Victor Paul Dobre: „PNL nu va bate la uşa nimănui”

Victor Paul Dobre: „PNL nu va bate la uşa nimănui”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a ţinut să păstreze secretul asupra votului său dat conducerii partidului.

Politicianul s-a mărginit să spună doar că este un om de echipă şi a votat cu echipa cu care a fost la guvernare precizând însă că „din echipa care a fost la conducere au făcut parte şi Ludovic Orban şi Crin Antonescu”. Întrebat dacă l-a susţinut ca prim-vicepreşedinte pe Ludovic Orban, cu care a avut o relaţie apropiată, Dobre a replicat: „Nu e important cu cine am votat”.

În imaginile prezentate de televiziuni după anunţarea rezultatelor votului de la congresul PNL, Dobre a fost văzut discutând tête-à-tête cu Tăriceanu.

Părerea filialelor!

„Noul statut al partidului mai prevede o structură foarte importantă, Consiliul Executiv Naţional, unde se regăsesc membrii Biroului Politic Central şi toţi şefii de filială care nu sunt membrii BPC. Aici se vor lua deciziile politice majore cum ar fi lista pentru europarlamentare, listele de candidaţi pentru parlamentare, validarea candidaţilor pentru primarii de reşedinţă de judeţ, preşedinţii CJ şi numirile de miniştri, secretari de stat şi şefi de agenţii ca şi deciziile politice majore. E o propunere la care eu, care am făcut parte din comisia de statut, am ţinut foarte mult. Scopul este acela de a evita situaţiile de genul celor din decembrie, în care filialele nu au fost consultate asupra rămânerii în opoziţie.

Crin, un om nou

Dobre este optimist în privinţa şanselor lui Crin Antonescu la preşedinţia ţării, declarând că într-o astfel de competiţie contează mai mult candidatul şi mai puţin partidul. Exemplul elocvent în opinia liderului liberal este dr. Oprescu.

„Crin Antonescu reprezintă, la nivelul cel mai înalt al scenei politice, un om nou. Crin Antonescu are un mesaj care depăşeşte cadrul strict al PNL. Aduce un aer proaspăt.

Are mari şanse să se impună în ochii electoratului. Am fi fericiţi să avem primul preşedinte liberal. Mă aştept la o creştere a PNL în sondaje”, a spus Dobre.

Cu toate acestea, partidul îşi asumă opoziţia: „PNL nu va merge să bată la uşa nimănui, suntem în opoziţie şi ne facem datoria. Dacă e să intrăm la guvernare, intrăm pe uşa din faţă, nu pe cea din spate”, a conchis Dobre.

Citit 1905 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.