Absurd de Galaţi - Autorităţile ne-au copt(-o)!

Absurd de Galaţi - Autorităţile ne-au copt(-o)!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde pe care autorităţile locale ori se fac că nu le văd, ori de-a dreptul le întreţin. Ei şi ce dacă va bătut soarele-n moalele capului în staţie, aşteptând un microbuz sau autobuz? Lăsaţi că o să vă „răcoriţi” în conservele pe roţi care vă duc la destinaţie. Nu, nu de la aerul condiţionat, ci de la curentul care vâjâie prin trapa deschisă pe capota maşinii şi prin geamul deschis al şoferului. Vă simţiţi ca în etuvă? Consolaţi-vă cu gândul că niciunul dinte operatorii privaţi de transport nu ar fi putut câştiga un traseu la licitaţie dacă nu avea maşinile dotate cu aer condiţionat. Ca să ce? Ca să fie acolo. Şi dacă nu v-au luat durerile de cap, măsele sau urechi de la curent, şi nici nu v-a sufocat mirosul de transpiraţie dospită degajat de nespălaţii oraşului, poate vreţi să vă răcoriţi cu un duş. Nu vă grăbiţi, pentru că dacă aveţi vecini rău-platnici e posibil să aveţi doar apă rece în loc de caldă sau nici măcar rece. Să vă meargă răcoreala mai bine, direct la plămânii aprinşi de căldură. Şi nu căutaţi nici punctele de prim ajutor că nu-i suficient de cald ca să fie legal înfiinţate. Autorităţile ne-au copt(-o)! Absurd, dar adevărat!

Citit 1343 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2013 16:25

3 comentarii

 • postat de maria
  Vineri, 21 Iunie 2013 09:05
  În autobuzele TRANSURB este şi mai rău.Nici măcar trapele nu sunt deschise iar geamurile sunt fără deschidere din construcţie. Învităm pe cei care au cumpărat astfel de autobuze să circule cu ele la orele de vârf să-şi admire opera.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Vineri, 21 Iunie 2013 08:57
  Marius Stan si restul din Consiliul local au masini personale cu aer conditionat si ii doare undeva de cetatenii orasului Galati.

  ce controale ???

  ca doar lovesc in patronii cu maxi taxi care decarteaza la partid.

  mocirla "Noul Galati"
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Joi, 20 Iunie 2013 14:44
  Daca operatorii privati nu ar fi putut câştiga nici un traseu la licitaţie dacă nu aveau maşinile dotate cu aer condiţionat, de ce Primaria doarme ? Ca doarme bine de tot. E de ajuns cateva licente sa fie anulate.
  Se conduce in slapi, maiouri, cu prosoape in geam, cu boxele urland muzica de tarla, se stationeaza de aiurea, vezi semafor Tiglina - trecere de pietoni, unde soferul are verde si el asteapta rosu in speranta ca va culege cativa pietoni ce tocmai au trecut zebra.
  Dom'Primar, pe cand o calatorie cu microbus-ul de la un capat in celalalt al orasului, in conditii reale, aidoma tuturor galatenilor ce v-au votat sau nu ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.