecărei persoane conţin orez - 6 kg, fasole boabe - 1 kg, mazăre conserve - 1 kg, paste făinoase - 0,8 kg, zahăr - 3 kg, bulion - o cutie, roşii în bulion - o cutie, mălai - 4 kg şi biscuiţi - 0,5 kg.

Distribuirea continuă şi pentru persoanele cu handicap şi pensionari cu venituri mici (450, respectiv, 2.500 de persoane cărora până acum nu le-au fost distribuite alimentele), prin centrul din Piaţa din Ţiglina 1, de unde, pentru cei care întâmpină dificultăţi de deplasare, este asigurat şi transportul alimentelor la domiciliu. Cei aflaţi în imposibilitatea de a se deplasa şi nu au susţinători legali sau susţinătorii legali întâmpină dificultăţi sunt rugaţi să sune la 0236.307.740 sau 0236.307.741, pentru a beneficia de distribuirea alimentelor la domiciliu. Atenţie, distribuirea alimentelor prin susţinători (rude, vecini, etc) se va face doar cu actele de identitate în original ale beneficiarului.

Citit 1632 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2013 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.