Vezi aici notele obţinute de cei 39 de noi administratori atestaţi în Galaţi

Vezi aici notele obţinute de cei 39 de noi administratori atestaţi în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a afişat rezultatele la proba scrisă a examenului de atestare a administratorilor de imobile, din luna aprilie 2013. Astfel, din cei 51 de înscrişi care s-au prezentat la examen, 39 au obţinut note peste 7 şi, implict, atestarea, iar 12 au luat note sub 7 şi nu au îndeplinit condiţiile de atestare.

CLICK pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza situaţia exactă!

 

Citit 5572 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2013 13:35

7 comentarii

 • postat de stefan badita
  Vineri, 24 Mai 2013 00:40
  ce facem cu cei care refuza examenul??? NU MERG INLOCUITI??? LA FEL SI ACESTE COMITETE DE BLOC.... PLINE DE PROSTI... SAU INGINERI DE TREN .... (IN TREN TOTI SUNT INGINERI) ..... cand vad bosorogi de 80 , care conduc asociatiile din 65 incoace, mi se face rau....
  0
  0
  Raportează
 • postat de curs
  Miercuri, 22 Mai 2013 08:46
  unde se fac cursurile pentru a fi administrator de bloc?
  0
  0
  Raportează
 • postat de zaharia valentin
  Marți, 21 Mai 2013 22:51
  dar administratorul zaharia de la asociatia 282 nae leonard cand va da examen si cand va raspunde pentru escrocheriile puse la cale. un impostor si un talhar la drumul mare. analfabet si prost crescut.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Proprietari ai Asociatiei 183 din Mazepa 2, sunteti multumiti de administrarea condominiului dvs. avind in vedere banii pe care dvs.ii platiti lunar?
  Marți, 21 Mai 2013 10:48
  Omeni buni, in ce consta atestarea asta, in a invata legi pe din-afara si a stii putina contabilitate se cheama ca vei fi un bun administrator de bloc? Gresit total. Testele pe care le da primaria, ar trebui sa cuprinda intrebari cu referire stricta la prestatia unui viitor administrator care ce ar avea de facut in interesul locatarilor, cum sa le apere drepturile atunci cind furnizorii isi bat joc si incarca facturi cu sume fabuloase, cum vor negocia contractele cu furnzorii si in ce conditii vor refuza plata facturilor, cum ar trebui facuta administrarea unui condominiu in conditiile in care salariul administartorului este platit de catre locatari, si cite si mai cite. Va reamintesc de Asociatia de Proprietari 189, Mazepa2, unde salariile sunt ffffffffff mari iar contributiile la stat asisderea, peste 7000 RONI/luna bani platiti de locatari care sunt extrem de nemultumiti de aceasta asociatie dar care la rindul lor nu fac absolut nimic pt. a schimba aceasta stare de fapt. Un oarecare Duda, presedintele asociatiei care e numai cu numele si-atit, in rest nici o implicare, lipsa adunarilor generale de ani si ani de zile, lipsa comitetului executiv, lipsa raportarilor lunare d.p.v contabil de care se ocupa d-na Zanopol Dorina si Lazar Silvia (este al doilea job pt. acestea iar salariul lor lunar in aceasta asociatie, este de 850 Ron iar C.I.M nu cred ca ar putea fi facut la 8 ore/zi), dl. Colt e platit cu 1400 Roni/luna, iar femeile de serviciu in numar de 3, sunt si ele platite cu 830 roni/luna/7scari de blocuri cu 4 etaje. Cind mergi sa ceri o explicatie administratorului, trebuie sa te inclini in fata lui si sa te lasi umilit, pe banii tai, este execrabila atitudinea acestui personaj. Asa ca acest administrator pe numele sau Colt, are atestat dar ce folos daca implicarea lui e zero barat si atitudinea fata de locatari e la fel.
  0
  0
  Raportează
 • postat de locatar
  Marți, 21 Mai 2013 08:49
  Administratora de la asoc nr 506 din 20 ne sfideaza in continuare
  0
  0
  Raportează
 • postat de locatar
  Marți, 21 Mai 2013 08:49
  Administratora de la asoc nr 506 din 20 ne sfideaza in continuare
  0
  0
  Raportează
 • postat de adi
  Marți, 21 Mai 2013 08:48
  Si restul ??? Cei care nu au dat examen sau nu l-au promovat ce se intampla cu ei? Pot sa activeze in continuare fie ca sunt capabili sau nu?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.